Şimdi Ara

TTNet ping sorunu yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2 hafta önce taşındım hazır taşınmışken paketide daha hesaplı olana geçtik. Şimdi bilgisayara oyunu yüklediğimde 90-110 arası ping oluyor. Eski evde 60-70 civarıydı. İnternette yazanları uygulasamda nafile düşmüyor ping. Ne yapmalıyım ttnetle bağlantıya geçmeliyim? Ağız tadıyla oyun oynayamıyorum.

• 2 Gün Önce Düzelmişti TTNET Sağolsun Ping Sıkıntısı Tekrar Geri Geldi 70 Olan Ping'im 160 Oldu Oyun Oynayamıyorsun TTNET'ide Arayıp Ağzını Yorma Sorun Bizden Kaynaklı Değil Deyip Geçiştiriyorlar

Önceden Ping Sorunu Yaşayan Arkadaşlar Steam Oyunlarında Ping Sorunu Yaşıyorlar mı Söyleyebilirmi Acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shade.Anqer -- 12 Haziran 2014; 19:36:50 >
  • Aylardır ping sorunu yaşıyorum. 20-30 ping iken bir anda 999'lara kadar çıkıyor delirdik ruh sağlığımız bozuldu. Kaç defa arıza kaydı oluşturduk kaç pc modem denedik sorun aynı ve hala sorun yok diyorlar. 2 defa ekip geldi baktı en sonunda yer altı kablolarında sıkıntı dediler ama gel görki arıyorsun teknik desteği sorun yok diyor. 16mbit hizmet veriyoruz diyorlar 7mbit veriyorlar. Bunlar 3 kağıtçı resmen. Ağız tadıyla oyun bile oynayamaz olduk sinir hastası olup çıkıcaz sonunda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.