Şimdi Ara

TTNET ROKET (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.839
Cevap
22
Favori
112.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20mb-limitsiz fiber kullanıcısıyım fakat online işlem merkezinde roket işlemini başlayabileceğim bir menü gözükmüyor. Sebebi aşağıdaki resimde gözüken bağlantı tipinin DSL olması mıdır? Bağlantı tipi modem ayarları ile değişitirilen bir şey midir?

TTNET ROKET
  • quote:

Orijinalden alıntı: someoneme

20mb-limitsiz fiber kullanıcısıyım fakat online işlem merkezinde roket işlemini başlayabileceğim bir menü gözükmüyor. Sebebi aşağıdaki resimde gözüken bağlantı tipinin DSL olması mıdır? Bağlantı tipi modem ayarları ile değişitirilen bir şey midir?

TTNET ROKET

Hocam gördüğüme göre bu modem VDSL2 yi desteklemiyor hız testi yapar sonuçlarınızı atar mısınız ? Zaten modem den değiştiremeyiz hat türünü santralden değişmek gerekir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: flat_kil

quote:

20mb-limitsiz fiber kullanıcısıyım fakat online işlem merkezinde roket işlemini başlayabileceğim bir menü gözükmüyor. Sebebi aşağıdaki resimde gözüken bağlantı tipinin DSL olması mıdır? Bağlantı tipi modem ayarları ile değişitirilen bir şey midir?

TTNET ROKET

Hocam gördüğüme göre bu modem VDSL2 yi desteklemiyor hız testi yapar sonuçlarınızı atar mısınız ? Zaten modem den değiştiremeyiz hat türünü santralden değişmek gerekir .

hocam hız sonuçlarım aşağıdaki gibi.
    bir sıkıntı gözükmüyor, sonuç hız 20mb

TTNET ROKET

• quote:

quote:

quote:

TTNET ROKET

hocam hız sonuçlarım aşağıdaki gibi.
    bir sıkıntı gözükmüyor, sonuç hız 20mb

TTNET ROKET

Hmm bir MH' yi arayın hocam gerçi onlarda bir şey bilmiyor ama :)

• Bu ay roketi erken fırlattık sürünüyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AURIS

Bu sefer 1 günde kapattı insafsızlar Geçen ay ne güzel birkaç gün roket hızında takılmıştım

aynen öyle oldu 1 hafta kullanmıştım o hızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

quote:

Orijinalden alıntı: AURIS

Bu sefer 1 günde kapattı insafsızlar Geçen ay ne güzel birkaç gün roket hızında takılmıştım

aynen öyle oldu 1 hafta kullanmıştım o hızı

Çok ters oldu hala içim gidiyor ona dostum. Pc'de ve yedek harddisklerde yer yoktu indirme yapamamıştım Şimdi hız lazım olunca hemen kestiler , şans işte

• benim 2. ay olmasına rağmen 4 gün kullandım, umarım sonraki aylarda da böyle devam eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 27 Temmuz 2013; 20:57:48 >
  • Çağrı merkezi bulunduğum bölge maximum 87 mb desteklediği için kampanyadan yararlanamadımı belirtti. Bemzer bir problem ile karşılaşan oldu mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün rokete geçtim ama 65mbit görüyorum hız testinde. Ama indirme hızı en fazla 380kb/sn oluyor. Nedir bu rezalet yahu! 4-5 farklı yerden denedim ama değişen bir şey yok. MH de bir halt bilmiyor anca kayıt alıp duruyor. Nedir bu download hızının sebebi acaba?
  • işte bu güzel haber
  • Bende ROket oluyormu?
     TTNET ROKET
  • 57 mbs nin üzerine cıkmıyor anlamadım :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 28 Temmuz 2013; 10:13:29 >
  • Bende 20 mbs a kadarvlimitsiz fibernet yazıyormolurmu arkadaşlar ucretsiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ttnet roket güzele benziyor
  • Yok ya bu roketi bir aktif edemedim bu ayda boşa gidecek arkadaş aktif et butonuna basıyorum onay diyorum internet ışığı yanıyor sönüyor tekrar bağlantı gelince roket aktif edilmiyor hat türüm vdsl2 ulaşılabilir hızım 152 mbit küsürlü. Yardım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

Bende ROket oluyormu?
     TTNET ROKET

Sizinkinde roket olmaz bağlantı çeşidiniz adsl 2 plus(+).Tarifeniz fibernet olacak.bağlantı türünüzde vdsl veya gpon veya tam fiber olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: vestham

quote:

Bende ROket oluyormu?
     TTNET ROKET

Sizinkinde roket olmaz bağlantı çeşidiniz adsl 2 plus(+).Tarifeniz fibernet olacak.bağlantı türünüzde vdsl veya gpon veya tam fiber olacak.

Benim hat türü vdsl2 t11 var binamızda online işlemden aktif et onay diyince net gidip geliyor sonra roket aktifleşmiyor ama neden acaba ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vestham

quote:

Bende ROket oluyormu?
     TTNET ROKET

Benim hat türü vdsl2 t11 var binamızda online işlemden aktif et onay diyince net gidip geliyor sonra roket aktifleşmiyor ama neden acaba ?

Modemi resetlemeyi denediniz mi..?

• Srcn81 kullanıcısına yanıt
    Bir deneyeyim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.