Şimdi Ara

TTNET ROKET (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.839
Cevap
22
Favori
112.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • delicans D kullanıcısına yanıt
    oh bende alcam :D
  • arkadaşlar ben ttnet fiber kullanıyorum bağlantı türüm vdsl2 bağlantı yöntemi ise t11 online islemden roket aktif etmeye çalıştığımda modem reset atıyor sonra olmuyor başka bir cihazdan denediğimde başvuru talebiniz yapılamadı diye hata veriyor sorun ne arkadaşlar lütfen yardım edin.
    @GoldPunch @emo5313 @Kotiledon
  • ardasevinc A kullanıcısına yanıt
    Bütün bunları yapıp hizmetten yararlanamıyorsan ttnet'i arayıp arıza kaydı açtır.

Dediklerine göre senlik bir durum yok.
  • Şu başlıkta sorduğum hiçbir soruya cevap alamadım ama yine sorayım.
    Ayın ilk günü ROKET olayını açtım. An itibariyle 15. saat ve 90 gb indirmiş bulunmaktayım. Ancak indirme hızım 3 mbit seviyesinde geziniyor şu anda. Adil Kullanım noktasına takılmadan diyorlar ama benim hızıma bakınca takılmışım. Hiç bir b.k anlamadım bu roket işinden. Geçen 2 ay da 75 GB'ı aştığım için indirme hızım 3 mbit seviyesindeydi ama hız testinde 65-70 mbit görüyordum. Hiç bir fikri olan yok mu şu konu hakkında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e6750

Şu başlıkta sorduğum hiçbir soruya cevap alamadım ama yine sorayım.
    Ayın ilk günü ROKET olayını açtım. An itibariyle 15. saat ve 90 gb indirmiş bulunmaktayım. Ancak indirme hızım 3 mbit seviyesinde geziniyor şu anda. Adil Kullanım noktasına takılmadan diyorlar ama benim hızıma bakınca takılmışım. Hiç bir b.k anlamadım bu roket işinden. Geçen 2 ay da 75 GB'ı aştığım için indirme hızım 3 mbit seviyesindeydi ama hız testinde 65-70 mbit görüyordum. Hiç bir fikri olan yok mu şu konu hakkında?

İstersen bi MH ile iletişime geç. 24 saat dolmadan 3 mbps ye düştüğünü hiç görmedim. Hatta geçtiğimiz ay roketi 2 gün boyunca kullandım ve bittiğinde Akk' yi geçmiş olmama rağmen 20 mbps ile devam ettim. Eğer 24 saat dolmadan 3 mbps' ye düşüyosa bi sorun vardır...

• quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

quote:

Şu başlıkta sorduğum hiçbir soruya cevap alamadım ama yine sorayım.

İstersen bi MH ile iletişime geç. 24 saat dolmadan 3 mbps ye düştüğünü hiç görmedim. Hatta geçtiğimiz ay roketi 2 gün boyunca kullandım ve bittiğinde Akk' yi geçmiş olmama rağmen 20 mbps ile devam ettim. Eğer 24 saat dolmadan 3 mbps' ye düşüyosa bi sorun vardır...

Son 2 aydır aynı sorunu yaşıyorum hocam. Şikayet bıraktım ama ilgilenen yok. Daha 24 saat dolmadan 3mbit hızla indirme yapıyorum. Hız testinde 65 mbit falan çıkıyor ama ne hikmetse. Kafayı yemek üzereyim yahu

• e6750 kullanıcısına yanıt
    Ayın ilk günü neden sistemi kullandığınızı anlamadım. Önce 75 gb lık adil kullanım kotanızı tüketmeniz daha sağlıklı bir tercih olurdu -kullandığınızı zannetmiyorum-.

Verilen hizmet çok kısıtlı bir süre kullanıldığı için en garantili yoldan geçiş yapmak gerekiyor. Roket e geçiş için kısa mesaj, online işlem merkezi gibi yöntemleri akıllıca bulmuyorum. Bir sorun yaşadığınızda bunun muhattabını bulamazsınız, uğraşırsınız. Bu da size zaman kaybı olarak geri döner. Akşam saat 19.00 dan sonra ev telefonundan 4440375 i aramak ücretsiz. Müşteri hizmetlerini arayarak geçişinizi oradan yaptırın, o esnada da bilgisayarınız açık olsun ve geçiş yaptığınızda hemen hızınızı kontrol edin. Bu testi speedtest üzerinden değil; yüksek hız destekleyen bir http linki ya da torrent üzerinden bol seederlı bir dosya ile deneyin. Eğer problem yoksa teşekkür eder, telefonu kapatırsınız, hızda değişiklik olmazsa düzeltilmesi için o an konuşmaya başlarsınız.

Geçiş işlemlerinin hafta sonu yapılmasını daha mantıklı buluyorum. Konudaki yorumlardan yola çıkarak; 100 mbitten, normal hıza düşüşün, otomatik bir sistemle yapılmadığını düşünüyorum. Cumartesi günü yapılan bir geçişte, pazar Ttnet daha az personel çalıştırdığından -malum tatil günü-; hız düşürme işlemi pazartesi gününe kadar sarkabilir. Bu da size büyük getiri sağlar. Garantili olmasa da bu da bir fikir.

• quote:

Orijinalden alıntı: koalaxy

Ayın ilk günü neden sistemi kullandığınızı anlamadım. Önce 75 gb lık adil kullanım kotanızı tüketmeniz daha sağlıklı bir tercih olurdu -kullandığınızı zannetmiyorum-.

Verilen hizmet çok kısıtlı bir süre kullanıldığı için en garantili yoldan geçiş yapmak gerekiyor. Roket e geçiş için kısa mesaj, online işlem merkezi gibi yöntemleri akıllıca bulmuyorum. Bir sorun yaşadığınızda bunun muhattabını bulamazsınız, uğraşırsınız. Bu da size zaman kaybı olarak geri döner. Akşam saat 19.00 dan sonra ev telefonundan 4440375 i aramak ücretsiz. Müşteri hizmetlerini arayarak geçişinizi oradan yaptırın, o esnada da bilgisayarınız açık olsun ve geçiş yaptığınızda hemen hızınızı kontrol edin. Bu testi speedtest üzerinden değil; yüksek hız destekleyen bir http linki ya da torrent üzerinden bol seederlı bir dosya ile deneyin. Eğer problem yoksa teşekkür eder, telefonu kapatırsınız, hızda değişiklik olmazsa düzeltilmesi için o an konuşmaya başlarsınız.

Geçiş işlemlerinin hafta sonu yapılmasını daha mantıklı buluyorum. Konudaki yorumlardan yola çıkarak; 100 mbitten, normal hıza düşüşün, otomatik bir sistemle yapılmadığını düşünüyorum. Cumartesi günü yapılan bir geçişte, pazar Ttnet daha az personel çalıştırdığından -malum tatil günü-; hız düşürme işlemi pazartesi gününe kadar sarkabilir. Bu da size büyük getiri sağlar. Garantili olmasa da bu da bir fikir.

Son 2 ayda 75 gb'ı aştıktan sonra rokete geçmeme rağmen indirme hızım 3mbitin üzerine çıkmadı. Bu arada hız testinde 65-70 mbiti görüyordum. Benim problemim de bu zaten.

• TTNET müşteri hizmetlerinin söylediklerini aktarıyorum:

75 GB olan AKK'nı aştığınız zaman hızınız 3mbpsye iner ve bundan sonra rokete geçmiş olsanız dahi hızınızda değişme olmaz.

Son 2-3 aydır 75 gb sınırını aştıktan sonra rokete geçiyordum ve indirme hızım 3mbitte kalıyordu. Ben 1 günlüğüne 100mbit hızla indirme yapacağımı zannediyordum.

Ben mi yanlış düşündüm yoksa MH mi? Hiçbir şey anlamadım bu işten!
  • quote:

TTNET müşteri hizmetlerinin söylediklerini aktarıyorum:

75 GB olan AKK'nı aştığınız zaman hızınız 3mbpsye iner ve bundan sonra rokete geçmiş olsanız dahi hızınızda değişme olmaz.

Son 2-3 aydır 75 gb sınırını aştıktan sonra rokete geçiyordum ve indirme hızım 3mbitte kalıyordu. Ben 1 günlüğüne 100mbit hızla indirme yapacağımı zannediyordum.

MH resmen sallamış ya da kullanım koşullarında değişiklik yapıldı. Daha önce okuduğum da ne zaman açarsan aç roketi etkin olarak kullanabildiğin yazıyodu.

Edit:

Adil Kullanım Noktasını geçmiş aboneler TTNET ROKET servisinden faydalanabilir mi?

Evet, Paketinin adil kullanım noktası aşımı nedeni ile hızı düşürülen aboneler de TTNET ROKET servisinden yararlanılabilir. TTNET ROKET kullanım süresi sonlandığında müşterilerimizin hızları servisi kullanmadan önceki hız seviyelerine geri dönecektir.

adamların kendilerinden haberleri yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 5 Eylül 2013; 16:11:59 >

• quote:

quote:

MH resmen sallamış ya da kullanım koşullarında değişiklik yapıldı. Daha önce okuduğum da ne zaman açarsan aç roketi etkin olarak kullanabildiğin yazıyodu.

Edit:

Adil Kullanım Noktasını geçmiş aboneler TTNET ROKET servisinden faydalanabilir mi?

Evet, Paketinin adil kullanım noktası aşımı nedeni ile hızı düşürülen aboneler de TTNET ROKET servisinden yararlanılabilir. TTNET ROKET kullanım süresi sonlandığında müşterilerimizin hızları servisi kullanmadan önceki hız seviyelerine geri dönecektir.

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/sss/Sayfalar/ROKET.aspx

Sitede bu ifade var hocam. Benim hızım AKK'nı aştığım anda 3 mbite iniyor. Roket 24 saat için geçerli ancak ben o gün içinde 75 gb'ı aşarsam hızım hemen 3mbit oluyor. Kaç aydır bu sorunu çözemediler. Bugün müşteri temsilcisiyle tam yarım saat konuştum ancak ortada bir sorun olduğuna ikna edemedim. Sitede yazan bilgiyle MH'nin verdiği bilgi çelişiyor. BTK'ya şikayet bıraktım ancak müşterinin bağlantısında sıkıntı yok diye cevap vermişler. Roket olayından hiç bahsedilmemiş bile. Kafayı yemek üzereyim

Edit: tam da ben mesajı yazarken sen o ifadeyi eklemişsin hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e6750 -- 5 Eylül 2013; 16:23:57 >

• quote:

quote:

quote:

Edit:

Sitede bu ifade var hocam. Benim hızım AKK'nı aştığım anda 3 mbite iniyor. Roket 24 saat için geçerli ancak ben o gün içinde 75 gb'ı aşarsam hızım hemen 3mbit oluyor. Kaç aydır bu sorunu çözemediler. Bugün müşteri temsilcisiyle tam yarım saat konuştum ancak ortada bir sorun olduğuna ikna edemedim. Sitede yazan bilgiyle MH'nin verdiği bilgi çelişiyor. BTK'ya şikayet bıraktım ancak müşterinin bağlantısında sıkıntı yok diye cevap vermişler. Roket olayından hiç bahsedilmemiş bile. Kafayı yemek üzereyim

İstersen bi de TTNET'in sitesinden arıza kaydı aç, bu maddeyi de ekle. Belki bi sonuç alırsın

• Hocam aylardır bırakmadığım arıza kaydı kalmadı bu konuyla alakalı. Hep kendileri haklı. Ortada sorun falan yok onlara göre. Geçen gün adam bilgisayarınızda virüs olabilir dedi yahu. :))
  • Zaten bişey bulamayınca pc bozuktur diyolar, nasıl MH anlamadım. Umarım düzelir bi şekilde sorunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

quote:

@GoldPunch 2 aydır kullanıyorum ayın 20 si gibi. 3-4 gün sürüyo, umarım bu ay da devam eder bu şekilde 5 gün de 3 mbps idare ediyorum artık.

@FaTeeH Denedim hocam, roket hizmeti sona erdiğinde eğer 75 GB sınırını geçmişseniz hızınız 3 mbps ye düşüyo. Keşke roket süresince kullanılan miktar AKK' ye yansımasa ama buna da şükür, TTnet sonuçta

Akn dolmadan rokete başvurdum ve yaklaşık 100gb veri indirdim. Roket sonlandığında hızım 20mbpse ďüştü. Yani akn dolmuş olmasına rağmen 3 mbps olmadı. Bu arada rokete ilk başvurduğumda da aynı şekilde gerçekleşmişti. Yada bana özel bir durum.
     TTNET ROKET

bende kullanıyorum bunu kaç aydır akkden kurtulduk

• arkadaşlar bu roket hakkında 2 sorum olacaktı.

-öncelikle bu rokete sms ile yada online işlemlerden hemen başvururp anında başlıyor mu ?

-ikinci olarak her ay aynı gun kendini tekrarlıyor mu yoksa kendimiz istediğimiz bir gunde yeniden mi başvuru yapmamız gerekiyor?

-son olarak modemde erişilebilir hız 100mbit olarak gorunuyor benim roketle bunun tamamını alabilecek miyim.

teşekkürer
  • FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    Kısa mesaj ya da online işlem merkezi yoluyla başvurabilirsiniz. Ay içerisinde, istediğiniz gün aktif edebilirsiniz. Bu ay için konuşursak; 20 Eylül' de aktif edebilirsiniz. Ekim ayının içerisinde de arzunuza göre 10 Ekim' de aktif edebilirsiniz. Sizin inisiyatifinizde, otomatik bir yenilenme yok. Modeminiz 100 mbiti desteklese de, hattınıza verilen hız ne kadarsa, o kadarını görebileceksiniz. 100 mbiti tam verimli alıp alamayacağınız, Ttnet e bağlı bir durum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Edit:

İstersen bi de TTNET'in sitesinden arıza kaydı aç, bu maddeyi de ekle. Belki bi sonuç alırsın

quote:

Sayın ****,

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu üzerinden şirketimize iletmiş olduğunuz şikayetiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır.

Yapılan inceleme neticesinde;

**** numaralı sabit telefon hattı üzerinden hizmet aldığınız **** numaralı fiber internet hattınız için 28.11.2012 tarihinde başvuruda bulunduğunuz ve hattınızın 29.11.2012 tarihinde aktif hale geldiği anlaşılmıştır.
    TTNETin uygun altyapı koşullarına sahip FİBERNET kullanıcılarına 24 saat boyunca ücretsiz, taahhütsüz olarak adil kullanım noktasına takılmadan 100Mbye kadar hızları deneyimleyebileceği yüksek hızlı internet servisi olan TTNET ROKET hizmeti ile ilgili şikayetinize istinaden, bağlı bulunduğunuz Telekom Müdürlüğü tarafından gerekli kontroller tamamlanmıştır. Yapılan kontroller neticesinde; 2013 yılı Mayıs, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında kullanmış olduğunuz anlaşılan TTNET ROKET hizmetinin, kullanıldığı 24 saat süre içerisinde sorunsuz olarak verildiği tespit edilmiştir. Servisten yararlanıldığı süre içerisindeki internet kota kullanımının, müşterilerimizin paketinin kotasından harcayacağı ile ilgili bilgiwww.ttnet.com.tr adresimizde açıkça belirtilmektedir. Roket hizmetini kullandığınız sırada aylık kota miktarının (download) BTK Kurul kararında belirlenmiş olan miktarları geçmesi durumunda, yararlanmakta olduğunuz hız profili sistem üzerinden 3 Mb a düşürülerek takip eden ay hız profiliniz tekrar uygun hız profiline çekilmektedir.

Bilgilerinize arz ederiz.

Saygılarımızla.
    16/09/2013 10:47:01

Aylardır verdiğim uğraşların sonunda verilen cevaba bakın. Ben ne diyorum onlar ne cevap veriyor. Kendi sitelerindeki ifadelerle çelişiyorlar. Böyle şirketin ben

• Ayda 1 kerede olsa 100 mb hızı görmek güzel oluyor gerçekten
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.