Şimdi Ara

TTNET'in Aylık 6 tlye verdiği Modem/Modem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler neti bugün bağlattım yarın gelip telefonu bağlıyıcaklar,bana aylık 6 tl ye modem verebılıceklerını söylediler yani toplamda 72 tl,ben fiyatına göre dandıktır dışardan daha ıyısını alırım diye düşündüm ama kullanan varmı nasıl acaba,gold da bir tane buldum ama sizce bu nasılhttp://www.gold.com.tr/tp-link-td-w8901n-modem_u
    ve ttnet in verdiği bundan iyimidir,eğer öyleyse arıyıp istediğimi söyleyim.

• Hocam buyuk bır sehırdeysen eger altyapı vardır superonlıne dusun . Ttnet cok fazla bas agrısı ugrastıgıne değmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bthnmlk

Hocam buyuk bır sehırdeysen eger altyapı vardır superonlıne dusun . Ttnet cok fazla bas agrısı ugrastıgıne değmez.

hocam istanbuldayım sordum fiber altyapısı yokmuş oyuzden 1 yıl taahutlu internet aldım ttnetden bıde telefon
    telefon konuşmadıgınız surece 17 tl gelır dedı ınternette 47 tl,taahhutsuz aynı ınternet 64 tl imiş.
  • Siz bilirsiniz fakat yıllardır ttnet kullanıcısıyımçektiğimi bir ben bir Allah biliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sek94seko

quote:

Orijinalden alıntı: bthnmlk

Hocam buyuk bır sehırdeysen eger altyapı vardır superonlıne dusun . Ttnet cok fazla bas agrısı ugrastıgıne değmez.

hocam istanbuldayım sordum fiber altyapısı yokmuş oyuzden 1 yıl taahutlu internet aldım ttnetden bıde telefon
    telefon konuşmadıgınız surece 17 tl gelır dedı ınternette 47 tl,taahhutsuz aynı ınternet 64 tl imiş.

kesinlikle ttnetin modemlerini alma son derece dandik ve kalitesiz modemler ben yeni aldım muhtemelen sanada onu verirler tplink 864w diye birşey bir arayım nasıl diye dedim aman Allahım hiçbiryerde çıkmıyor ne tplink te ne ttnette semtin diye biryere mail at dedi tp linkten attım firmware için gelen cevaba bak bizde öyle birşey yok bilgisayarcıya sorun yazmışlar ilahi bende gittim kavga ettim birton aldılar başka birtane verdiler en azından bunda wifi sorunu yok diğerinde 2 oda yandan çekmiyordu antensiz wifi modemmi olur oluyormuş. git kendi paranla güzel bir modem al.

• Hocam iyi günler. Ben TTnet'in 68TL lik 16mb hıza sahip tarifesine geçeceğim. Evdeki modemle haxball oynayamıyorum. Nasıl bir modem verdilerse arada 2 duvar olmasına rağmen wifi den yararlanamıyorum. Şimdi hazır interneti de değiştirecekken bir modem tavsiye edebilirmisiniz? Maksimum 70tl verebilirim. Kablosuz ağ sinyali iyi olmalı ve Haxball'da ve diğer oyunlarda sorun yaratmamalı. Sevgiler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

Hocam iyi günler. Ben TTnet'in 68TL lik 16mb hıza sahip tarifesine geçeceğim. Evdeki modemle haxball oynayamıyorum. Nasıl bir modem verdilerse arada 2 duvar olmasına rağmen wifi den yararlanamıyorum. Şimdi hazır interneti de değiştirecekken bir modem tavsiye edebilirmisiniz? Maksimum 70tl verebilirim. Kablosuz ağ sinyali iyi olmalı ve Haxball'da ve diğer oyunlarda sorun yaratmamalı. Sevgiler...

yok hocam o paraya
  • Hocam sizin öneriniz nedir * Fiyat/performans ürünü olsun bütçeyi de artırmaya çalışacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

Hocam sizin öneriniz nedir * Fiyat/performans ürünü olsun bütçeyi de artırmaya çalışacağım.

http://www.vatanbilgisayar.com/Modemler/airties-air-5343-air-5343-150mbps-kablosuz-n-adsl2+-4-port-modem/productdetails.aspx?I_ID=60932
  • modemi aldım çokda güzel çıktı nazar değmez inşallah taş gibi çalışıyor :D
    pcdeyken normal bağlanıyorum bir yandanda wifi açık pc de degılekde telden gırıyorum gayet iyi şuan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.