Şimdi Ara

TTNET ROKET (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.839
Cevap
22
Favori
112.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne diyim bilemedim, adamların kendilerinden haberi yok
  • Ya şu olayı Superonline için ücretsiz yapsalar ölürler mi yahu.
  • 48 saate yaklaşıyorum hala roketim bitmedi :)

heralde modmei aç kapana yapana kadar devam edecek :)

edit : şom agzımı açtım ve bitti :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 20 Eylül 2013; 1:59:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingHigh

48 saate yaklaşıyorum hala roketim bitmedi :)

heralde modmei aç kapana yapana kadar devam edecek :)

edit : şom agzımı açtım ve bitti :(

Benimde 3 gün sürmüştü
  • Vay arkadas benim 24 saat bile surmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce bi deneyeyim diye aradım tamam yükselttim hızınızı dedi adam ancak şuan baktım 20mb hız. aknden dolayı3e düşmüştü şimdi normal eski hızıma çıkmış sadece
  • FIBERNET abonesiyim online işlem merkezinde roket ile ilgili hiç birşey yok müşteri hizmetlerini aradım teknik bi sorun oldugu için hiç bir işlem yapamıyoruz dediler..
  • dellopos kullanıcısına yanıt
    Sorun çıkmasa şaşarım zaten.
  • Her ay daha aşşağı iniyor hız bakalım nereye kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emo5313 -- 29 Eylül 2013; 21:13:05 >
  • emo5313 kullanıcısına yanıt
    Gün geçtikçe bakır altyapı sürekli kötüye gidiyor çünkü.
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    Benim tahminimde mevcut aboneler fibernet tarifelerine geçtikçe bizim bağlantı tırtı çekiyor.

İlk ay 79mbps hız geliyordu sonrasında 76mbps sonra 74mbps bu ayda 72 mbps hız geliyor 2,2 iniyoruz.

Torrentte 7.5 mb/s indiriyor paralı olana kadar kullanmaya devam.
  • emo5313 kullanıcısına yanıt
    Yeni abone geldikçe ve mevcut abone yüksek hızdaki peketlere geçtikçe bizim SNR Sınırı etkileniyor. Bakalım nereye kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srcn81 -- 30 Eylül 2013; 9:35:48 >
  • altyapı desteklemediği için 100mbit hız veremiyoruz dediler.
    bunun çözümü var mıdır? 100 yerine her zaman kullandığım 20 yi alma gibi? benzer sorunla karşılaşan var mı? BTK ya mı götürmeli
  • someoneme kullanıcısına yanıt
    Düşündüğünüz gibi bir şey yapmaları söz konusu değil. Ya 100 mbit verirler ya da hiç. Bu konuda müşteri temsilcisinin inisiyatif alması bana pek mümkün görünmüyor. Btk dan da bir şey çıkmaz, "altyapı yetersiz" dendiğinde olay kapanır.
  • ttnetin tek sevdiğim kampanyası
  • quote:

Orijinalden alıntı: e6750

quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

quote:

TTNET müşteri hizmetlerinin söylediklerini aktarıyorum:

75 GB olan AKK'nı aştığınız zaman hızınız 3mbpsye iner ve bundan sonra rokete geçmiş olsanız dahi hızınızda değişme olmaz.

Son 2-3 aydır 75 gb sınırını aştıktan sonra rokete geçiyordum ve indirme hızım 3mbitte kalıyordu. Ben 1 günlüğüne 100mbit hızla indirme yapacağımı zannediyordum.

Ben mi yanlış düşündüm yoksa MH mi? Hiçbir şey anlamadım bu işten!

MH resmen sallamış ya da kullanım koşullarında değişiklik yapıldı. Daha önce okuduğum da ne zaman açarsan aç roketi etkin olarak kullanabildiğin yazıyodu.

Edit:

Adil Kullanım Noktasını geçmiş aboneler TTNET ROKET servisinden faydalanabilir mi?

Evet, Paketinin adil kullanım noktası aşımı nedeni ile hızı düşürülen aboneler de TTNET ROKET servisinden yararlanılabilir. TTNET ROKET kullanım süresi sonlandığında müşterilerimizin hızları servisi kullanmadan önceki hız seviyelerine geri dönecektir.

adamların kendilerinden haberleri yok

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/sss/Sayfalar/ROKET.aspx

Adil Kullanım Noktasını geçmiş aboneler TTNET ROKET servisinden faydalanabilir mi?

Evet, Paketinin adil kullanım noktası aşımı nedeni ile hızı düşürülen aboneler de TTNET ROKET servisinden yararlanılabilir. TTNET ROKET kullanım süresi sonlandığında müşterilerimizin hızları servisi kullanmadan önceki hız seviyelerine geri dönecektir.

Sitede bu ifade var hocam. Benim hızım AKK'nı aştığım anda 3 mbite iniyor. Roket 24 saat için geçerli ancak ben o gün içinde 75 gb'ı aşarsam hızım hemen 3mbit oluyor. Kaç aydır bu sorunu çözemediler. Bugün müşteri temsilcisiyle tam yarım saat konuştum ancak ortada bir sorun olduğuna ikna edemedim. Sitede yazan bilgiyle MH'nin verdiği bilgi çelişiyor. BTK'ya şikayet bıraktım ancak müşterinin bağlantısında sıkıntı yok diye cevap vermişler. Roket olayından hiç bahsedilmemiş bile. Kafayı yemek üzereyim

Edit: tam da ben mesajı yazarken sen o ifadeyi eklemişsin hocam.

İstersen bi de TTNET'in sitesinden arıza kaydı aç, bu maddeyi de ekle. Belki bi sonuç alırsın

quote:

Sayın ****,

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu üzerinden şirketimize iletmiş olduğunuz şikayetiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır.

Yapılan inceleme neticesinde;

**** numaralı sabit telefon hattı üzerinden hizmet aldığınız **** numaralı fiber internet hattınız için 28.11.2012 tarihinde başvuruda bulunduğunuz ve hattınızın 29.11.2012 tarihinde aktif hale geldiği anlaşılmıştır.
    TTNETin uygun altyapı koşullarına sahip FİBERNET kullanıcılarına 24 saat boyunca ücretsiz, taahhütsüz olarak adil kullanım noktasına takılmadan 100Mbye kadar hızları deneyimleyebileceği yüksek hızlı internet servisi olan TTNET ROKET hizmeti ile ilgili şikayetinize istinaden, bağlı bulunduğunuz Telekom Müdürlüğü tarafından gerekli kontroller tamamlanmıştır. Yapılan kontroller neticesinde; 2013 yılı Mayıs, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında kullanmış olduğunuz anlaşılan TTNET ROKET hizmetinin, kullanıldığı 24 saat süre içerisinde sorunsuz olarak verildiği tespit edilmiştir. Servisten yararlanıldığı süre içerisindeki internet kota kullanımının, müşterilerimizin paketinin kotasından harcayacağı ile ilgili bilgiwww.ttnet.com.tr adresimizde açıkça belirtilmektedir. Roket hizmetini kullandığınız sırada aylık kota miktarının (download) BTK Kurul kararında belirlenmiş olan miktarları geçmesi durumunda, yararlanmakta olduğunuz hız profili sistem üzerinden 3 Mb a düşürülerek takip eden ay hız profiliniz tekrar uygun hız profiline çekilmektedir.

Bilgilerinize arz ederiz.

Saygılarımızla.
    16/09/2013 10:47:01

Aylardır verdiğim uğraşların sonunda verilen cevaba bakın. Ben ne diyorum onlar ne cevap veriyor. Kendi sitelerindeki ifadelerle çelişiyorlar. Böyle şirketin ben

Evet arkadaşlar, sonunda haklı mücadelemi kazandım.

quote:

Sayın *****,

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu üzerinden şirketimize iletmiş olduğunuz şikayetiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır.

Yapılan inceleme neticesinde;

*** numaralı sabit telefon hattı üzerinden hizmet aldığınız *** numaralı fiber internet hattınız için 28.11.2012 tarihinde başvuruda bulunduğunuz ve hattınızın 29.11.2012 tarihinde aktif hale geldiği anlaşılmıştır.

TTNET’in uygun altyapı koşullarına sahip FİBERNET kullanıcılarına 24 saat boyunca ücretsiz, taahhütsüz olarak adil kullanım noktasına takılmadan 100Mbps’ye kadar hızları deneyimleyebileceği yüksek hızlı internet servisi olan TTNET ROKET hizmeti ile ilgili şikayetinize istinaden, bağlı bulunduğunuz Telekom Müdürlüğü tarafından gerekli kontroller tamamlanmıştır. Yapılan kontroller neticesinde; aboneliğinize özel, skap sisteminde yaşanan teknik bir sorun nedeni ile AKN uygulamasına dahil edildiğiniz anlaşılmış olup, sorunun çözümü için ilgili birimlerimize haber verilerek gerekli aksiyonlar alınmıştır.

Bilgilerinize arz ederiz.

Aylardır sorun olmadığını iddia eden ttnet çalışanları BTK şikayetlerim sonucunda yola geldiler.
    TTNET müşteri hizmetlerinden inciler: Bilgisayarınızda virüs vardır, 75 gbı aşarsanız bir daha hiçbir şekilde hızınız 100 mbite çıkmaz, vs. vs.

Şimdi son 3-4 aydır şikayetlerim için çözüm sunamayan bu kişileri şikayet edeceğim. O kadar hırs yaptım ki dava bile açabilirim.

• btkya ve sitesinde yalan beyandan ötürü tüketici haklarına şikayet etsenize, hipere de verseler ben ederdim
  • Merhaba, şimdi bizim kota 65gb civarında, ben bu roket'e katılırsam o kota ayrıca değerlendirilip misal 200gb indirme yaptım diyelim, 265 olduktan sonra akk'ye dahil olmam için 275'e mi ulaşmam gerekecek yoksa 265 zaten 75'i geçtiği için dahil mi olacağım, yaşanan durum bununla mı alakalı tam olarak?
    @e6750

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St Batuhan -- 11 Ekim 2013; 11:15:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

Merhaba, şimdi bizim kota 65gb civarında, ben bu roket'e katılırsam o kota ayrıca değerlendirilip misal 200gb indirme yaptım diyelim, 265 olduktan sonra akk'ye dahil olmam için 275'e mi ulaşmam gerekecek yoksa 265 zaten 75'i geçtiği için dahil mi olacağım, yaşanan durum bununla mı alakalı tam olarak?
    @e6750

Hocam benim durumu özetleyeyim önce:
    Normalde 75gb'ı aşmış olsam bile 24 saat süreliğine 100mbit hızla indirme yapıyor olmam gerek. Ama ben roket süresinde 3 mbit hızın üzerine çıkamıyorum aylardır. 100 mbit hız almam gerekirken AKN'na takılıyorum ve 3mbitte kalıyorum. Şikayetlerim sonunda kendi hatalarını farkettiler. Düzelttiler mi bilmiyorum, henüz denemedim.

Sizin sorunuza gelirsek, Rokete geçip 24 saat süre sonunda 75 gb'tan fazla indirme yapmış olursanız hızınız 3mbite düşer. Yani roket süresi içinde indirdiğiniz veriler AKK'na dahil edilir. Buradaki arkadaşlar da o yüzden ay sonunda kullanıyorlar roketi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

Merhaba, şimdi bizim kota 65gb civarında, ben bu roket'e katılırsam o kota ayrıca değerlendirilip misal 200gb indirme yaptım diyelim, 265 olduktan sonra akk'ye dahil olmam için 275'e mi ulaşmam gerekecek yoksa 265 zaten 75'i geçtiği için dahil mi olacağım, yaşanan durum bununla mı alakalı tam olarak?
    @e6750

Hocam benim durumu özetleyeyim önce:
    Normalde 75gb'ı aşmış olsam bile 24 saat süreliğine 100mbit hızla indirme yapıyor olmam gerek. Ama ben roket süresinde 3 mbit hızın üzerine çıkamıyorum aylardır. 100 mbit hız almam gerekirken AKN'na takılıyorum ve 3mbitte kalıyorum. Şikayetlerim sonunda kendi hatalarını farkettiler. Düzelttiler mi bilmiyorum, henüz denemedim.

Sizin sorunuza gelirsek, Rokete geçip 24 saat süre sonunda 75 gb'tan fazla indirme yapmış olursanız hızınız 3mbite düşer. Yani roket süresi içinde indirdiğiniz veriler AKK'na dahil edilir. Buradaki arkadaşlar da o yüzden ay sonunda kullanıyorlar roketi.

Hmm keşke dahil olmasa, çok gereksiz, sinir bozucu bir durum, bir tane yerdeki üyeliğimde gördüm ki freeleech durumunda site, o yüzden sorayım dedim, tam beklentimi karşılayan durum ama aslında tersi olmalı yani dahil etmemeliler sınırsız olan kullanıcıların kotalarına bu veriyi herhangi bir şekilde :( Neyse bu arada size de geçmiş olsun, çözüme kavuşması sevindirici :)) teşekkürler (:

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.