Şimdi Ara

TTNET İptal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En sonunda oturduğum siteye superonline gelmesi ve ttnet taahhütümün 1 hafta sonra biteceğinden dolayı ttneti artık iptal etmek istiyorum.Merak ettiğim konu ttnet'e para kaptırmadan ve ruh sağlığım etkilenmeden nasıl iptal edebilirim? Şimdiden teşekkür ederim.

• derbeder1903 D kullanıcısına yanıt
    gerekli araştırmayı yapmadan ttnetten ayrılıyorsanız sıkıntıların başliyacağı resmidir..sol(Superonline)heryerde var...da acaba sizin binaya "fiber"geldimi..yoksa kulvar değiştirmeyin o zaman sağlık problemleri başlayabilir...
    şayet "fiber"yoksa ttnet bir yıl taahhüt 44 tl.paketini gözden geçirin derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hezerfen

gerekli araştırmayı yapmadan ttnetten ayrılıyorsanız sıkıntıların başliyacağı resmidir..sol(Superonline)heryerde var...da acaba sizin binaya "fiber"geldimi..yoksa kulvar değiştirmeyin o zaman sağlık problemleri başlayabilir...
    aslında ISS geçişi ile dogrudan işlem yapılabilir. başvuru yaptıgın firma gerekeni yapıyor. mevcut sağlayacıdan iptale gerek kalmıyor. superonline ile bunu görüşebilirsin. yapılırsa daha çabuk sonuçlanır.

ttnet iptali için de ttnet bayisi ya da telekom müdürlüğüne gitmen gerekiyor. ıslak imza şartı var. 1 hafta kadar sürüyor iptal işlemleri. arayacaklar filan kullanmıyorum dediğinde iptal tamamlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: immeLmann

aslında ISS geçişi ile dogrudan işlem yapılabilir. başvuru yaptıgın firma gerekeni yapıyor. mevcut sağlayacıdan iptale gerek kalmıyor. superonline ile bunu görüşebilirsin. yapılırsa daha çabuk sonuçlanır.

ttnet iptali için de ttnet bayisi ya da telekom müdürlüğüne gitmen gerekiyor. ıslak imza şartı var. 1 hafta kadar sürüyor iptal işlemleri. arayacaklar filan kullanmıyorum dediğinde iptal tamamlanıyor.

Alıntıları Göster
    bende bu ay iptal edeceğim telefon konuşmuyorum 20 küsür geliyor yalın alsam yalın adı altında 15 tl her ay hat parası istiyorlar kampanya yapmışlar 24 ay anlaşmalı aylık 44 e o da bana uymuyor yeni abone içinmiş bu ay onlara yeni aboneyi göstericem şuan biri adsl ye yakınım yalın parasıda almıyorlar 2 senelik giricem ttnette oldukta ne oldu 16mb diyorlar 10 mb zor veriyorlar arkadas 8 mb turknet hız testi nerdeyse 9 cıkcak bende 16 var 10mb zor görüyor işten izin alıp gidicem iptal ettircem kurtulayımda gerekirse 1 hafta gitmem

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrelll

bende bu ay iptal edeceğim telefon konuşmuyorum 20 küsür geliyor yalın alsam yalın adı altında 15 tl her ay hat parası istiyorlar kampanya yapmışlar 24 ay anlaşmalı aylık 44 e o da bana uymuyor yeni abone içinmiş bu ay onlara yeni aboneyi göstericem şuan biri adsl ye yakınım yalın parasıda almıyorlar 2 senelik giricem ttnette oldukta ne oldu 16mb diyorlar 10 mb zor veriyorlar arkadas 8 mb turknet hız testi nerdeyse 9 cıkcak bende 16 var 10mb zor görüyor işten izin alıp gidicem iptal ettircem kurtulayımda gerekirse 1 hafta gitmem

Alıntıları Göster
    ttnet aloya geçin kampanyaları var. sabit ücreti 8 tl filan oluyor. akşam 7 sabah 7 de var.

• quote:

ttnet aloya geçin kampanyaları var. sabit ücreti 8 tl filan oluyor. akşam 7 sabah 7 de var.

Alıntıları Göster
    aloya baktımda 8tl değil altta sabit 15 tl diyor 8tl ye hat yok ttnette o 8tl 9 tl olanların atında TTNET Alo paket ücretlerine ek olarak TTNET Alo Aylık Erişim Ücreti (vergiler dahil TL15) alınır. yazıyor
  • normal ücret demedim zaten. dikkatli okursan kampanya oldugunu söylemiştim.

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Indirimli-TTNET-Alo-Kampanyasi.aspx

12 ay boyunca 7 tl aylık ücret. çm den sordum ben 30 nisan'a kadar uzatılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immeLmann -- 4 Şubat 2014; 12:17:59 >
  • quote:

Hocam binaya fiber geliyor.Site yönetimi çoktan sözleşmeyi yaptı artık bir sorun olacağını zannetmiyorum. Hem superonline olmazsa uydunete geçerim çünkü ttnet verdiği hizmete göre çok fazla ücret talep ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDTwiSteR

İptal etmekten sonuna kadar haklısınız. Hem internetleri pahalı hem de üstüne telefon parası ödemek zorundayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: derbeder1903

quote:

Hocam binaya fiber geliyor.Site yönetimi çoktan sözleşmeyi yaptı artık bir sorun olacağını zannetmiyorum. Hem superonline olmazsa uydunete geçerim çünkü ttnet verdiği hizmete göre çok fazla ücret talep ediyor.

iyi araştırın.fiber varsa durmanın anlamı yok.ttnette fiber hızmeti veriyor unutmayın..birazda ucuz..
    sakın beni yanlış anlamayın ttnetten fazlaca bahsettiğim için..çünkü çoğu sağlayıcılar ttnet(Telekom)alt yapısını kullanıyor..servis değiştirirken ve değiştikten sonra birsürü maraza çıkarıyorlar..onun için ısrarla araştırın diyorum..benim sütten ağzım yandı yoğurdu üfliyerek yiyorum..
    sizde fiber olup olmadığını internetten öğrenebilirsiniz..fiber varsa hangisi olursa olsun geçin derim..amma yoksa hiç kıprdamamanızı öneririm.kolay gelsin..
    ed:hat parasından bahsediyorsunuz..hiç araştırdınızmı olmayan varmı..benden söylemesi birilerinin afaki anlatımlarına inanmayın...hele taahhüdünüz varsa dolmadan işlem yapmanız başınızı çok ağırtır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hezerfen -- 5 Şubat 2014; 10:43:59 >

• Hezerfen hocam ttnet ile taahhütüm 8 Şubat'ta bitiyor o konuda sorun yok.Superonline yanlış bilmiyorsam artık sadece fiber kablo kullanıyor çünkü hız 25 mbpsden başlıyor. Eğer fiber bağlamazlar ise uydunete geçerim ama ttnet ile devam etmem
  • quote:

sağlık sorunları derken hocam?

birde şu paketi açıklasınız benim sürem bitecek ttnet abonesiyim 44 tl. olan pakete geçebilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gustave Flaubert

quote:

birde şu paketi açıklasınız benim sürem bitecek ttnet abonesiyim 44 tl. olan pakete geçebilirmiyim

"sağlık sorunu"arkadaşa verilmiş şaka yollu cevaptı..ben limitsiz taahütsüz ttnet abonesiydim..değişik sağlayıcıları araştırdım..ençokta superonlineyi..fakat bizde fiber hat yok..geleceğide yok..amma aylık 63 tl olan aylık ödemem 67 tl.ye yükseltildi..Telekom merkeze gittim(Rize).bana ucuz ve uygun tarife sunmazsanız ayrılıyorum dedim..onlarda;sizin için şöyle bir tarifemiz var uygunsa hemen işleme başlıyalım dediler...
    tarife şu:bir yıl taahhüt sınırsı internet=44 tl....iki sene taahhüt yine sınırsız=39 tl...ben bir yıılığa başladım 44tl olan..birde telefon taşı vs.gibi bir şey sunuyorlar yaklaşık 8-10 tl.gibi..benim KÖY TARİFESİ olduğu için yararlanamadım...biraz uzun anlattım galiba..ttnette kalmamın nedeni alt yapı Telekom(ttnet)başım ağırmasın..

• quote:

quote:

quote:

"sağlık sorunu"arkadaşa verilmiş şaka yollu cevaptı..ben limitsiz taahütsüz ttnet abonesiydim..değişik sağlayıcıları araştırdım..ençokta superonlineyi..fakat bizde fiber hat yok..geleceğide yok..amma aylık 63 tl olan aylık ödemem 67 tl.ye yükseltildi..Telekom merkeze gittim(Rize).bana ucuz ve uygun tarife sunmazsanız ayrılıyorum dedim..onlarda;sizin için şöyle bir tarifemiz var uygunsa hemen işleme başlıyalım dediler...
    tarife şu:bir yıl taahhüt sınırsı internet=44 tl....iki sene taahhüt yine sınırsız=39 tl...ben bir yıılığa başladım 44tl olan..birde telefon taşı vs.gibi bir şey sunuyorlar yaklaşık 8-10 tl.gibi..benim KÖY TARİFESİ olduğu için yararlanamadım...biraz uzun anlattım galiba..ttnette kalmamın nedeni alt yapı Telekom(ttnet)başım ağırmasın..

sagolun hocam ne insanlar varmis bende surem doldu kapaticam dedim uygun tarifeniz varsa gecerim dedim yok dediler 65 tl ye bagladilar yine benim de sizin ki gibi uygun bir tarifeye gecme hakkim varmiydi acaba?

• zannedersem vardı vardır..ben 44 tl.tarifeye geçeli beş gün oldu...kararlıydım..indirim yapmasalar işin ucu"vın"a kadar gidecekti..siz yinede görüşün cayma hakkınız varsa kullanın....
  • quote:

zannedersem vardı vardır..ben 44 tl.tarifeye geçeli beş gün oldu...kararlıydım..indirim yapmasalar işin ucu"vın"a kadar gidecekti..siz yinede görüşün cayma hakkınız varsa kullanın....

bayilere bak ya!
    çok teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğiniz için ben kararlı değildim pek adamlar da anlamış onun için o tarifeyi vermemişler
    cayma hakkımın olup olmadığını bilmiyorum?açıksa neyden ve nasıl cayabileceği mi bile bilmiyorum doğrusu?
    sağolun teşekkürler.
  • dostum kampanyaya girdiysen bile çıkabilirsin. cayma ücreti çıkmaz çok fazla. 1 aylık çıksa en fazla 15 tl indirim aldıgını varsaysan yine fazla kaybın olmaz.
  • quote:

quote:

zannedersem vardı vardır..ben 44 tl.tarifeye geçeli beş gün oldu...kararlıydım..indirim yapmasalar işin ucu"vın"a kadar gidecekti..siz yinede görüşün cayma hakkınız varsa kullanın....

bayilere bak ya!
    çok teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğiniz için ben kararlı değildim pek adamlar da anlamış onun için o tarifeyi vermemişler
    cayma hakkımın olup olmadığını bilmiyorum?açıksa neyden ve nasıl cayabileceği mi bile bilmiyorum doğrusu?
    sağolun teşekkürler.

durum şimdi netleşti...bayiler hiçbir zaman yetkili deyillerdir...nerede oturuyorsunuz-sanız-en yakın Telekom müdürlüğüne gideceksiniz işiniz orada halledilecektir..
    kazadaki bayii çok iyi tanıdığım saygılı ve dürüst kişiler,fakat ben Rizeye gidip işlemleri yaptırdım..bayii ile ancak o şekilde hızmet tazelersiniz..bence peşini bırakmayın..hatta telefonuda indirime sokabilirsiniz..şayet limitsiz ve taahütsüz istiyorsanız size verilen fiyat doğrudur...ben bir yıl taahhütlü abone oldum..daha önce taahütsüzdüm..emekli biriyim 20-25 tl.birikimiyle bilgisayarımın değişmesi gereken parçasını yenileyebilirim..işin özü.

• quote:

dostum kampanyaya girdiysen bile çıkabilirsin. cayma ücreti çıkmaz çok fazla. 1 aylık çıksa en fazla 15 tl indirim aldıgını varsaysan yine fazla kaybın olmaz.

biliyorum hocam hatta karım bile olabilir sağolun geçmeye çalışıcam ben bakalım.
  • quote:

quote:

quote:

bayilere bak ya!
    sağolun teşekkürler.

durum şimdi netleşti...bayiler hiçbir zaman yetkili deyillerdir...nerede oturuyorsunuz-sanız-en yakın Telekom müdürlüğüne gideceksiniz işiniz orada halledilecektir..
    kazadaki bayii çok iyi tanıdığım saygılı ve dürüst kişiler,fakat ben Rizeye gidip işlemleri yaptırdım..bayii ile ancak o şekilde hızmet tazelersiniz..bence peşini bırakmayın..hatta telefonuda indirime sokabilirsiniz..şayet limitsiz ve taahütsüz istiyorsanız size verilen fiyat doğrudur...ben bir yıl taahhütlü abone oldum..daha önce taahütsüzdüm..emekli biriyim 20-25 tl.birikimiyle bilgisayarımın değişmesi gereken parçasını yenileyebilirim..işin özü.

peki sağolun çok teşekkür ettim şimdi anladım ne yapmam gerektiğini sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oscar Nixon -- 8 Şubat 2014; 15:39:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.