Şimdi Ara

TTNET ROKET (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.839
Cevap
22
Favori
112.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emo5313

Roket'in gazıyla bende deneyeyim dedim alabildiğim maksimum hızıda görmü oldum resim altta.

TTNET ROKET

Hipernet kullanıyorsun sanırım yoksa neden Vdsl2 diye gözüküyor? Ben mh aradım hipernet kullandığım için roket kullanamazsın demişlerdi. Sen nasıl yaptın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdxceed -- 5 Haziran 2013; 0:47:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlışın var kardeşim tarifem fibernet 20mbps ve vdsl2 gözükmesi geyet normal o hızları vdsl üzerinden veriyorlar.

TTNET ROKET
  • hocam bende de bu yazıyor roketten faydalanabilirmiyim?
    FIBERNET LIMITSIZ[[M]] (NH) - 2 Ay Ücretsiz 22 Ay Sabit Fiyat Kampanyası_Kablosuz_Modem
    WiFi Aylık 600 dk Ücretsiz
    TTNET Güvenlik McAfee VirusScan
    FIBERNET LIMITSIZ[[M]] (NH)
    Aile Koruma Sifresi
    2 Ay Ücretsiz 22 Ay Sabit Fiyat Kampanyası (Kablosuz Modem TAAHHÜDÜ)
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel_666

hocam bende de bu yazıyor roketten faydalanabilirmiyim?
    FIBERNET LIMITSIZ[[M]] (NH) - 2 Ay Ücretsiz 22 Ay Sabit Fiyat Kampanyası_Kablosuz_Modem
    WiFi Aylık 600 dk Ücretsiz
    TTNET Güvenlik McAfee VirusScan
    FIBERNET LIMITSIZ[[M]] (NH)
    Aile Koruma Sifresi
    2 Ay Ücretsiz 22 Ay Sabit Fiyat Kampanyası (Kablosuz Modem TAAHHÜDÜ)

Evet tabiki yararlanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdxceed

quote:

Orijinalden alıntı: emo5313

Roket'in gazıyla bende deneyeyim dedim alabildiğim maksimum hızıda görmü oldum resim altta.

TTNET ROKET

Hipernet kullanıyorsun sanırım yoksa neden Vdsl2 diye gözüküyor? Ben mh aradım hipernet kullandığım için roket kullanamazsın demişlerdi. Sen nasıl yaptın?

Evet bende öyle sandım vdsl2 üzerinden veriyorlarmış. Benimkide vdsl2 ama fiber

• arkadaslar bende durum şöyle ;

TTNET ROKET

fakat hız ;

TTNET ROKET
    neden böyle sizce.

• Çok iyi olmuş bu ttnet roket. Ama size tavsiyem ilk olarak 24 saat içinde ne kadar dosya indirebilecekseniz o kadar kapsamda liste hazırlayın sonrada acımadan indirin. Mesela ben 77gb lık LOTR Extendend' ı listeme kattım bile
  • adsl2 plus üzerinden hizmet alıp bu roketi kullanabilen var mı ?
  • Basteryus kullanıcısına yanıt
    O dediğin imkansız adsl'de maksimum 24 mbps hız verilebiliyor.

Bu hizmet sadece vdsl üzerinden veriliyor.
  • off ttnet off, tam diyorum bu sefer adam akıllı bişey yaptılar, yine eline yüzüne bulaştırıyolar

peki interneti vdsl üzerineden verebilirler mi? Binaya t11 dolabından yerleştirdiler, verdikleri modemde vdsl destekliyo sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 10 Haziran 2013; 15:14:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crackmann

Çok iyi olmuş bu ttnet roket. Ama size tavsiyem ilk olarak 24 saat içinde ne kadar dosya indirebilecekseniz o kadar kapsamda liste hazırlayın sonrada acımadan indirin. Mesela ben 77gb lık LOTR Extendend' ı listeme kattım bile

+ diger tavsiye ayin son gunu kullanin ki ayin kalan diger gunlerini 3mbps olarak gecirmeyin.

T11 dslam varsa hattınızı vdsl aldırmak için en yakın telekom ofisine gidin cuma günü arkadaşada doldurduğumuz fiber geçiş talep formunu ısrarla isteyin(bir çok yetkili olmuyor otomatik alınıyor falan desede inanmayın bal gibide oluyor)talep formunu doldurup imzalayın ve 3 gün içinde hattınız vdsl2e yani fibernet tarifesine geçsin.

Sonrasındada ücret alınıncaya(hep bedava verecek kadar kaliteli bir firma değil malum) kadar roketi kullanırsınız.
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Fibernet ana konusuna bu paylaşımı eklersen herkes faydalansın.

Malum mah. yada fiber kutu var ama hattımız aktarılmıyor arayıp sorduğumuzda verilen cevap otomatik oluyor biz yapamıyoruz oluyordu aynı sokak üzerinde oturduğumuz halde ben kullanırken arkadaşımın hattı taşınmamıştı fibere cuma günü Alibeyköy santrale gittik beraber ve ordaki görevli tamam yapalım dedi halbuki 2 hafta önce g.osmanpaşa telekom müdürlüğü yapamayız demişti.

Hemen bir talep formu doldurduk ve işleme sokuldu bugün itibariyle arkadaşımda vdsl üzerinden fibernet tarifesi kullanmaya başladı.

Israrla istesinler.

Bu talep formunu ana konuyada elkeyelim herkes öğrensin..
  • Yanlız şöyle bişey var ben zaten fiber kullanıyorum ama adsl2+ üzerinden vermişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 10 Haziran 2013; 16:53:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Yanlız şöyle bişey var ben zaten fiber kullanıyorum ama adsl2+ üzerinden vermişler

Tamam işte sanada yarıyor bu talap formu vdsl2'e alınması diye yazarsın talep formuna.
  • Tamam sağolasın, en kısa zamanda denerim

Bu arada ben modem arayüzünden durum/ağ arabirimi/DSL bağlantı bilgisine bakarak adsl2+ dedim. Doğru de mi, boşuna gitmeyelim sonra

Yav çok uzattım ama şu an bu roket hizmetini sadece vdsl2 üzeriden fiber alanlar mı kullanıyor. hipernet dedikleri vdsl2 değil mi zaten iyice kavram karmaşası oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 10 Haziran 2013; 20:23:43 >
    Hipernet'e vermiyor ttnet garip bir uygulama onlarda vdsl üzerinden hizmet alıyorlar ama onlara yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Çok iyi olmuş bu ttnet roket. Ama size tavsiyem ilk olarak 24 saat içinde ne kadar dosya indirebilecekseniz o kadar kapsamda liste hazırlayın sonrada acımadan indirin. Mesela ben 77gb lık LOTR Extendend' ı listeme kattım bile

+ diger tavsiye ayin son gunu kullanin ki ayin kalan diger gunlerini 3mbps olarak gecirmeyin.

Ttnet roket akk kotasını etkilemiyor. Yani ayın ortasında da kullansa değişen birşey olmaz. Tabii bu bilgiyi ttnet'in sayfasındaki yazıya güvenerek söylüyorum. Pratikte nasıl olur bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Ttnet roket akk kotasını etkilemiyor. Yani ayın ortasında da kullansa değişen birşey olmaz. Tabii bu bilgiyi ttnet'in sayfasındaki yazıya güvenerek söylüyorum. Pratikte nasıl olur bilemem.

Yok hocam etkiliyor. Sadece mesela AKK'dan dolayı 3 megabite hızın düşürülmüşse roketi aktifleştirince hızınız yükseliyor. Yoksa AKK'a yakalanmadan Roketi kullanmak, AKK'ı daha çabuk tüketmesine yarıyor.

quote:

Evet, Paketinin adil kullanım noktası aşımı nedeni ile hızı düşürülen aboneler de TTNET ROKET servisinden yararlanılabilir. TTNET ROKET kullanım süresi sonlandığında müşterilerimizin hızları servisi kullanmadan önceki hız seviyelerine geri dönecektir.

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/sss/Sayfalar/ROKET.aspx

• @GoldPunch
    quote:

11 Nisan 2013 itibari sonrasında uygun altyapı koşullarına sahip Fiber İnternet hizmetinden faydalanan abonelerimiz, ayda 1 defa olmak üzere TTNET ROKET servisinden yararlanarak 24 saatliğine adil kullanım noktasından etkilenmeden 100 Mbps’ye kadar hızları ücretsiz ve taahhütsüz olarak deneyimleyebilecektir.

Ben buradaki bilgiye güvenerek söyledim. Hatta müşteri hizmetlerine de sormuştum ama onların cevabına tabii ki güvenemiyorum.

Peki bunu uygulayıp da akk yi geçip hızı düşen oldu mu? Daha yeni fibernet'e geçtim, öncesinde superonline fiber kullanıyordum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.