Şimdi Ara

TTnet Ocak itibariyle Zamlandı!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar demin fatura bilgilerime baktıgımda 51 tl ödedigim faturam 56.75 geldi..ttneti aradım nedir bu durum dedim,ocak ayı itibariyle zam geldigi söylendi..
    allah belalarını er yada geç verecektir,
    buna imkan veren başta hükümet ve bu ttnetin..

• 1 aydan önce cogu kişiyi bilgilendirdiler zaten. cogu kişiye sms geldi kullanmiş oldugunuz tarifenin yeni fiyatini söylemiş olmalari lazım.
    banada sms'te 54.90 TL oldu diyordu ama faturada 55.00TL geldi. 10 kuruşu bile vermem ttnete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 29 Ocak 2011; 13:26:46 >
  • 2 gün önce hattı iptal edeyim 20 tl yerine 15 tl ödeyeyim 5 lira kar edelim diye telekoma gitmiştim, böyle bir hizmet eski abonelere yok dediler, 2 gün sonra telekomun tarifeye 5 tl yani %10 zam yaptıgını ögrendim faturadan..
    kurtulmaya çalıştıkça dahada magdur oluyoruz..
  • Arkadaşlar benim faturam devamlı fazla geliyor.2 yıllık abone oldum ve ilk aylar 15 yerine 30 odedigim oldu hadi 2 veya 4 tl modem diyelim.Neden bu kadar fazla geliyor.Ve bu ay faturam
    ÖDENECEK TUTAR : 76,25 geldi.Bu saçmalık neyin nesidir hic anlamadım.

KULLANIM ÜCRETLERİ TUTAR (TL)
    İnternet Kullanım Ücretler Toplamı 44,63
    ADSL Diğer Ücretler Toplamı 12,19
    Gecikme Bedeli 1,85
    TTNET ÜCRETLER TOPLAMI 58,67
    % 18 KDV Uygulanan Toplam Tutar 58,67
    % 18 KDV 10,56
    % 5 ÖİV Uygulanan Toplam Tutar 58,67
    % 5 ÖİV 2,93
    DEVLETE ÖDENEN VERGİLER TOPLAMI 13,49
    TOPLAM FATURA TUTARI 72,16
    Önceki Aydan Devir 0,09
    Modem Taksit Ücreti (7/24) 2,00
    Bağlantı Taksit Ücreti (7/12) 2,00
    ARA TOPLAM 76,25
    ÖDENECEK TOPLAM 76,25
    YalnızYetmişAltıTLYirmiBeşK

Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaslar yardımcı olabilirmi.türk telekom baysine sordum bana masal anlattı kendisininde birsey bildigi yoktu.Ne yapmam gerekiyor suan.

• 64 TL idi tarifem şimdi 69 TL olmuş. Taahütüm bitince 1mbit limitsize geçicektim şimdi o tarifeyide kaldırmışlar. Netlimitsize geçersemde 1mbitden fazla alamıcam. Ben bu ttnetin yaptığı işten hiç bişey anlamadım hizmet yok bide üstüne pahalı internet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.