Şimdi Ara

TTNET Kampanya Vaadiyle Dolandırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTNET ikna kampanyasında taahüt ediyor ancak uygulamıyor. Biz de uygulandı sanıp yüksek ücretleri ödüyoruz.

TTNET hattımı daha önce de iptal etmiştim. Arayıp kampanya önerince kabul etmiştim. Ardından kampanya uygulanmadığını en düşük paket için 70 TL ödediğimi görünce üç ay uğraşıp başka bir kampanyaya girebilmiştim. 5 ay devam eden bu uygulama sonunda fiyat şimdi 73 TL'ye yükseldi. Hattı yine iptal ettirdim, yine kampanya verdiler. Yine uygulamadılar. Her seferinde şubeye gidiyorum. Her seferinde kargo şubesi, imza vs. Evrakla uğraşıyorum. İşin kötüsü mesai saatlerinde gitmek de zor oluyor.

Foruma yazmamın sebebi ikna kampanyası diye aldanmasınlar. İmzalı taahütlü evrak var ama hiçbir şey uygulanmamış. İkinci seferdir kampanya yaptık diyorlar ama otomatik ödemeye baktığımda 3 mb. hız için 73 TL. ödediğimi görüyorum. Büyük firma diye kontrol etmemezlik yapmayın, sistem hata vermiş diye iki seferdir dolandırılıyorum. Vatandaşlarımız bu tür firmalara dikkatli olmalı, meydan vermemelidir.

• çok enteresan..ikna kampanyalarından son 4 senedir defalarca faydalandım.en son ikna kampanyam aralık ayında oldu ve dedikleri fiyattan 1 tl bile fazla gelmiyor.önceki ikna kampanyalarıda aynen böyleydi.üstelik öyle şubeye-merkeze felan gitmeden.telefon ile oturduğum yerden o dakka geçiş yaptım defalarca.anladığım kadarıyla faturanız otomatik ödemede.onunla alakalı bi sıkıntı oluyor olabilirmi?
  • Otomatikte bir sıkıntı yok. TTNET çalışanları kendileri söylüyor sistemde arıza olmuş diye. TTNET Alo ile ilgili sıkıntılar varmış iki seferdir aynı şeyi söylüyorlar. Kesin bir numara var. İlginç olan şey neden hiç olumlu yanlışlık olmuyor? Hep aleyhimize, zararımıza sistem hataları görüyoruz.
  • ben türktelekom çalışanıyım. arkadaşında dediği gibi ikna kampanyası yaptığımız zaman, zamanında ödendiği taktirde herhangi bir artış olmaz. Ayrıca telefonda kampanya yapılmasını tavsiye etmiyorum. Çünkü çağrı merkezinde ki arkadaşlar daha yüksek ücretli kampanya yapabiliyorlar.
  • ttnet çalışanı arkadaş,
    ben 6 -7 ay önce ıslak imza ile merkezden hattı iptal ettim,
    dün bir mesaj geldi hattınız tekrar aktif olmuştur diye,
    aradım sordum hattım iptal etmemişim diyor, ıslak imza ile ettim diyorum, yok sizin ses kaydınız var hattınız iptal etmemişsiniz diyor, ıslak imza imza diyorum ses kaydı var diyor, dinlet ve ya gönder o ses kaydını diyorum savcıya veririz biz ancak diyor bu üçkağıtçılığ firmada nasıl yapıyorsunuz, nasıl bir taktikle çalışıyorsunuz?
  • İki seferdir aynı şey oluyor. Kampanyayı telefonda yapmadım. Hattı kapatıyorum, yarı fiyatıyla açalım diyorlar. Açıyorlar, eskisinden de pahalı fatura geliyor. Hız da daha düşük.
  • canım birincisi benim burada hattını iptal ettiğim hiçbir müşteri dönüp benim hattım neden açılmış demiyor.

ikincisi ben burada arkadaşı aydınlatmak varsa yardımcı olabileceğimiz bir konu konuşalım diye yazdım. Senin saldırgan tavrını bana değil işini düzgün yapmayan veya yaptıramadığın çalışana göstermendir ki bu çözüm değildir. Ben Bursa da çalışıyorum gel istediğin kaydı dinlemen için çağrı kaydı açtırayım sana.

Ayrıca eğer çağrı merkezi sana sesli onayın var diyorsa emin ol ki bu doğrudur. Biz merdiven altı cep telefonu dükkanı değiliz. Müşteri ne isterse onu yaparız.

Senin olayını sana kısaca açıklayım 6 ay önce hattını iptal ettirmek için şubeye gitmişsin. Oradaki arkadaş işini yapmış. Fakat biz burada uyarırız müşteriyi; çağrı merkezinden arayacaklar son kez ikna etmeye çalışacaklar hattı dondurmak isteyecekler vs. gibi. Bazı müşteriler 6 ay boyunca fatura yansımayacağını duyunca tamam diyorlar tel görüşmesini uzatmamak için. E hatta haliyle 6 ay sonra açılıyor oto olarak. Ben karşımdaki müşteriye noktası virgülüne izah ederim durumu ya iki üç gün içinde 444 0 375 nolu telefonu açma yada açıyorsan kesin ol ki bir daha karşıma gelmek zorunda kalma.

Yani kardeş senin olayın hattını iptal ettirdikten sonra gelen çağrıyı bir şekilde onaylamandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cevizli.Lokum -- 5 Ağustos 2015; 17:29:50 >

• Bugün bir daha gittim tamamen kapattım. Telefonlar da cabası. Superonline'a geçiyorum. 49.90'a sınırsız internet alacağım. 13 yıllık TTNET eziyetine sona erdirmiş olacağım.

Dolandırma olayı gerçektir. İlk sefer kapattım, 49.90 a açtık dediler. 15 gün sonra kampanya olmadığını gördüm. 6 ay değil. Bugün tamamen kurtulmuş oldum. İkna kampanyalarına dikkat edelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.