Şimdi Ara

TTNET ROKET (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.839
Cevap
22
Favori
112.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mellun

hipernet kullanıp bundan yararlanmak isteyen oldu mu?
    belki yükseltirler hızı?
    benim hiper 100mbit üstünü alabiliyor.olsa güzel olurdu

Hipernet üyeleri faydanamıyor bu hizmetten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flat_kil

quote:

Orijinalden alıntı: orhan

Benim paketi fiber yapmışlar ama modem filan vermediler. ADSL modem ile 20 mb bağlıyım ve online işlemlerde roket diye bişey yok.

Size adsl2+ üzerinden vermişler fiberi. O yüzden roket yapamassınız .

Benim de aynı şekiilde hocam nasıl değiştireceğiz bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

quote:

quote:

Benim paketi fiber yapmışlar ama modem filan vermediler. ADSL modem ile 20 mb bağlıyım ve online işlemlerde roket diye bişey yok.

Ben arıza kaydı bırakmıştım vdsl2+ üzerinden verilsin internet diye. Ertesi gün aradılar bi sürü şey zırvalayıp yapamıyoruz dedi. Bikaç gün sonra baktım modem arayüzüne vdsl2+ a geçirmişler. Arayıp bi şansını dene istersen

• Cumartesi roketledim yaklaşık 65 saat oldu 70mbps hız alıyorum halen ay bitti kota derdi geldi ama video falan izlerken baya işe yarıyor upload'ta cabası.

TTNET ROKET
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

quote:

quote:

Ben arıza kaydı bırakmıştım vdsl2+ üzerinden verilsin internet diye. Ertesi gün aradılar bi sürü şey zırvalayıp yapamıyoruz dedi. Bikaç gün sonra baktım modem arayüzüne vdsl2+ a geçirmişler. Arayıp bi şansını dene istersen

Aynı sorun bendede var üstad, ttnet kendisi gelip modem verdi vdsl2 ye geçirdi aradan birkaç ay geçti geri adsl2 ye çevirdiler, 50 defa aradım müşteri hizmetlerini telekom müdürlüğü halledecek diyorlar, santralle görüşüyorum müşteri hizmetleri halledecek diyor, en son donanımhaber ttnet desteğe yazdım ekip göndermişler hallettik demişler değişen birşey yok, birbirlerinden haberi olmayan aciz bir kurum ttnet.

• quote:

Orijinalden alıntı: emo5313

quote:

Orijinalden alıntı: azazel_666

hocam bende de bu yazıyor roketten faydalanabilirmiyim?
    FIBERNET LIMITSIZ[[M]] (NH) - 2 Ay Ücretsiz 22 Ay Sabit Fiyat Kampanyası_Kablosuz_Modem
    WiFi Aylık 600 dk Ücretsiz
    TTNET Güvenlik McAfee VirusScan
    FIBERNET LIMITSIZ[[M]] (NH)
    Aile Koruma Sifresi
    2 Ay Ücretsiz 22 Ay Sabit Fiyat Kampanyası (Kablosuz Modem TAAHHÜDÜ)

Evet tabiki yararlanabilirsin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: emo5313

quote:

Orijinalden alinti: azazel_666

hocam bende de bu yaziyor roketten faydalanabilirmiyim?
    FIBERNET LIMITSIZ[[M]] (NH) - 2 Ay Ücretsiz 22 Ay Sabit Fiyat Kampanyasi_Kablosuz_Modem
    WiFi Aylik 600 dk Ücretsiz
    TTNET Güvenlik McAfee VirusScan
    FIBERNET LIMITSIZ[[M]] (NH)
    Aile Koruma Sifresi
    2 Ay Ücretsiz 22 Ay Sabit Fiyat Kampanyasi (Kablosuz Modem TAAHHÜDÜ)

Evet tabiki yararlanabilirsin.

yukardaki hat benim hattym daha önce burdaki ark.lara sordum.alabilirsin demi?lerdi.bende dün m.h.ni aradym.roket kullanamyyormu?um hipernet oldu?undan heralde...

• azazel_666 A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kısaltmalarından anladığım kullanamazsınmı dediler?

Senin yazdığın müşteri bilgilerine bakarak kullanabilirsin demiştim.

Sana verdikleri modemde hat değerlerinde ne yazıyor?

Durum > WAN > DSL sekmelerini kullanarak bir bak vdsl yazıyorsa kullanmaman için bir sorun yok ama adsl 2 yazıyorsa kullanamazsın.
  • hocam ekran görüntülerini gönderdim sizce ben kullanabilirmiyim? TTNET ROKET TTNET ROKET

• azazel_666 A kullanıcısına yanıt
    Hat modu vdsl olarak gözüküyor tabiki kullanabilirsin online işlemlerden roket sekmesine tıklayarak hizmetten faydalanabilirsin.

Kullanamazsın falan v.s diyenlere koca bir
  • hocam online işlemlerde yeri neresi ben hiç göremedim:(( şimdi gördüm :))
    hat 100 leri görür mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azazel_666 -- 4 Temmuz 2013; 10:57:47 >
  • nasıl yapıyoruz alah rızası içinm biri söylesin online işlem merkezinden?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: har3

nasıl yapıyoruz alah rızası içinm biri söylesin online işlem merkezinden?????

Online işlem merkezine giriş yaptıktan sonra kullanıcı işlemleri başlığının altında ttnet roket seçeneği var. Oradan aktifleştiriyosunuz.

Veya girişi yaptıktan sonra alttaki linke tıklayarakta başlatabilirsiniz.

https://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/isemri/Profil.do?method=turboInternetDurum

• modeme hiç bakmayın hiperneti kitledilerse kullanamazsınız...
  • hala devam ediyormu
  • Türk telekom işyerimin olduğu blokta komple hatları değişmişti 1-2 sene önce.
    Her işyerine telefon kablosu olarak ethernet kablosu geliyor .

İnternet paketi FİBERNET LİMİTSİZ (20 Mbps 'ye Kadar) [M] olarak gözüküyor online işlem'de.

Modem olarak zyxel klasik adsl modem kullanıyorum.
    internet telefon hattı üzerinden geliyor.

Şimdi biz bu kampanyadan yararlanabiliyor muyuz?

kullanıcı işlemleri başlığının altında ttnet roket seçeneği yok.

Mesaj gönderdim. Gelen birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 22 Temmuz 2013; 9:16:59 >
  • Merhaba ayın son günün de aktifleştirebiliyor muyuz roketi ? Mesela bu ayın 30 unda akşam 4-5 gibi yaptırsam ? Bir keresinde müşteri hizmetlerine denettirdim sistem kabul etmiyor dedi de ?
  • Az önce roketi aktif ettim ama sorun yaşıyorum. Yurtdışı kaynaklı siteler aşırı derecede yavaş. Diğer şekilde 100mbit e kadar hız alabiliyorum. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

Az önce roketi aktif ettim ama sorun yaşıyorum. Yurtdışı kaynaklı siteler aşırı derecede yavaş. Diğer şekilde 100mbit e kadar hız alabiliyorum. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu arkadaşlar?

Speedtest.net üzerinden Roma, Paris, Washington D.C., NYC gibi yerlere test yaparken 70-60 Mbpslarda geziyordu. Youtube'da video izlerken mi sıkıntı çekiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Âşıkadam

quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

Az önce roketi aktif ettim ama sorun yaşıyorum. Yurtdışı kaynaklı siteler aşırı derecede yavaş. Diğer şekilde 100mbit e kadar hız alabiliyorum. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu arkadaşlar?

Speedtest.net üzerinden Roma, Paris, Washington D.C., NYC gibi yerlere test yaparken 70-60 Mbpslarda geziyordu. Youtube'da video izlerken mi sıkıntı çekiyorsunuz?

Hayır youtube da sorun yok. Mesela speedtest.net sitesine girerken aşırı derecede yavaş. Keza app store a hiç giremiyorum. Ama türkiye serverlarında bulunan sitelerde sorun yaşamıyorum. Dns kaynaklı bir sorun da değil. Arıza kaydı oluşturdum, bakalım sonuç ne çıkacak.

• modemi wireless olarak kullanıyorum wirelesslarda bildiğim kadarıyla max 2mb/s alıyor şimdi ben 100mbit yaptım hala int hızımı 20mbit gösteriyorudu
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.