Şimdi Ara

TTNET Jet Hızında Net Diyorda... Hiçte Göremedik...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben uzun zamandır TTNET kullanıcısıyım.Çokta memnundum bu seneye kadar.8 mbps sınırsız tarifedeyim fakat internet hızım son 3 aydır 50kb/sn gibi bir hızda TTNET'i aradık sürekli düzeltiyorlar saolsunlar...Sizce nedendir bu yavaşlama? eğerki düzelmezse superonline geçmeyi düşünüyorum superonline kullanıcılarıda memnunlarmı yazabilirlerse sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: sesojan

Arkadaşlar ben uzun zamandır TTNET kullanıcısıyım.Çokta memnundum bu seneye kadar.8 mbps sınırsız tarifedeyim fakat internet hızım son 3 aydır 50kb/sn gibi bir hızda TTNET'i aradık sürekli düzeltiyorlar saolsunlar...Sizce nedendir bu yavaşlama? eğerki düzelmezse superonline geçmeyi düşünüyorum superonline kullanıcılarıda memnunlarmı yazabilirlerse sevinirim...

İşte bu sorun bende de var. Yaklaşık iki ay önce geçtim 8Mb Netlimitsiz (galiba tarıfem bu) tarifeye ama senin dediğin gibi hız çok düşük. Alt yapı yetersiz demekten ve sürekli arıza kaydı almaktan bıkmadı TTNET. Acaba başka sağlayıcalara geçsek nasıl olurki bende merak ediyorum.

• aynı şekilde arıyorum bakımdayız arıyorum şu sorun var hep erteliyorlar hep bekliyoruz ama yeter artık superonline kullanıyor komşum 11 mbps hızla download yapıyor ben hızımı söylemeye utanıyorum oyun keyfi diye bişey kalmadı zaten ping tavan yapıyor,surf yaparken bile eziyet oluyor ...
  • süperonline kullanıyorum 60 liraya 50 gb internet , 50 gb yi geçince hop internet 20 megabitten 1 megabite düşüyor eger göze alıyosanız geçin ...
  • Süper online daha berbat kardeşim şahsi fikrim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.