Şimdi Ara

TTnet İnternet Hızım Düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12 Mbps olan internet hızım, 3 Mbps ye düstü. Dün arıza kaydı için aradım. Bu sabah gelip ben evde yokken aşağıda bir şeyler yapmışlar aradılar düzeldi mi diye, 16 gibi eve geldiğim de hala 3Mbps ydi. sonradan 17:40 gibi 9 Mpb ye cıkmış. 3 Mbps hala kaybım var. Benim bildiğim zaman geçtikçe alt yapı iyileşir 16 Mbps kadar olan tarifemin internet hızı yükselir diye beklerken başımıza gelene bak. Biraz sağa sola sordum herkes aynı sıkıntılardan bahsediyor. O kadar reklama para harcayacaklarsa Büyük Şehir Belediyelerinin ilçelerine yatırım yapsınlar. 1816935425 hesap numaram. nasıl yardım alabilirim. Arkadaşlar donanım haberin ttnet destek sayfasına yazmamı söyledi. Doğru yerdemiyim bilemiyorum. Umarım yardımcı olunur. Eğer yanlış yerdeysem doğru yerin linlini eklerseniz çok makbule geçer. İyi forumlar.

• Forumdaki ttnet destek hizmeti kaldırılmış herhalde, anasayfaya falan da baktım ama göremedim.

Hattınıza ne kadar hız atandığını modem arayüzünden görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:DONANIMHABER:.

Forumdaki ttnet destek hizmeti kaldırılmış herhalde, anasayfaya falan da baktım ama göremedim.

Hattınıza ne kadar hız atandığını modem arayüzünden görebilirsiniz.

Zahmet olmazsa o atana değeri nasil görebiliyoruz.kisaca izah edebilirmisiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .:DONANIMHABER:. kullanıcısına yanıt
    modem ara yüzünden ( Echolife hg521 ) göremedim.
  • misskinn M kullanıcısına yanıt
  • moon74 M kullanıcısına yanıt
    Tarayıcıya (IE/Firefox gibi) yerel ağ IP numarasını yazıyorsunuz (aşağıya modem ip vs gösterir tabloyu ekledim) , açılan sayfada kullanıcı adı/şifre giriyorsunuz. Hat değerlerini göreceğiniz yer modeme göre değişiyor, genelde "dsl" başlığı altında oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: .:DONANIMHABER:.

Tarayıcıya (IE/Firefox gibi) yerel ağ IP numarasını yazıyorsunuz (aşağıya modem ip vs gösterir tabloyu ekledim) , açılan sayfada kullanıcı adı/şifre giriyorsunuz. Hat değerlerini göreceğiniz yer modeme göre değişiyor, genelde "dsl" başlığı altında oluyor.

Cok teşekkür ederim.bugün telefon baglandi yarın yada ertesi gun modem ve tivibu kurulumuna gelecekler en azindan neye nerden bakmam gerektiğini ogreenmis oldum....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.