Şimdi Ara

TTNET ROKET (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.839
Cevap
22
Favori
112.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bodrum

arkadaşlar ben bu roket i kullanmak istiyorum ama online işlem merkezinde bulamadım nasıl başlatacağım?

Çoğu arkadaş Müşteri Hizmetlerini arayarak başlatıyorlar.
    Hem sorunsuz olabilmekte, hem anında başlayabilmekte.
  • quote:

arkadaşlar ben bu roket i kullanmak istiyorum ama online işlem merkezinde bulamadım nasıl başlatacağım?

Altyapınız ve hat değerleriniz müsait değilse boşuna başlatmayın. 100 mbps için saha dolabının bina bahçenizde olması lazım en fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byneco

yanlız konu ilgimi çekti o hızlara hdd dayanmaz gerçi :D 1 aylık downloadı 1 gunde bıtıreceksın tamam

En dandik HDD bile 20mbite kadar rahatça yazmakta atıyorum mesala bi dosya indiriyorsun saniyede 20 mb/s ile bunu yazar ama bunun üstüne cıkmaya başladıkca harddisk overhead olur. Arabadaki redline alanı gibi düşün. Overhead %1 2 diye gider harddisk ısınır. Diğer türlü SSD lazım.

• Ben de bekliyordum böyle birşeyi BTK Tüm ISS lere aynı şeyleri yapma izni verdiğine göre Süperonline yaparken TTNET neden yapmadı merak ediyordum.
    AKK bitmeden kullanacakları oysalar da ücretsiz olması çok iyi.
    Acaba Upload nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

quote:

Orijinalden alıntı: byneco

yanlız konu ilgimi çekti o hızlara hdd dayanmaz gerçi :D 1 aylık downloadı 1 gunde bıtıreceksın tamam

En dandik HDD bile 20mbite kadar rahatça yazmakta atıyorum mesala bi dosya indiriyorsun saniyede 20 mb/s ile bunu yazar ama bunun üstüne cıkmaya başladıkca harddisk overhead olur. Arabadaki redline alanı gibi düşün. Overhead %1 2 diye gider harddisk ısınır. Diğer türlü SSD lazım.

Dedigin gibi saniyede 12.5 megabayttan bahsediyoruz. Cogu usb bellek bile yaziyor o kadar.

• Roketleyen var mı beyler.
  • deneyen varsa yazsın tecrübeleri
  • HiperNet müşterisi olduğumuz için kullanamıyormuşuz. 2-3 ay önce FiberNet 35 Mbps tarifesi olmadığı için HiperNet 35'e geçmiştim 24 ay taahhütlü. Halbuki apartmanımızda T11 var. VDSL2 sinyali ile en kötü ihtimal 90 Mbps alırım ama kıllık yapıyorlar işte. Acaba HiperNet > FiberNet geçişi yapabiliyor muyuz ? Sonuçta ikisinin de fiyatları aynı.
  • Bizim 1000mbit imiz var Turkcell SuperOnline fişşşuuuv
  • Online işlem merkezinden geçen var mı?Dün baktım ben birşey bulamadım.
  • hattım destekliyor diye biliyorum ama online işlem merkezinden bulamadım nasıl geçilecek, telefonlamı yoksa müşteri hizmetlerini arayarakmı geçiyorsunuz.
  • quote:

hattım destekliyor diye biliyorum ama online işlem merkezinden bulamadım nasıl geçilecek, telefonlamı yoksa müşteri hizmetlerini arayarakmı geçiyorsunuz.

Müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

hattım destekliyor diye biliyorum ama online işlem merkezinden bulamadım nasıl geçilecek, telefonlamı yoksa müşteri hizmetlerini arayarakmı geçiyorsunuz.

Müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

sağol dostum
  • Arkadaşlar şimdi kullanmayın, ayın son günü kullanın. Daha mantıklı.
  • iyiymiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

HiperNet müşterisi olduğumuz için kullanamıyormuşuz. 2-3 ay önce FiberNet 35 Mbps tarifesi olmadığı için HiperNet 35'e geçmiştim 24 ay taahhütlü. Halbuki apartmanımızda T11 var. VDSL2 sinyali ile en kötü ihtimal 90 Mbps alırım ama kıllık yapıyorlar işte. Acaba HiperNet > FiberNet geçişi yapabiliyor muyuz ? Sonuçta ikisinin de fiyatları aynı.

Bende hipernet 20 mbit kullanıyorum. Şartlarda sadece fiber kullanıcıları yararlanabilir diye bir şart yok siz nerden öğrendiniz bunu? Roket yapabilirsen bana da haber verirsen sevinirim. Yakıtları hazırladım uçurmayı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdxceed -- 16 Nisan 2013; 21:36:54 >
  • Fibernet 20mb kullanıcısıyım. Geçen gün müşteri hizmetlerini aradım ve roket hizmetini aktif etmelerini istedim. Müşteri hizmetlerindeki bayan roketi aktif etmek istediğinde hata aldığını beni bir kaç dakika telefonda bekleteceğini söyledi. 5 dakika kadar telefonda müzik dinledikten sonra müşteri hizmetlerindeki bayan bana paketimin fibernet olduğunu ancak modemimin bu hizmeti desteklemediğini söyledi. Meğerse oturduğum yerde ilk başta fiber alt yapısı yokmuş ama sonradan fiber döşenmiş, nasıl olduğunu anlamasamda ben fiber yerine bakır kablodan fiber internet kullanmaya devam ediyormuşum. Telefondaki bayana nasıl fiber alt yapısına geçebilirim dediğimde hattınızı iptal ettirmeniz ve yeniden açtırmanız gerekiyor diye cevap verdi. Yada belkide sadece modemi değiştirmeleri gerekiyor olay nedir tamamen kafam karıştı. Ancak 4 ay sonra taahhüt bitiyor o zaman interneti kapatıcam onu biliyorum.
  • Keske 2 ay once olsaydi :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Zxnc

Fibernet 20mb kullanıcısıyım. Geçen gün müşteri hizmetlerini aradım ve roket hizmetini aktif etmelerini istedim. Müşteri hizmetlerindeki bayan roketi aktif etmek istediğinde hata aldığını beni bir kaç dakika telefonda bekleteceğini söyledi. 5 dakika kadar telefonda müzik dinledikten sonra müşteri hizmetlerindeki bayan bana paketimin fibernet olduğunu ancak modemimin bu hizmeti desteklemediğini söyledi. Meğerse oturduğum yerde ilk başta fiber alt yapısı yokmuş ama sonradan fiber döşenmiş, nasıl olduğunu anlamasamda ben fiber yerine bakır kablodan fiber internet kullanmaya devam ediyormuşum. Telefondaki bayana nasıl fiber alt yapısına geçebilirim dediğimde hattınızı iptal ettirmeniz ve yeniden açtırmanız gerekiyor diye cevap verdi. Yada belkide sadece modemi değiştirmeleri gerekiyor olay nedir tamamen kafam karıştı. Ancak 4 ay sonra taahhüt bitiyor o zaman interneti kapatıcam onu biliyorum.

Vdsl modem verdilermi kardeş eğer vermedilerse sende almadıysan adsl modemin desteklediği maksimum hız verebilirler.

Roket senin için daha havalanmadan patladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: emo5313
    Vdsl modem verdilermi kardeş eğer vermedilerse sende almadıysan adsl modemin desteklediği maksimum hız verebilirler.

Roket senin için daha havalanmadan patladı.

Aynen öyle oldu rampada patladı roket :)

Müşteri hizmetlerine danışalım bakalım ne cevap verecekler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.