Şimdi Ara

TTNET saçmalamanın nirvanasını yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere ttnet anne kızlık soyadı olmadan bi işlem yapamıyor. (ne kadar kayıt olurken bu bilgiyi versekte ) 2 hafta önce ttnet playstore dan oyun almaya karar verdim faturaya ek olarak. Telefona güvenlik kodu gönderiyorumus. Fakat sitede benim eski telefon numaram kayıtlı olduğunu gördüm. Bilgiyi güncellemek için ttneti aradığımda anne kızlık soyadı sistemde olmadığı için işlem yapamıyoruz dediler tamam dedim kapattım. Ersitesi gün tarifemi uzatmak için aradıgımda anne kızlık soyadım olmadıgını fakat başka sorularlada emin olabileceğini söyledi :) (işe bak sen ) Tarifem uzatıldı. Çalıştıgım ıcın subeye gıdemıyorum bilgiyi güncellemek için bende mail yoluyla bilgileri attım fakat halen bi geri dönüş olmadı. Bügün tekrar aradım yine aynı yanıtı aldım fakat 2 hafta önce anne kızlık soyadı olmadan işlemi nasıl yaptınız diye sordugumda GÜVENLİK İŞLEMLERİ GÜNLÜK OLARAK DEĞİŞİYOR DEDİLER BANA :):):). Dalga geçiyor sandım başta fakat ciddi olduğunu anlayınca böyle iş mi olur şakamı yapıyorsunuz dedim ve 2-3 saniye yanıt yoktu. Sonra üzgünüm herhangi bir işlem yapamıyorum deyip kapatmak zorunda kaldı.

Sonuç olarak günlük güvenlik soruları değişen bir sistem ilk defa gördüm. Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unqual -- 30 Haziran 2015; 21:48:53 >

• Eksik bilgileri tamamlamanı öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstedikleri bütün bilgileri istedikleri biçimde gönderdim zaten.
  • Anne kızlık soyadının güvenlik için kullanıldığı kaç ülke var acaba.
  • Mail ile değil de mudurluge giderek güncellemeniz lazım maalesef.

Anne kizlik soyadı meselesine gelince bu aslında basitçe bir güvenlik kelimesi. Gerçekten soyadı olması gerekmiyor zira bunu kimse teyit edemez. Yani sizden kızlık soyadı istenirse (sonradan unutmamak kaydıyla) istediğiniz herhangi bir kelimeyi verebilirsiniz. Ornegin "çükentay" gibi absürt, uydurma bir kelime söyleyebilirsiniz. Maksat bu kelimeyi sadece sizin bilmeniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.