Bildirim
TTNET online işlem merkezi açılmıyor yardım (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim düzeldi, hiç bir şey yapmadım ttnet i de aramadım kendi kendine düzeldi. -
quote:
Orijinalden alıntı: orhan
Benim düzeldi, hiç bir şey yapmadım ttnet i de aramadım kendi kendine düzeldi.
Benim de kendiliğinden düzeldi, demek ki sistemsel kaynaklı sorun her neyse çözmüşler. Geç olsun da güç olmasın diyeceğim, hem geç oldu hem de güç oldu. -
Arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için demin girdim online işlem merkezi açıldı demekki sistemsel bir problemmiş -
ttnet online işlmler ve kota sorgulama sayfası sorunu ısrarlı arayışlarım sayesinde düzeltildi 1 haftadır sayfada sorun yok ayrıca telefon açıp sayfanın düzeldiğini bildirdiler onlarda biliyor sorunun kendilerinde olduğunu önce sorun bendeymiş gibi gösterdiler onları bu sayfada benim gibi bir çok insan var diyerek konunun üzerine gitmelerini sağladım -
Evet düzeldi. -
Evet ben de artık girebiliyorum düzelmiş
Bunun için google play store dan ttnet uygulaması indirmiştim ordan bakıyordum kotaya artık gerek kalmadı -
İnanılması güç ama aynı sorun şu anda bende var. Kotaya bakacağım bakamıyorum -
Lan işe bak site üzerinden şikayet oluşturayım dedim. Şikayete basınca online işlem merkezine atıyor kullanıcı bilgileri yanlış diyor şikayet oluşturamıyorum. Öneri ve teşekkür yazısında online işleme almıyor oradan yazdım. Şikayetiniz alında şu numara ile takip edebilirsiniz diyor. Verdikleri numara online işlem merkezinden bakılıyor sadece yine bakamıyoruz. Aferinn. İyi bi paradoks olmuş. Bu kısır döngüye sokmayı nasıl başardınız lan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
giremiyorum. allah belalarını versin yeter lan herşeyi problemli -
Hala giremiyorum. Müst hizmetleri 0 ladı herşeyi ona rağmen yine giremedim. Arıza kaydı oluşturdular.. Bekliyorum bakalım ne olacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..
Hala giremiyorum. Müst hizmetleri 0 ladı herşeyi ona rağmen yine giremedim. Arıza kaydı oluşturdular.. Bekliyorum bakalım ne olacak.
Genel bir problem yok bende giriyor mobil de ve bilgisayar da çalışıyor sadece sizde problem olmuştur ayrıca eski konuya yazmayın bende size cevap vererek yeteri kadar hortlattık konuyu :) -
hocam google a yazınca direk bu link çıkıyor ilerde sorun yaşayacak arkadaşlar faydalanırlar. arıza kaydı oluşturulduktan 2-3 saat sonra düzeldi. şu an sıkıntı yok girebiliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kirk Lee
geçen ay güzelce giriş yapabiliyordum ne olduysa bu ay giriş yapamadım. bende de eski abonelik vardı diğer giremeyenler ile ortak noktamız bu olsa gerek.
birkaç kez şifreyi yeniledim, çağrı açtırdım hatta düzelttik diye geri dönüş yaptılar ama hikaye. Orhan'ınki gibi aşağıdaki sayfaya yönlendirip duruyor.
quote:
Bir de bilişim firması olacaklar, rezillik diz boyu...
Yıl 2017 değişen birşey yok.
-
öğlen giriş yapabiliyordum şimdi giremiyorum hatalı giriş diyor çok yazık ya -
quote:
Orijinalden alıntı: sedateren23
öğlen giriş yapabiliyordum şimdi giremiyorum hatalı giriş diyor çok yazık ya
Bariz sunucu ve veritabanı hatası var ama onu bile size mâl ediyorlar hatalı girdiniz diye. Neresinden tutsan elinde kalan bitmiş bir kurum. Devlet bile kurtaramayacak bunları borç silerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
quote:
Orijinalden alıntı: Kirk Lee
geçen ay güzelce giriş yapabiliyordum ne olduysa bu ay giriş yapamadım. bende de eski abonelik vardı diğer giremeyenler ile ortak noktamız bu olsa gerek.
birkaç kez şifreyi yeniledim, çağrı açtırdım hatta düzelttik diye geri dönüş yaptılar ama hikaye. Orhan'ınki gibi aşağıdaki sayfaya yönlendirip duruyor.
quote:
Bir de bilişim firması olacaklar, rezillik diz boyu...
Yıl 2017 değişen birşey yok.
Ben geçen yıl çözümünü buldum. Taahhüdüm biter bitmez Türk Net'e geçtim. AKN ve taahhüt olmadığı için online işlem merkezine girme ihtiyacı bile duymuyorum.
Not: Uzun aradan sonra Türk Net OİM çalışıyor mu diye şimdi denedim, rahatlıkla giriş yapılıyor...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X