Yaklaşık 3 gün önce internetimi kapatım , uydunet'e geçmeye karar verdim. online işlem bölümünden ttnet ön iptalini gerçekleştırdim (Online işlem merkezi) Daha sonra Uydunet'i aradım , durumu anlattım ;
Sözleşme imzalamazsan İnternet ücreti hariç aylık 10 tl kablolu yayın (Kullansan da kullanmasan da) aktivasyon ücreti , modem ücreti vermen gerekiyormuş , zyxel modem geçerli olmadığından modem de satıyorlar.
Baktığımda bu durum daha pahalıya çıkıyor , teşekkür edip telefonu kapattım. Bu sefer , ttnet'i arayarak , kapatma durumunu geri almak istediğimi , neden olarak da son bir şans vereceğimi söyledim.
Çok teşekkür ederek modemi açtılar , Akk yüzünden 1 mb olan internetim , tekrar açıldıktan sonra 7 mb hıza yaklaştı. Önceden 6'yı göremiyordum. Bağlantı kesilme durumu da yok...Ayrıca telefonuma mesaj atmışlar ; Ttnet'e tekrar döndüğünüz için teşekkür ederiz diye.
Ben gerçekten aradaki farkı gördüm.
Denemesi bedava =)
2 fatura ücreti alırlar senden
quote:
Orijinalden alıntı: Hükümran
2 fatura ücreti alırlar senden
Tam ben yazıcaktım
Hayır , sordum faturada herhangi bir fark olacak mı diye ,
olmayacağını söylediler.
Fatura geldiğinde burada paylaşırsan seviniriz
Tamam , paylaşırım.
Öyle birşey söz konusu olamaz. Ses kaydı var.
Ayrıca ttnet tarifesi günlük işler , örneğin 100 tl lik tarifeye abonesin ; 20 gün kullanıp çıktın ; 20 günlük ücret ödersin . kalan 10 günü yansıtmazlar
iptal başvurusu yapıldıktan sonraki 10 gün içinde bağlı olduğum merkezden yazılı başvuru yapmam gerektiğini, bunu yapmazsanız 10 gün için de aboneliğimin otomatik olarak tekrar aktive edileceğini eklediler.
İptal başvurusundan sonra ne akn ne bağlantı kopması oldu.
bu ay yaklaşık 200 gb veri indirdim.
Bu ay içerisinde hızınız tekrardan kesinlikle düşecektir.
TTNET müşteri Hizmetlerinden ben Uğur hızınızı gece yarısından sonra düşürüyoruz efendim
:) Ay sonunda paylaşırım yine değerleri... Rahatım şu ana kadar sadece nisan ayında düşmüştü.
Yaklaşık 3 gün önce internetimi kapatım , uydunet'e geçmeye karar verdim. online işlem bölümünden ttnet ön iptalini gerçekleştırdim (Online işlem merkezi) Daha sonra Uydunet'i aradım , durumu anlattım ;
Sözleşme imzalamazsan İnternet ücreti hariç aylık 10 tl kablolu yayın (Kullansan da kullanmasan da) aktivasyon ücreti , modem ücreti vermen gerekiyormuş , zyxel modem geçerli olmadığından modem de satıyorlar.
Baktığımda bu durum daha pahalıya çıkıyor , teşekkür edip telefonu kapattım. Bu sefer , ttnet'i arayarak , kapatma durumunu geri almak istediğimi , neden olarak da son bir şans vereceğimi söyledim.
Çok teşekkür ederek modemi açtılar , Akk yüzünden 1 mb olan internetim , tekrar açıldıktan sonra 7 mb hıza yaklaştı. Önceden 6'yı göremiyordum. Bağlantı kesilme durumu da yok...Ayrıca telefonuma mesaj atmışlar ; Ttnet'e tekrar döndüğünüz için teşekkür ederiz diye.
Denemesi bedava =)
BULUNDUGUN YERDE UYDUNET VAR VE SEN BU FIRSATI DEYERLENDIRMIYORSUN YAZIK UYDUNET ISTE GIDER NERELERE KABLO CEKER BIZE DENK GELMEZ AKIDES
quote:
Orijinalden alıntı: ADALETBAKANI
quote:
Orijinalden alıntı: heavy86
Merhaba arkadaşlar ;
Denemesi bedava =)
BULUNDUGUN YERDE UYDUNET VAR VE SEN BU FIRSATI DEYERLENDIRMIYORSUN YAZIK UYDUNET ISTE GIDER NERELERE KABLO CEKER BIZE DENK GELMEZ AKIDES
Dostum yakında evleneceğim ve yeni evimde henüz net sistemi yok. 3-4 ay için abone olmak modem parası vs. daha pahalıya geliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme