Merhaba Arkadaşlar..Ben okul kapandıktan sonra haziranin 12 sinde interneti açtırdım!..O günden itibaren bana fatura gelmemekle beraber Ttnet kota sorgulama yerinde ben 200 mb lik bir dosya indirdim ve onun yaklasık 4 katını oraya download bolumune almıştır!..Bazende kendi kendine artmaktadır ora!..Bu normal birşelmi acaba!..Şu anda ben 4 gb lik kota kullanıyorum ve benmi kota sorgulama yerinde download miktarım 16 gb gozukuor !..Bu normal birşeymi!..Sizlerdede Oluyormu?Konu ile ilgilenirseniz sevirim!..Birşey indirmemeye çalışıorum fakat genede kendi kendine artıyor!..Bilgisayara daha dün format attım fakat genede kendi kendine artıyor!..Yani virüs olma ihtimalide yoktur!.
Fatura gelmemesi normal ttnet e-fatura uygulamasına geçti kağıt fatura göndermiyor.Borcunu 444 03 75 den öğrenebilirsin veya bir bayiden.Kota sorununa gelince oda normal 1 indirsen 3 yazıyorlar
BURADAN kağıt fatura seçeneğini işaretle o zaman gelir yoksa biraz daha fazla kazanmak için fatura göndermiyorlar. kota şişirme olayı herkes için geçerli o konuda yalnız değilsiniz.
wireless kullanıyorsan şifreni bulmuş ve oradan giriyorlardır kesin. wifi şifreni değiştir.
şifremi değiştirdim birader onla ilgili bir problem olmaz!..Peki bu olay herkeste varsa faturalara yansıyormu acaba?=
download derken yeni olduğunu düşünerek söylüyorum sadece downloadı hesaplamıyolar nette gezdiğin her sayfa kotana işliyor özellikle videolar süper götürüyor büyük boyutlu resimler tabi belki biliyorsundur sadece bilmiyorsan bilgin olsun diye söylüyorum
onları biliorum kardes ama genede hatırlattıgın icin tesekkür ederim benmi sordugum soru yüükledigimiz dosyanın 3 katını alıyorlar peki bu aradaki kat farkı faturaya işliyormu herkese iyi forumlar
onuda söyle söylim 4 gb dan sonra paşa paşa alıyorlar fazlasını
1 indirip 3 yazmak diye bir şey yok arkadaşım. Böyle bir şey olsa benim programla kota sorgulama tutmazdı. Bütün forum ayaklanırdı.
kardesim birtek bende deil bak gordugun gibi bazi arkadaslardada oluyormus yalanmı soleyecez biz kota durduk yere artio 200 mb lik dosya yukledim 623 mb yazdi!:.
1 indirip 3 yazıyorlar ben her girdiğim sitenin, her indirdiğim dosyanın hesabını kitabını tutan program yükledim 2 ayda 9gb gözüktü ama ttnette 1 ayda 15gb gözüküyor. Üstelik bağlantım wireless değil ve kimse kullanmıyor
arkadaşım 200mb dosya indirmişsin.Hadi arada başka dosyada indirdin diyelim toplam 250mb diyelim.Ama internet bundan daha çok harcıyor bir süre sonra.Videoyu geçiyorum o zaman başlı başına kota düşmanı.Diyelim ki bir forumda 5 tane "masaüstü wallpaperleri" ve benzeri resimli sitelere girdin.Bir konuda 40 resim olsa 5 konuda 200resim yapar.Bunlarda kaliteliyse 2tanesi 1mb yapar.Kısacası örnekte dediğim gibi SADECE 5 SAYFADA 100MB gitti.gerisini sen düşün.
Ha diyorsan genede sayfa gezmekle ilgili yok,1 indirdim 3 yazıldı diye şöyle bişey var.12 saatten uzun zaman boyunca hiç pc kapanmadı diyelim.bu 12 saatlik net sana bağlantıyı kestikten 12 saat sonra yansıyor.Bununla ilgili bir karışıklıkta olabilir.
bendeki program 157 mb download gösteriyor ttnet adsl kota sorgulaması ise 1,5 gb gösteriyor nasıl iştir bu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme