Şimdi Ara

Ttnet Reklamlarını Kapatmak kaldırtmak İşlemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir hafta için de başıma gelen bir olaydı. Çoğu ttne kullanıcısının başından geçmiştir. (geçmeyen yoktur, farkında değildir.)

Yaklaşık 3 aydır hiç elektrik kesintimiz olmadı veya bizim güç kaynağından dolayı adsl modem hiç kapanmadı ve adsl hattımız düşmemeişti. 11 Şubta gibi bizim hattın bulunduğu bögde yeni santral çalışmasından dolayı internetimiz yarım gün yoktu. Geldiğinde modemi açtık ve internete bağlandık.
    Herhangi bir tarayıcıdan (crome,firefoxiexplorer,yandex hepsinden tek tek denedim) modem açıkdıktan sora ilk defa tarayıcı açtığınızda ttnet reklamı geliyordu.

bilgi.ttnet.com.tr/ttnetlilereozel/index.aspx?fid=1 bu adres çıkıyor bende sürekli. Ttnet müşteri hizmetlerini aradım yarım saat (25dk15sn) görüşme yaptım tam 4 kişiyle ayrı ayrı derdimi anlattım. En sonunda kızdım ve sorunu çözün sonra beni arayın diyerek kapattım. Baktım arayan yok 1 saat sonra BTK'nın

Btk Şikayet Formu adresine kayıt olup aşağıdaki gibi şikayetimi bildirdim.

İnternet Tarayıcımı açtığımda açılış sayfam gelmeden önce aşağıdaki link açılıyor.
    bilgi.ttnet.com.tr/ttnetlilereozel/index.aspx?fid=1

Ttnet bu linki benim onayımı almadan açıyor. Daha önce gezinti.com adresinden bu tür reklamların kapatılması için ayarlarımı yaptım. Şuan gezinti.com adrsine girdiğimde reklem gösterimi ve reklam amaçlı bilgi toplanması durumu kapalı.

Fakat bugün (12/02/2013 saat : 17:25) yukarıdaki link karşıma iki farklı tarayıcı ana sayfasına girmeye çalıştığımda çıktı.

Durumdan şikayetçiyim ve kişisel bilgilerimin güvende olduğunu da sanmıyorum.
    Gerekli işlerin takibi ve önlemin alınmasını rica ediyorum.

İlgili Abone, Hizmet veya Telefon Numarası :
    adsl no

aradan bir gün geçti ve beni hemen bir ttn iletişim biriminden bayan aradı. sorun çözülüp çözülmediğini kontrol etmemi istedi. Fakat sorun devam ediyordu. Bugun (19/02/2013 Salı) tekrar aradılar ve sorun bitmişti.

Eğer kullandığınız internetin güvenli olmasını istiyorsanız. Sizlerinde bu yola başvurmanız gerekir. Bu arada buadsl hattı işyerimde kullandığım Hat yani benim adıma kayılt değil. Şimdi evde kullandığım adsl içinde aynı şeyi yapacağım.

Eveki sorunuda çözersem burada paylaşacağım. Sizlerinde bu tür sorunları ve çözümlerini yapmış iseniz bilgilendirme amaçlı paylaşın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokiman -- 19 Şubat 2013; 11:57:19 >

• benimde başıma geliyor sürkli btkya şikayet edeyeyim sonuç ne olacak bakalım.
  • Evde kullandığım adsl içinde başvuruda bulundum henüz bir cevap gelmedi fakat reklam gelmiyor artık.
  • Arkadaşlarhttps://tuketici.btk.gov.tr/sikayetyaz/ sitesine giderek şikayet formu doldurun sorunu düzeltiyorlar.
    Kişisel bilgilerinizin çalınmasına izin vermeyin, seyirci kalmayın
  • yanılmıyorsam bilgi.ttnet.com.tr sizi takip ederken internet hızınızı da yavaşlatıyor. Fazla zorluk çıkarmadan müşteri temsilcisi iptal etti ama iyi bi müşteri temsilcisine denk gelmeniz gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.