Şimdi Ara

TTNET ROKET (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.839
Cevap
22
Favori
112.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendine yakışanı yapıyor ttnet neyse olanı söylese ölürler sanki aylardır çalışan sistem şimdimi arıza çıkarıyor hadi diyelim arıza verdi 10 günde düzelmezmi ya..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da altyapınız desteklemiyor diye gevelediler. Bakalım kayıt oluşturduk.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç kez arıza kaydı aldılar ama sonuç aynı. Zaten şaşırmıştım ttnet'in bu hizmeti doğru düzgün vermesine , böyle yaparak beni şaşırtmamış oldu. Bu ay güme gitti arkadaşlar , geçmiş olsun hepimize . Umalım da gelecek aya düzelsin ....
  • Merhaba arkadaşlar,
    Şimdi bende zyxel p660-hn-f1z ADSL modem var. Modemde vdsl özelliği yok. 1 sene kadar önce işyerinin binasındaki tüm telefon kabloları cat6 kablo ile değiştirilmişti. 8sınırsız paketi de otomatik olarak 20fibernet e geçmişti. Hız şuan downloadda 2,5 MB yani 20Mbps civarında. Zayıflama değerleri 0'a yakın. Roket olayını mh'ye sorduğumda desteklenmiyor demişti.
    Komşular genelde modem olarak üzerinde ttnet yazılı ZTE H168N modem kullanıyor. Yandaki komşudaki hat değerleri;
     TTNET ROKET

Acaba ben VDSL destekli bir modem alsam bu roket olayından yararlanabilir miyim? Ayda 1 gün tam hızda download yapmayı düşünüyorum.

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 27 Kasım 2013; 9:32:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

Merhaba arkadaşlar,
    Şimdi bende zyxel p660-hn-f1z ADSL modem var. Modemde vdsl özelliği yok. 1 sene kadar önce işyerinin binasındaki tüm telefon kabloları cat6 kablo ile değiştirilmişti. 8sınırsız paketi de otomatik olarak 20fibernet e geçmişti. Hız şuan downloadda 2,5 MB yani 20Mbps civarında. Zayıflama değerleri 0'a yakın. Roket olayını mh'ye sorduğumda desteklenmiyor demişti.
    Komşular genelde modem olarak üzerinde ttnet yazılı ZTE H168N modem kullanıyor. Yandaki komşudaki hat değerleri;
     TTNET ROKET

Acaba ben VDSL destekli bir modem alsam bu roket olayından yararlanabilir miyim? Ayda 1 gün tam hızda download yapmayı düşünüyorum.

Teşekkürler...

Evet modemde ki değerlerden anlaşıldığı kadarıyla hat 135mbite kadar destekliyor. Dolayısıyla roketi de desteklemesi gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH
    quote:

Evet modemde ki değerlerden anlaşıldığı kadarıyla hat 135mbite kadar destekliyor. Dolayısıyla roketi de desteklemesi gerekir.

Peki modem olarak ne önerirsiniz. Piyasada fazla alternatif yok herhalde. Benim gördüğüm şunlar var.

Airties AIR 5650 -> Vatanda 219
    ZYXEL VMG3312 -> Vatanda 229
    ASUS DSL-N66U -> Vatanda 418

Wifi gerekmiyor bana. Ayrıca wifi router kullanıyorum. Zyxel markasından da memnunum. VMG3312 iyi gibi duruyor. Fakat portlar gigabit değil. Gelen hızı ağa iletememe gibi bir sorun olurmu diye düşünüyorum. Bu arada sanki tam 100mbit bağlantı gelecek. Ama 70-80 bile olsa 100 Mbit portlar sıkıntı çıkarmasın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH
    quote:

Peki modem olarak ne önerirsiniz. Piyasada fazla alternatif yok herhalde. Benim gördüğüm şunlar var.

Airties AIR 5650 -> Vatanda 219
    ZYXEL VMG3312 -> Vatanda 229
    ASUS DSL-N66U -> Vatanda 418

Wifi gerekmiyor bana. Ayrıca wifi router kullanıyorum. Zyxel markasından da memnunum. VMG3312 iyi gibi duruyor. Fakat portlar gigabit değil. Gelen hızı ağa iletememe gibi bir sorun olurmu diye düşünüyorum. Bu arada sanki tam 100mbit bağlantı gelecek. Ama 70-80 bile olsa 100 Mbit portlar sıkıntı çıkarmasın.

İçlerinde en uygun fiyatlı olan Airties Air 5650(Ayrıca torrent indirme özelliği mevcut) almanızı öneririm. 100mbiti de sorun etmeyin zaten tam anlamıyla o hızı veremiyorlar. Ayrıca modemlerde 1 tane gigabit port mevcut.

• FaTeeH kullanıcısına yanıt
    Airties markasına bir türlü ısınamadım. Daha öncelerde rt 205 204 211 kullanmıştım. Sürekli modem reset atıyordu. Durup dururken internet kopuyordu. Swich ile 20 tane bilgisayara bağlıyorum bu interneti. İnşallah bu makina kaldırır.

Gigabit port olmasından dolayı airties'e bir şans daha vererek bu makinayı alacağım. Torrent vb. kullandığım özellikler değil. Ki zaten nas cihazı var. Modemi download işiyle yormaya gerek yok. İnterneti sıkıntısız dağıtsın yeter.

Teşekkürler...
  • aktif edebilen var mı bugünlerde?
  • Bugün sms le denedim olmadı

• Bugün TTnet müşteri hizmetlerinin açtığı arıza kaydıyla ilgili olarak Telekom'dan aradılar. Bizimle ilgisi yok, hattınızda sorun yok, kaydınızı kapatıyoruz diye saçma sapan bir şekilde açılan arıza kaydını kapattılar. Körler sağırlar birbirini ağırlar durumu yani. Telekom'dakilerin Roket kampanyasından haberi bile yok.

BTK üzerinden "TTNet Roket kampanyasından yararlanılmasını engelliyor" başlığıyla, TTnet'in bilgilendirme konusunda dürüst davranmadığını belirten bir şikayet yazdım. Şimdi onun cevabını bekliyorum.

Bu durumu şikayet sitelerine ve TTnet twitter hesabına da yazacağım, TTnet şu anda müşterilerini aleni bir şekilde yanıltıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scaevola -- 27 Kasım 2013; 20:38:32 >
  • FaTeeH kullanıcısına yanıt
    ZYXEL VMG3312 almayın da ne alırsanız alın ofiste mevcut sürekli bağlantı sorunu çıkartıyor 2. katta airties 5650 var onda sıkıntı yok yer değiştiriyorum bu seferde üst katta kiler sorun yaşıyor airties 5650 yi aynı zaman da evde de kullanıyorum çok memnunum.Bu arada ttnet roket olayı ne olacak bu hafta sonuna saklıyordum hakkımı yalan oldu galiba.
  • Roket bendede çalışmıyor. Resmen yaptıkları rezalet. Koca ayda 1 gün iyi bir hizmet alıyorduk ona bile göz diktiler ya daha ne diyeyim. Verdikleri hakkı kullanamadığımız gibi birde fiber kullananlara hattınız desteklemiyor demiyorlar mı tam bir komedi.
  • Roket nasıl hallolacak ? Açmak istediğimde modem internet erişimi sınırlı oluyor.

• Açılan arıza kayıtlarından yada btk şikayetlerinden geri dönüş alan oldumu?

• İki gündür üst üste arıza kaydı açtırıyorum, ikisinde de Telekom beni arayıp bizimle ilgisi yok, hattınızda sorun yok benzeri cevaplarla çağrıyı kapatıyorlar.

Bence de Telekom haklı. Eve kadar fiber kullanıyorum ve hattımda herhangi bir sorun yok. Bu sorunun Telekom'la ilgili bir şey olduğuna inanmıyorum. Çok sayıda kişide aynı sorun olduğuna göre doğrudan TTnet'le ilgili bir sorun ama müşteri hizmetleri ya bilmiyor ya da başlarından savmak için arıza kaydı açıyorlar.

Henüz BTK üzerinden yaptığım şikayete cevap gelmedi.
  • arkadaslar bugun kotami fulleyip yarin roketi aktif etmeyi dusunuyordum.hic yani fullemiyim mi ? aktif edemiyor musunuz roketi artik ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scaevola

İki gündür üst üste arıza kaydı açtırıyorum, ikisinde de Telekom beni arayıp bizimle ilgisi yok, hattınızda sorun yok benzeri cevaplarla çağrıyı kapatıyorlar.

Bence de Telekom haklı. Eve kadar fiber kullanıyorum ve hattımda herhangi bir sorun yok. Bu sorunun Telekom'la ilgili bir şey olduğuna inanmıyorum. Çok sayıda kişide aynı sorun olduğuna göre doğrudan TTnet'le ilgili bir sorun ama müşteri hizmetleri ya bilmiyor ya da başlarından savmak için arıza kaydı açıyorlar.

Henüz BTK üzerinden yaptığım şikayete cevap gelmedi.

Cevap için teşekkürler.

Tek adam gibi hizmeti buydu ttnet'in ama onada kan doğradılar sene başından itibarende ücretli olur gibime geliyor.

• Shafter kullanıcısına yanıt
    fulle zaten ay sonu geldi
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.