Şimdi Ara

TTNET online işlem merkezi açılmıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
7.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ttnete girdim ttnet sayfasından üyelik hakkında kısmına tıkladım online işlem merkezine girdim sayfa açılmadı hata verdi Hatalı bilgi girdiniz. Lütfen kontrol ederek tekrar deneyiniz
    diye bir yazı çıktı kullanıcı adım şifremde hata yok doğru girdiğim halde sizde de oldu mu şuanda giremiyorum yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jenkosaka -- 15 Şubat 2015; 10:51:20 >

• 3 gündür bende de durum aynı. Önce hatalı diyor 2.kere girince tekşifre bölümüne giriyor falan ama ordan Onlineişlem merkezine tıklayınca hatalı diyor. Müşteri hizmetlerini aradım düzeltemedi görevli arkadaş! bunun için bile kayıt oluşturdu bana döneceklermiş. Nette okumuştum mail adresi değiştirince düzeliyormuş ama kendin yapamıyorsun , müşteri hizmetleri yaptı ancak yine giremedim. Bakalım geri dönüş yapacaklar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AceVenturA

3 gündür bende de durum aynı. Önce hatalı diyor 2.kere girince tekşifre bölümüne giriyor falan ama ordan Onlineişlem merkezine tıklayınca hatalı diyor. Müşteri hizmetlerini aradım düzeltemedi görevli arkadaş! bunun için bile kayıt oluşturdu bana döneceklermiş. Nette okumuştum mail adresi değiştirince düzeliyormuş ama kendin yapamıyorsun , müşteri hizmetleri yaptı ancak yine giremedim. Bakalım geri dönüş yapacaklar :)
    sisteme giriş yapmanız lazım onun içinde üye olmanız gerekir kullanıcı şifren ile giriş yapın

TTNET  online  işlem  merkezi  açılmıyor yardım

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/destek/bize-ulasin/Sayfalar/Ister-Yaz.aspx

eğer üye iseniz bilgileri doldurduğunuzda o zaman site size şikayet yaz bölümü açar kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: jenkosaka

Merhaba arkadaşlar ttnete girdim ttnet sayfasından üyelik hakkında kısmına tıkladım online işlem merkezine girdim sayfa açılmadı hata verdi Hatalı bilgi girdiniz. Lütfen kontrol ederek tekrar deneyiniz
    diye bir yazı çıktı kullanıcı adım şifremde hata yok doğru girdiğim halde sizde de oldu mu şuanda giremiyorum yardımcı olursanız sevinirim

1 aydır aynı 1 haftadı adslkota.turktelekom dan da sogulama yapılmıyor. adsl kullanıcı bilgilerini güncelle dedi yaptım hala sorunlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

quote:

Merhaba arkadaşlar ttnete girdim ttnet sayfasından üyelik hakkında kısmına tıkladım online işlem merkezine girdim sayfa açılmadı hata verdi Hatalı bilgi girdiniz. Lütfen kontrol ederek tekrar deneyiniz

1 aydır aynı 1 haftadı adslkota.turktelekom dan da sogulama yapılmıyor. adsl kullanıcı bilgilerini güncelle dedi yaptım hala sorunlu
    Böyle lanet bir kurum kuruluş yoktur herhalde. Kaç gündür girilmiyor online işlem merkezine . Hatalı bilgi zırvası devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xapheon

Böyle lanet bir kurum kuruluş yoktur herhalde. Kaç gündür girilmiyor online işlem merkezine . Hatalı bilgi zırvası devam ediyor.

Alıntıları Göster
    Aynı sorun bende de var, yukarda yazmıştım arıza kaydı bıraktım dönüş yaptılar. Sorun şuymuş hat babamın üstüneydi ama online işlem merkezinde benim mail adresim vardı 1.5 yıl önce hattı kendi üstüme aldım ve aynı mail ile kullanmaya devam ettim. Devir aldıktan sonra sorun yoktu ancak 1.5 sene sonra sorun oldu bu aynı mail olayı. Hattın Eski sahibi (babam) ile yeni sahibi ben aynı mail kullandığımız için sistem kabul etmiyormuş. Maili sıfırladılar 16 saat sonra yeni bir mail ile kayıt olun sorun çözülecek dediler bakalım.

• quote:

Aynı sorun bende de var, yukarda yazmıştım arıza kaydı bıraktım dönüş yaptılar. Sorun şuymuş hat babamın üstüneydi ama online işlem merkezinde benim mail adresim vard ı 1.5 yıl önce hattı kendi üstüme aldım ve aynı mail ile kullanmaya devam ettim. Devir aldıktan sonra sorun yoktu ancak 1.5 sene sonra sorun oldu bu aynı mail olayı. Hattın Eski sahibi (babam) ile yeni sahibi ben aynı mail kullandığımız için sistem kabul etmiyormuş. Maili sıfırladılar 16 saat sonra yeni bir mail ile kayıt olun sorun çözülecek dediler bakalım.

arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için şuan ki durum ne düzeldi mi ace ventura
  • quote:

quote:

Aynı sorun bende de var, yukarda yazmıştım arıza kaydı bıraktım dönüş yaptılar. Sorun şuymuş hat babamın üstüneydi ama online işlem merkezinde benim mail adresim vard ı 1.5 yıl önce hattı kendi üstüme aldım ve aynı mail ile kullanmaya devam ettim. Devir aldıktan sonra sorun yoktu ancak 1.5 sene sonra sorun oldu bu aynı mail olayı. Hattın Eski sahibi (babam) ile yeni sahibi ben aynı mail kullandığımız için sistem kabul etmiyormuş. Maili sıfırladılar 16 saat sonra yeni bir mail ile kayıt olun sorun çözülecek dediler bakalım.

arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için şuan ki durum ne düzeldi mi ace ventura

Düzelmedi malesef :). Yine şikayet ettim bu sabah dönüş yaptılar, şuanki üyeliğimi pasif yaptılar 24 saat sonra farklı bir mail adresi ile kayıt olmam söylendi yine. Yarın sabah yine deneyeceğim sonucu yazarım.

• quote:

quote:

quote:

Düzelmedi malesef :). Yine şikayet ettim bu sabah dönüş yaptılar, şuanki üyeliğimi pasif yaptılar 24 saat sonra farklı bir mail adresi ile kayıt olmam söylendi yine. Yarın sabah yine deneyeceğim sonucu yazarım.

tamam beklerim

• jenkosaka kullanıcısına yanıt
    Farklı bir mail adresi ile kayıt oldum sonuç KOCAMAN BİR HÜSRAN. Olmadı yine hatalı bilgi diyor. Müşteri hizmetlerini aradım 10 dk bağlanmayı bekledim sonuç Yine büyük bir Hüsran. Sistemleri çalışmıyormuş koskoca TTNET'in hiçbir şey yapamıyorlarmış. Düzelince geri dönüş yapacaklarmış. Kendine faydası yok ki koskoca firmanın bize olsun.
  • quote:

Farklı bir mail adresi ile kayıt oldum sonuç KOCAMAN BİR HÜSRAN. Olmadı yine hatalı bilgi diyor. Müşteri hizmetlerini aradım 10 dk bağlanmayı bekledim sonuç Yine büyük bir Hüsran. Sistemleri çalışmıyormuş koskoca TTNET'in hiçbir şey yapamıyorlarmış. Düzelince geri dönüş yapacaklarmış. Kendine faydası yok ki koskoca firmanın bize olsun.
    Kullanmayı bilmiyorsan millet ne yapsın :D
  • Benle ne alakası var. ttnet tek şifreye giriyorsun hiç bir sıkıntı yok ama online işlem merkezine aynı şifre ile girilmiyor. 2 yıldır çalışan sistem bir anda gitti. Saçma sapan konuşma.
  • AceVenturA kullanıcısına yanıt
    Önce bu sayfaya giriyorsun
    http://www.ttnet.com.tr/bireysel/destek/online-islem-merkezi/Sayfalar/default.aspx
    Daha sonra https://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/login.do buraya tıkla
    mail adresini şifreni yaz bu kadar ! yine bir sayfa çıkarsa bu sefer bu linke https://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/secureIndex.do ve girmiş oldun !!

millet giriyor tek sen giremeyince ttnet sorunlu mu oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 20 Şubat 2015; 12:37:18 >

• Çok akıllısın. TTNET'in söylediği eski abonelik ile yeni abonelik bilgileri çakışıyormuş ondan dolayı sistem girmeme izin vermiyor. Sorun bende değil yani. Adamlar üyeliğimi pasifleştirdi 24 saat sonra yeni bir mail ile kayıt ol dediler ama nafile hala izin vermiyor. Dediğin yöntem farketmiyor yine girmiyor. Sorun TTNET'te.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AceVenturA -- 20 Şubat 2015; 12:40:00 >
  • AceVenturA kullanıcısına yanıt
    Çakışan neymiş sonuçta elinde bir abone nosu var tek şifreyi denedin mi ? belki o kısımdan giriş yapılabilir TekŞifre Yeni Üyelik tc no ile dene
    https://teksifre.ttnet.com.tr/kullanici-islemleri/tek-sifre-hakkinda?request_locale=tr_TR&mobile=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 20 Şubat 2015; 12:49:51 >
  • Tek şifre bölümüne girebiliyorum ama online işlem merkezine almıyor. 3 kere sıfırladılar üyeliğimi 24 saat sonra tekrar farklı mail adresleri ile üye oldum ama hala aynı.
  • Bravo kardeş biz salağız ya bilmiyoruz böyle girildiğini
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinqWarrior

Bravo kardeş biz salağız ya bilmiyoruz böyle girildiğini
    Aynı sorun bende de var arkadaşlar fatura ödeyeceğim ödeyemiyorum. Bilgilerimi göreceğim göremiyorum. TTnet'e haber verdim, tarafımızca incelendi sistemde sorun yok, farklı tarayıcılarda denediniz mi dedi. Her şey doğru, 2 tane tarayıcıda denedim dedim. Yapabileceğimiz bir şey yok dediler. Hala aynı sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProsesMuhendisi

Aynı sorun bende de var arkadaşlar fatura ödeyeceğim ödeyemiyorum. Bilgilerimi göreceğim göremiyorum. TTnet'e haber verdim, tarafımızca incelendi sistemde sorun yok, farklı tarayıcılarda denediniz mi dedi. Her şey doğru, 2 tane tarayıcıda denedim dedim. Yapabileceğimiz bir şey yok dediler. Hala aynı sorun.

Alıntıları Göster
    Ben de giremiyorum ya deli olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkTranqlty

Ben de giremiyorum ya deli olacağım.

Alıntıları Göster
    3 kere üyeliğimi sildiler farklı maillerle üye oldum hala giremiyorum. :). Çok umrumda değilde ttnet alo dakikalar var ona bakıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AceVenturA -- 21 Şubat 2015; 12:08:44 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.