Şimdi Ara

TTNET ROKET (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.839
Cevap
22
Favori
112.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: F@ruk

Biraz önce en az 15-20 defa denedim olmadı malesef.

Aynen bende bi o kadar denedim olmadı beyler güncel olarak başlatan olursa buraya yazsın bizde deneyelim o sıra..
  • bende 5-6 kez denedim olmadı maalesef verdikleri tek 1 iyi hizmet vardı onuda kaldırdılar olmaz olsun
  • şu an sistemlerimizi iyileştiriyoruz diye mesaj vermişler online işlemlere girerken bug da bitmiş olabilir akk den bir gün de olsa kurtulmak iyi oldu :) 250 gb indirim yaptım
  • Hala çalışıyor fakat eski roket hızını vermiyor onun yerine kota dolmadan önceki hızınızı veriyor oda yeterde artar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Standxalonedarknessx

Hala çalışıyor fakat eski roket hızını vermiyor onun yerine kota dolmadan önceki hızınızı veriyor oda yeterde artar.

hocam nasıl yaptınız benimde acilen yapmam gerek sms attığımda bir süreliğine hizmet verememektedir diyor.Siz nasıl yaptınız nerden neye girip yapmamız gerekiyor?
  • Bu ay içinde peş peşe 3. Kez deneyişim ve gene oldu :) bu bug bir harika dostum nasipse 4.cüyü de denicem bu bitince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redshift

Bu ay içinde peş peşe 3. Kez deneyişim ve gene oldu :) bu bug bir harika dostum nasipse 4.cüyü de denicem bu bitince

Yok artık :(
  • meot1 kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaş yazmıştı konuda fakat benim yaptığım tek fark hemen basmamak oldu linklere 2 sn sonra bastım onun haricinde her şey aynı.
  • Bizde neden olmuyor arkadaş işkence çekiyorum resmen 8 tane güncelleme birikti kuyrukta.
  • quote:

Bu ay içinde peş peşe 3. Kez deneyişim ve gene oldu :) bu bug bir harika dostum nasipse 4.cüyü de denicem bu bitince

Hocam nerden giriyorsunuz ben nasıl yapcam bilmiyorum acil bişey indirmem gerek nereye gircem nereden yapcam detaylıca anlatabilir misiniz?
  • Redshift kullanıcısına yanıt
    Suyunu çıkardın sende =)
  • bende yaptım oluyor şuan hız testinden baktım..

TTNET ROKET
  • quote:

Orijinalden alıntı: meot1

quote:

Hocam nerden giriyorsunuz ben nasıl yapcam bilmiyorum acil bişey indirmem gerek nereye gircem nereden yapcam detaylıca anlatabilir misiniz?

Üstteki bir arkadaşın yaptıklarını uyguluyorum sadece başka esktra bir şey yok hocam , roket hizmeti tam çalışmıyor ama mevcut fiber hıza çekiyor o bile yetiyor
     TTNET ROKET

• Redshift kullanıcısına yanıt
    4. olmuyor denedim.
    Roket servisi kullanımınız bulunduğundan tekrar kullanım talebiniz için işlem gerçekleştirilememektedir. Bir sonraki takvim döneminde servisi tekrar kullanabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korsan2012 -- 26 Kasım 2016; 17:8:25 >
  • Sayın İnternet Müşterisi;

Türk Telekom Roket Servisi başvuru talebiniz yapılamadı. :((

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben daha ttnetten üyelik alıp deneyemiyorken millet roketi götürüyor ohh
  • Sayın isim soyisim;
    Türk Telekom Roket Servisi başvuru talebiniz yapılamadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: korsan2012

4. olmuyor denedim.
    Roket servisi kullanımınız bulunduğundan tekrar kullanım talebiniz için işlem gerçekleştirilememektedir. Bir sonraki takvim döneminde servisi tekrar kullanabilirsiniz

4. Olmuyor demek , olsun 3 kez yaptık o bile yeter

• 1 kere yaptım 2. Ci olmadı bir sonraki takvim yılı deneyin diyor

• Sakarya'dayım ve 3 gündür deniyorum ama olmuyor. Müşteri hizmetleri çalışma var diyor. "Sorunumu çözün, 1 günlük AKK uygulamayın" diyorum bana mısın demiyorlar hiçbir şey yapmıyorlar, bilgi de vermiyorlar. Allah bin bir türlü belasını versin böyle firmanın. Kaç tane Steam oyunu aldım indirimlerden ötürü ama indiremiyorum kota bittiğinde ev arkadaşıma ayıp olur diye.
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.