Şimdi Ara

TTNET ROKET (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.839
Cevap
22
Favori
112.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Frécoß

HiperNet kullanıcıları ile ilgili bir gelişme var mı ? T11 var ama kullanamıyoruz.

Aynı durumdan şikayetciyim FTTC var GPON ile uğruşmamışlar siteye site nin merkezine saha dolabı koyup vermişler telefon hattından ama daha 3-4 yıllık bina tesisat yeni yani başlasa hipere de bizde denesek hattımız 100mbit kaldırıyor mu diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netlimiitsiz8 kullanıyorum binamızda TTNet fiber ve Superonline var. Uygun mudur acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Baktılar zaten altyapı dandik, hızlar desteklenmeyecek doğal olarak, böyle bir roket zımbırtısı çıkaralım demişler.

istanbulun göbeğindeyim net hızı 3 ü geçmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

quote:

Baktılar zaten altyapı dandik, hızlar desteklenmeyecek doğal olarak, böyle bir roket zımbırtısı çıkaralım demişler.

Al işte. Hiç şaşmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

quote:

Al işte. Hiç şaşmadım.

şimdi baktım 0.69 mphs
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Orijinalden alıntı: abc1905

Ben geçen ayın sonunda yapmıştım, modemi restart yapmayı unuttum mayıs ayına 30 gb sarktı :D

TTNET ROKET

Hocam sen taşındın mı yoksa sistem mi değişti :) ben seni fttc kullanıyorsun sanıyordum ama baktım ping 0 , hızda 90 küsür görebilmişsin roketle.fttb ye geçmişsin gibi duruyor sonuçlar.

yok taşınmadım, sistem de değişti mi değişmedi mi hiç bilmiyorum ama aynı galiba :)

• Az önce müşteri hizmetlerini arayıp geçiş yapmak istedim. Başvurum onaylandı sonra net gitti. Modemi resetledim ama hızım hala aynı, 20 mbit. ne iş anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

quote:

Orijinalden alıntı: serdar1941

full down ile günde 1 tb mümkün hdd yanmaz ise tabi

100mbit = 12.5mbit veri aktarımına eşit max göreceğin hız 15 mbit olur oda zor yani 13 14 zorlayarak görürsün. en dandik hdd bile 20mbite kadar rahatça yazıyor 20mbiti nekadar aşarsan okadar overhead olur kafa okuyucu disk

idm ile indirince bittikten sonra hddye yazıyor.

idm indirirken nereye yaziyor hocam ramde mi tutuyor

Olabilir orasını tam bilmiyorum. Ama dikkat ederseniz indirirken hiç hdd ışığı yanmıyor

Hdd'ye yazıyor.Klasörün ismini unuttum şu an aklımda değil.Ayrıca ışığa değilde görev yöneticisinden performans>disk sekmesinden inceleyerek yorum yapmayı deneyiniz.

Bizim mahallede hala fiber yok.Bize şu an roket değilde motor felan verselerde olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Light-Yagami

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

quote:

Orijinalden alıntı: serdar1941

full down ile günde 1 tb mümkün hdd yanmaz ise tabi

100mbit = 12.5mbit veri aktarımına eşit max göreceğin hız 15 mbit olur oda zor yani 13 14 zorlayarak görürsün. en dandik hdd bile 20mbite kadar rahatça yazıyor 20mbiti nekadar aşarsan okadar overhead olur kafa okuyucu disk

idm ile indirince bittikten sonra hddye yazıyor.

idm indirirken nereye yaziyor hocam ramde mi tutuyor

Olabilir orasını tam bilmiyorum. Ama dikkat ederseniz indirirken hiç hdd ışığı yanmıyor

Hdd'ye yazıyor.Klasörün ismini unuttum şu an aklımda değil.Ayrıca ışığa değilde görev yöneticisinden performans>disk sekmesinden inceleyerek yorum yapmayı deneyiniz.

Bizim mahallede hala fiber yok.Bize şu an roket değilde motor felan verselerde olur.

baktım sürekli 10 MB/s diyor.

• Online İşlem Merkezi üzerinden Roket aktifleştirme bölümü gelmiş.

TTNET ROKET
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Online İşlem Merkezi üzerinden Roket aktifleştirme bölümü gelmiş.

TTNET ROKET

Bende çıkmıyor anasını satim kafayı yedirecek bu ttnet.
  • Bende de ROKET OİM üzerinden görünmüyor
    neyin kafasında bu ttnet anlamak imkansız

***acaba kullandığım paket ADSL2+ "(Dönüşüm)FIBERNET LIMITSIZ (20 Mbps 'ye Kadar)" olduğu için mi gıcıklık yapıyorlar.
  • Teşekkür ederim ama ; yine aynı

Adresten giriş yapınca "TTNET Roket Servisi sorgulama yapılamadı." yazıyor şimdi de...

TTNET ROKET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 17 Mayıs 2013; 16:14:18 >
  • Bende de TTNET Roket bölümü kaybolmuş ama bu linkten girince aktif etme butonu falan geliyor. Düzelir yakında.

https://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/isemri/Profil.do?method=turboInternetDurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

Teşekkür ederim ama ; yine aynı

Adresten giriş yapınca "TTNET Roket Servisi sorgulama yapılamadı." yazıyor şimdi de...

TTNET ROKET

Hattınıza adsl2 sinyali geliyorsa görünmüyor bendede çıkmıyor çünkü.
  • Evet gelen sinyal ADSL2+ üzerinden,VDSL2 olarak geçmek istemiyorum ? bir kaç ay önce modemi yenilemek zorunda kaldım , durduk yere elimde patlamasın.Umarım bir düzeltme gelir bizde görebiliriz.
  • TTnetin Roketi başına çalınsın Fiber muhabbetiyle çıktılar yola sanki Türkiyenin her sokağını Fiber döşemişler gibi sallıyorlar,ya daha Başkentin çoğu ilçelerinde Fiberin Fİ'si bile yok ya soruyoruz cevap sizin bölgenizde ne Fiber nede Vdsl var demezlermi üstelik koskoca Organize bölgesinde oturuyoruz ne yapayım bunların fiberini lanet olsun,genelde Godoman bölgelere götürürler sana gelene kadar 20 yaşındaysan 40 yaşını bulursun:::::
  • vdslli hipernetlere keyfi vermiyorlar adsl2lere mi verecekler
  • yaz yaz bitmez rezilikleri kolpa hangi hız garati ediliyoki hız felaketttir demeleri lazım bunların
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.