Merhabalar arkadaslar ben evimde TTNet kullanıyorum. Düne kadar internet kullanımım standarttı hersey sorunsuz sayılabilirdi ama dün bilgisayar basına oturdugumda internetin yavasladıgını farkettim, daha sonra herhangi bir oyuna girdigim zaman o kadar yuksek ping oldu ki hic bir sekilde oynayamadım ve sorunum hala devam ediyor. TTneti gün icinde 5 kere aradım bizlik bir sorun yok dediler her seferinde, peki nedendir sizce bu sorun lütfen birisi anlatabilir mi cok canımı sıkmaya basladı bu konu
Ek olarak kablosuz olarak kullanıyorum masaustu kullanıyorum sorunun internet alıcımdan olup olmadıgını ogrenmek icin baska bir alıcı kullandım ama cozemedim. Ve şöyle bir durum var internet ile baglantıyı kesip yeniden baglandıktan 2-3 dakika sonraya kadar hic bir sıkıntı yok sonra birden tekrar ping ve yavaslama sorunu başlıyor.
Modemi cihaz üzerinden fiziksel olarak resetle varsa güncel firmware yükle , ve tekrar fiziksel olarak resetle ; bağlı cihazlarınızda ağ ayarlarını sıfırla . Daha kullanmadığınız WiFi adı ve şifresiyle temiz kurulum; bütün cihazlar otomatik ip de olsun.