Şimdi Ara

TTNET iyi müşteri destek almak için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 3 gün önce internetimi kapatım , uydunet'e geçmeye karar verdim.
    online işlem bölümünden ttnet ön iptalini gerçekleştırdim (Online işlem merkezi) Daha sonra Uydunet'i aradım , durumu anlattım ;

Sözleşme imzalamazsan İnternet ücreti hariç aylık 10 tl kablolu yayın (Kullansan da kullanmasan da)
    aktivasyon ücreti , modem ücreti vermen gerekiyormuş , zyxel modem geçerli olmadığından modem de satıyorlar.

Baktığımda bu durum daha pahalıya çıkıyor , teşekkür edip telefonu kapattım.
    Bu sefer , ttnet'i arayarak , kapatma durumunu geri almak istediğimi , neden olarak da son bir şans vereceğimi söyledim.

Çok teşekkür ederek modemi açtılar , Akk yüzünden 1 mb olan internetim , tekrar açıldıktan sonra 7 mb hıza yaklaştı. Önceden 6'yı göremiyordum. Bağlantı kesilme durumu da yok...Ayrıca telefonuma mesaj atmışlar ; Ttnet'e tekrar döndüğünüz için teşekkür ederiz diye.

Ben gerçekten aradaki farkı gördüm.

Denemesi bedava =)

• 2 fatura ücreti alırlar senden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

2 fatura ücreti alırlar senden

Tam ben yazıcaktım
  • Hayır , sordum faturada herhangi bir fark olacak mı diye ,

olmayacağını söylediler.
  • Fatura geldiğinde burada paylaşırsan seviniriz
  • Tamam , paylaşırım.

Öyle birşey söz konusu olamaz. Ses kaydı var.

Ayrıca ttnet tarifesi günlük işler , örneğin 100 tl lik tarifeye abonesin ; 20 gün kullanıp çıktın ; 20 günlük ücret ödersin . kalan 10 günü yansıtmazlar
  • iptal başvurusu yapıldıktan sonraki 10 gün içinde bağlı olduğum merkezden yazılı başvuru yapmam gerektiğini, bunu yapmazsanız 10 gün için de aboneliğimin otomatik olarak tekrar aktive edileceğini eklediler.
  • İptal başvurusundan sonra ne akn ne bağlantı kopması oldu.

bu ay yaklaşık 200 gb veri indirdim.
  • Bu ay içerisinde hızınız tekrardan kesinlikle düşecektir.
  • TTNET müşteri Hizmetlerinden ben Uğur hızınızı gece yarısından sonra düşürüyoruz efendim

• :) Ay sonunda paylaşırım yine değerleri... Rahatım şu ana kadar sadece nisan ayında düşmüştü.
  • ağzına bal sürmüş sadece
  • hocam kaşıkla vermişler , yakında kepçeyle alırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavy86

Merhaba arkadaşlar ;

online işlem bölümünden ttnet ön iptalini gerçekleştırdim (Online işlem merkezi) Daha sonra Uydunet'i aradım , durumu anlattım ;

Sözleşme imzalamazsan İnternet ücreti hariç aylık 10 tl kablolu yayın (Kullansan da kullanmasan da)
    aktivasyon ücreti , modem ücreti vermen gerekiyormuş , zyxel modem geçerli olmadığından modem de satıyorlar.

Bu sefer , ttnet'i arayarak , kapatma durumunu geri almak istediğimi , neden olarak da son bir şans vereceğimi söyledim.

Çok teşekkür ederek modemi açtılar , Akk yüzünden 1 mb olan internetim , tekrar açıldıktan sonra 7 mb hıza yaklaştı. Önceden 6'yı göremiyordum. Bağlantı kesilme durumu da yok...Ayrıca telefonuma mesaj atmışlar ; Ttnet'e tekrar döndüğünüz için teşekkür ederiz diye.

Denemesi bedava =)

BULUNDUGUN YERDE UYDUNET VAR VE SEN BU FIRSATI DEYERLENDIRMIYORSUN YAZIK UYDUNET ISTE GIDER NERELERE KABLO CEKER BIZE DENK GELMEZ AKIDES

• quote:

Orijinalden alıntı: ADALETBAKANI

quote:

Orijinalden alıntı: heavy86

Merhaba arkadaşlar ;

Denemesi bedava =)

BULUNDUGUN YERDE UYDUNET VAR VE SEN BU FIRSATI DEYERLENDIRMIYORSUN YAZIK UYDUNET ISTE GIDER NERELERE KABLO CEKER BIZE DENK GELMEZ AKIDES

Dostum yakında evleneceğim ve yeni evimde henüz net sistemi yok.
    3-4 ay için abone olmak modem parası vs. daha pahalıya geliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.