Bildirim
TTNET PC KAMPANYASI HAKKINDA
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence sözleşme bitmeden yenisini yapmazlar. eğer yaparlarsada 15ay şu anki sözleşmen + 24 ay yeni sözleşme toplam 39 ay ttnete bağlı kalırsın diye tahmin ediyorum.
benim tavsiyem hiç bulaşmaman -
Mecbur bağlı kalacağım zaten başka operatörlerin buraya gelmesi imkansız gibi birşey.İnternet ile de bir sıkıntım yok gerçi.3-5 sene interneti kapattırmayacağım için modem sözleşmesi var bir de indirim sözleşmesi var bir de alabilirsem laptop alayım diyorum tam olsun -
Laptop alırsan eğer 24 ay aldığın günden itibaren kalman gerekiyor ttnet te. Öreneğin 13.12.2010 'da aldın. 13.12.2012 tarihinde bitmiş oluyor. -
Evet biliyorum da acaba modemin üstüne laptop da verirler mi? Modemin sözleşmesi daha bitmedi. -
quote:
Orijinalden alıntı: gargamel11
Evet biliyorum da acaba modemin üstüne laptop da verirler mi? Modemin sözleşmesi daha bitmedi.
Tabi ki alabilirsin. Herhangi bir sorun olmaz. -
abi ttneti arayıp sorsana daha sağlıklı bilgi alırsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Snekercia
quote:
Orijinalden alıntı: gargamel11
Evet biliyorum da acaba modemin üstüne laptop da verirler mi? Modemin sözleşmesi daha bitmedi.
Tabi ki alabilirsin. Herhangi bir sorun olmaz.
Tabi bilgisayar kaldıysa
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X