Şimdi Ara

TTNET Şikayet #Sorunum ÇÖZÜLDÜ bakmanızı tavsiye ederim# (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yurdusar

O ekipler 1 saat uğraş içerisinde neler yaptılar ve sorunun kaynağı neydi? O durumu açıklayıp, hem insanları bilgilendirmiş olup hemde bu aynı sorundan sıkıntısı olanlar için daha hızlı sonuç alabilirler.

Evin internet hattının geldiği kaynak kablo kısmına her odaya internet erişimi sağlanabilmesi için ana kablo splittere bağlanmış. Her odada internet kullanılabilmesi için yapılmış sanırım böyle bir durum. Bu durum normalde 7-8 mbps gelmesi gereken hızı 1 mbps ve altına kadar düşürüyormuş. Bu durumu birinin yaşayacağını sanmıyorum ama yine de bilgilendirmekte fayda var. TTnet çalışanları "kaç yıldır bu işi yapıyorum böyle bir durumla ilk defa karşılaştım" dedi.

Benim çözüm kısmındaki vurgum şuydu; arıza masaları var ttnet müdürlüklerinde. Gidin yüzyüze muhattap bulabileceğiniz yığınla insan var. Derdinizi anlatın, seve seve gelip halletmek zorundalar. Karşınızdaki muhattap sizi ikna etmediyse direk müdüre çıkın. Sorununuz daha hızlı çözülüyor bu şekliyle. Bu yolu denemenizi öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Şuan hızınız nedir acaba? Birde daire mi müstakil ev mi ? Sizin gördüğünüz kadarıyla ne gibi değişiklikler yapıldı anlatırsanız çok memnun kalırız.

Hocam evin internet kaynak kablosuna splitter takılmış her odada modemi takıp kullanabilmek için. Hızın düşmesine bu neden oluyormuş. Onu çıkarıp tek odanın hattına bağladıklarında sıkıntı ortadan kalktı. Şuan 7mbps ye yakın alıyordum.
  • telliO kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.