Şimdi Ara

TTNET'i Avrupa Birliğine Şikayet edin ! @StefanFuleEU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

dostum abde hızlar filan daha iyi ama adamlar interneti hiç istemiyorlar bunu bilesin bütün avrupa siyaseti internetin yarardan çok zararı olduğuna inanıyor ve ellerinden gelse hemen kapatırlar neti.. bence en fazla ttnet emsal teşkil eder ve diğer avrupa ülkelerinde de 50gb kotaya indirtebiliriz

hocam çok güldüm emsal teşkil edip bütün avrupayı yakarsak AKK diye bizimki kalkmasada teselli olur güldüğümüz

• quote:

Orijinalden alıntı: poison06

quote:

dostum abde hızlar filan daha iyi ama adamlar interneti hiç istemiyorlar bunu bilesin bütün avrupa siyaseti internetin yarardan çok zararı olduğuna inanıyor ve ellerinden gelse hemen kapatırlar neti.. bence en fazla ttnet emsal teşkil eder ve diğer avrupa ülkelerinde de 50gb kotaya indirtebiliriz

hocam çok güldüm emsal teşkil edip bütün avrupayı yakarsak AKK diye bizimki kalkmasada teselli olur güldüğümüz

quote:

Orijinalden alıntı: eyvaan

ben arap birligine yazıcam

3 yoruma da sesli sesli güldüm sabah sabah :)) Ama bu uygulamayı ne kadar protesto etsekte, ne kadar hat kapatsakta değişen birşey olmayacak malesef. Bu insanlar birilerinden cesaret alıyorki, birilerine sırtlarını dayamışki bu kadar rahat bu kadar hırsızlık peşinde koşacak hizmetlere açıklar.. Yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: dirty

quote:

Orijinalden alıntı: poison06

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eyvaan

ben arap birligine yazıcam

3 yoruma da sesli sesli güldüm sabah sabah :)) Ama bu uygulamayı ne kadar protesto etsekte, ne kadar hat kapatsakta değişen birşey olmayacak malesef. Bu insanlar birilerinden cesaret alıyorki, birilerine sırtlarını dayamışki bu kadar rahat bu kadar hırsızlık peşinde koşacak hizmetlere açıklar.. Yazık

bu işbirlikçiler memkeketi soymak için ant içmişlerdir!

• Sizi uyarayım, Başbakanımız çok kızıyor, Avrupa Birliğine yapılan şikayetlere, sebebi ise Adamlar o kadar önemsityorki anında şikayetleri masada, sorumlu Baknanın önüne koyuyor, açıklama bekliyorlar.

Sen Halkını görmemezlikten gelirsen, Halkına başka bir çıkar yol bırakmıyorsun, sanki Türkiye'de hiç bir şey olmuyormuş havasında siyasetle bu işler yürümez.

Burası Türkiye Vatandaşa saygı bitmiş.
  • Peki aihm'ne şikayet gibi bir imkan/hak mevcut mu ? Sonuçta tekel bir firma olduğu için kişisel hakları da kısıtlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Shogun

Yanlış anlamayın ama Türk milleti kendi ülkesindeki sorunu kendisi çözmek için bir şeyler yapamayacak kadar aciz mi ? Her çözümsüzlüğe vardığını düşündüğümüz şeyi niye Avrupa Birliğine şikayet etme gereği duyuyoruz ?
    Ayrıca yazsanızda olumlu sonuç alacağınızı sanmıyorum, olumlu sonuç alsanızda bu göstermelik olacağından hiç şüpheniz olmasın.
    Bunun yerine millet olarak birlik olup, tüm yasal haklarımızı kullanarak tepkimizi ortaya koymalıyız, bunu yaparken gösterdiğimiz tepki yasal sınırlar içinde olması gerektiği gibi, fiili tekele geri adım attıracak cinsten olmalıdır.

Bir çok Avrupa ülkesinde halk birlik olup, ACTA'yı protesto eden kampanyalar, videolar, afişler vb. düzenliyerek aynı zamanda sokakta seslerini duyurarak bu yasanın kendi ülkelerinde, geri çekilmesini/kabul edilmemesini sağladılar. Bizim gibi başka ülkelere şikayet etmek gibi kendi milletini küçük düşürebilecek şeylere başvurmadılar.

Evet aciz. Memnun olmadığımız halde başımızdakileri 2.ye seçerek kendimizi zaten küçük düşürmedik mi ?
    Ülke içinde yaptığımız şikayetler adamları kendilerine şikayet etmek gibi birşey oluyor. BTK'nın verdiği cevaplar da bunu doğruluyor...

• ülkenizi rezil etmeyin diyen yandaşlar var ttnete o kadar mail atmana rağmen umurlarında olmuyorsa ne yapalım deveden büyük fil var elbette sorun hallolana kadar en yüksek merciilere kadar yazacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Bu uygulamanın hiç bir mantıklı yanı olmadığı için, işin özünde İnterneti kısıtlamak yatıyor, sansürü uygulayamadılar bu yolu deniyorlar.

@StefanFuleEU , Avrupa birliği Komisyon Başkanına, Şikayet edin, İngilizce bilmeyen, çeviri yaptırtabilirler, bellki Türkiye'de hiç bir siyasi güç va basın konuşamayacak.

@StefanFuleEU , merak etmeyin,Tüm isayasetcilerimiz ve Bakanlar takip ediyor, istemeselerde bu sefer sessiz kalamayacaklardır.

@StefanFuleEU yazdım, Ttnet sözde destek ekibi, hemen yardımcı olalım diye, mail atmaya başladılar, palavradan yardımla neyi kast ediyorlarsa, utanmadan halen görmemeizlikten gelip, sözde yardım önerisini sunuyorlar.

Twitter'da Sayın Stefan Fule, bu konularda korkusuz.

Bi metin hazırlayıp çevirelim hemen ingilizceye.

• İşe yarayacağına inanıyorsanız gerçekten çevirebilirim ingilizceye hiç sorun değil, tabi türkçesi için bana yazın bende ingilizceye çevireyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _VeNGeFuL_

İşe yarayacağına inanıyorsanız gerçekten çevirebilirim ingilizceye hiç sorun değil, tabi türkçesi için bana yazın bende ingilizceye çevireyim

Ben de çeviririm ingilizceye ama metin hazırlamak lazım nasıl yapalım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah4

ülkenizi rezil etmeyin diyen yandaşlar var ttnete o kadar mail atmana rağmen umurlarında olmuyorsa ne yapalım deveden büyük fil var elbette sorun hallolana kadar en yüksek merciilere kadar yazacağız

Başbakan bu olaya çok kızıyor, Türkiye'ye Avrupaya şikayet ediyorlar diye.

Bana göre, Türkiye'de sansür tutmadı ama bu olay tuttu, emin olun İnternet yakında yasaklanırsa kimse şaşırmayın, yasaklamadan kastım, Gençlerin Dünya ile bağlantısını korparamak, bir çok siteye yasaklama zaten geldi, diğerlerinede gelmesi yakındır.

Üstelikte, Ttnet Genel Müdürü ne diyor, her evde kaç bilgisayar var biliyoruz, bu laf bana göre çok ciddi, haberimiz olmadan dinleniyormuyuz yada TTNET herkesi fişliyormu?

Açıkcası, TTNET Genel müdürü kendi açıklamasıyla sanki evlerimizi, kontrol eder gibiler, Hacklenen yeni nesil tvlerde İnternet özelliği gibi,TTNET bizden habersiz, evlerimizden bilgi topluyorsa şaşırmam.

Ben demiyorum, TTNET genel başkanı forumda paylaşıldı, evlerde kaç bilgisayar var biliyoruz cümlesinde, art niyet ararım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 24 Nisan 2012; 17:58:55 >

• Demek istediğim yanlış anlaşılmış. Haklısınız vatandaşı önemsemiyorlar, ancak Turk Telekom'un AB uyum yasaları sayesinde özelleştirildiğinide unutmamak gerekir. Umarım demek istediğim anlaşılmıştir. Eğer ise yarayacağını düşünüyorsanız, mesaj gönderin ama alacağınız sonuç dostlar alışverişte görsün misali bir duyarlılıktan fazlasi olacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Shogun

Yanlış anlamayın ama Türk milleti kendi ülkesindeki sorunu kendisi çözmek için bir şeyler yapamayacak kadar aciz mi ? Her çözümsüzlüğe vardığını düşündüğümüz şeyi niye Avrupa Birliğine şikayet etme gereği duyuyoruz ?
    Ayrıca yazsanızda olumlu sonuç alacağınızı sanmıyorum, olumlu sonuç alsanızda bu göstermelik olacağından hiç şüpheniz olmasın.
    Bunun yerine millet olarak birlik olup, tüm yasal haklarımızı kullanarak tepkimizi ortaya koymalıyız, bunu yaparken gösterdiğimiz tepki yasal sınırlar içinde olması gerektiği gibi, fiili tekele geri adım attıracak cinsten olmalıdır.

Bir çok Avrupa ülkesinde halk birlik olup, ACTA'yı protesto eden kampanyalar, videolar, afişler vb. düzenliyerek aynı zamanda sokakta seslerini duyurarak bu yasanın kendi ülkelerinde, geri çekilmesini/kabul edilmemesini sağladılar. Bizim gibi başka ülkelere şikayet etmek gibi kendi milletini küçük düşürebilecek şeylere başvurmadılar.

Tekelci zihniyet her yolu bir şekilde tıkadığı için malesef dostum. Neyimiz tam özgür ki!

• Yazalım valla. Bundan sonra nerde TTN karşılarında ben. Sömürüye son! Kısıtlamalara son!
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Orijinalden alıntı: abdullah4

ülkenizi rezil etmeyin diyen yandaşlar var ttnete o kadar mail atmana rağmen umurlarında olmuyorsa ne yapalım deveden büyük fil var elbette sorun hallolana kadar en yüksek merciilere kadar yazacağız

Başbakan bu olaya çok kızıyor, Türkiye'ye Avrupaya şikayet ediyorlar diye.

Bana göre, Türkiye'de sansür tutmadı ama bu olay tuttu, emin olun İnternet yakında yasaklanırsa kimse şaşırmayın, yasaklamadan kastım, Gençlerin Dünya ile bağlantısını korparamak, bir çok siteye yasaklama zaten geldi, diğerlerinede gelmesi yakındır.

Üstelikte, Ttnet Genel Müdürü ne diyor, her evde kaç bilgisayar var biliyoruz, bu laf bana göre çok ciddi, haberimiz olmadan dinleniyormuyuz yada TTNET herkesi fişliyormu?

Açıkcası, TTNET Genel müdürü kendi açıklamasıyla sanki evlerimizi, kontrol eder gibiler, Hacklenen yeni nesil tvlerde İnternet özelliği gibi,TTNET bizden habersiz, evlerimizden bilgi topluyorsa şaşırmam.

Ben demiyorum, TTNET genel başkanı forumda paylaşıldı, evlerde kaç bilgisayar var biliyoruz cümlesinde, art niyet ararım.

internete bağlı olmayan bir bilgisayarın varlığından ttnetin hayatta haberi olamaz bir çok kullanıcı 1 tb a kadar download yapmasına rağmen hızını bile düşürmeyen ttnetmi evde kaç pc oldugunu bilecekmiş komik doğrusu.

• quote:

Şimdi onlar düşünsün :D
  • Edemezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Peki aihm'ne şikayet gibi bir imkan/hak mevcut mu ? Sonuçta tekel bir firma olduğu için kişisel hakları da kısıtlıyor.

aihm ancak avrupa insan hakları sözleşmesindeki haklara devletin yaptığı müdahalelere bakar. ttnet devletin bir organı değil bir şirket. devletin önleme yükümlülüğü de vardır tabi ki, kişilerin birbirine zarar vermemesi için ortamı ve düzeni oluşturur ancak buna gidilmesi çok çok zor. aihm'nin işi başından aşkın çoğu dava görülmeden eleniyor, sadece tam anlamıyla sözleşme kapsamında olanlar kabul ediliyor. risk almayı pek sevmiyor yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Tambourine Man -- 25 Nisan 2012; 22:06:21 >
  • Denemekte fayda var gibime geliyor. İnternetin tekel durumundan, ücretlerin Türkiye standartlarına göre oldukça fazla olduğuna, 50 GB gibi komik kotalar yüzünden rahatça bir youtube videosuna bile bakılamadığından bahsetmeliyiz. Birşey yapar yada yapmaz bilemiyorum ama en azından demek Türkiye'de durumlar böyle diye aklında yer edinir.

TTnet yada diğerlerini Rekabet Kurumuna şikayet etmek lazım. Bildiğin tekelcilik yapıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.