Şimdi Ara

TTNet Sınırsız 1Mbit Paket, 1 Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar ben nisanın 1inde ttnet sınırsız 1mbit yani 45 lira olan pakete geçiş yaptım fakat babam nisan ayının faturasını öğrenmeye gittiğinde 63 lira demişler Neden böyle demiş olabilirler +18 tl nerden geliyor?

• Önceki paketiniz neydi? KIST uygulanmış olabilir, önceki dönemden kalan borç olabilir, devam eden bir kampanyanız olabilir...
  • Arkadaşın konusunu baltalamak gibi olmasında arkadaşlar bir sorum olacak.

Bir internet sitesine 2 kelime arayacağım. Acaba araçlardan falan yazıp o kelime sitenin tam neresinde geçiyor gibi bir olay var mıdır? Çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Önceki paketiniz neydi? KIST uygulanmış olabilir, önceki dönemden kalan borç olabilir, devam eden bir kampanyanız olabilir...

Önceki paketim 4 gb kotalı 1mbit 29 lira olandan
  • Yardım beyler
  • Yukarı
  • ayın 1 inde geçiş yaptığın için fatura çıkmış oluyor zaten..ama sen sınırsız internet kullanıyor oluyosun..bu aradaki farkı almak için 45 liranın üzerine 16 lira ekliyeceksin..yani bi sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: eterya

Arkadaşın konusunu baltalamak gibi olmasında arkadaşlar bir sorum olacak.

Bir internet sitesine 2 kelime arayacağım. Acaba araçlardan falan yazıp o kelime sitenin tam neresinde geçiyor gibi bir olay var mıdır? Çok teşekkür ederim

Araçlardan yapacağınız arama ile sadece açık olan sayfada arama yapmış olursunuz. Ama sitenin kendi arama butonundan arama yaparsan tüm siteye bakmış olursun.

Separation_[FRT], her ayın ilk günü fatura kesim tarihidir. Bu günlerde yapılan tarife değişikliklerinde sorunlar çıkabiliyor, müşteriler bazen bir ay için iki fatura ödemek durumunda kalabiliyorlar. Siz de ayın 1'inde değişiklik yaptığınızdan benzer bir sorun olmuş olabilir, tabi önceki aydan veya VAS paketlerinden kaynaklı bir ücret yansımadıysa faturanıza. Detaylı fatura elinize ulaştığında kalem kalem kontrol ederek fazlalığın neden kaynaklandığını farkedebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

quote:

Orijinalden alıntı: eterya

Arkadaşın konusunu baltalamak gibi olmasında arkadaşlar bir sorum olacak.

Araçlardan yapacağınız arama ile sadece açık olan sayfada arama yapmış olursunuz. Ama sitenin kendi arama butonundan arama yaparsan tüm siteye bakmış olursun.

Separation_[FRT], her ayın ilk günü fatura kesim tarihidir. Bu günlerde yapılan tarife değişikliklerinde sorunlar çıkabiliyor, müşteriler bazen bir ay için iki fatura ödemek durumunda kalabiliyorlar. Siz de ayın 1'inde değişiklik yaptığınızdan benzer bir sorun olmuş olabilir, tabi önceki aydan veya VAS paketlerinden kaynaklı bir ücret yansımadıysa faturanıza. Detaylı fatura elinize ulaştığında kalem kalem kontrol ederek fazlalığın neden kaynaklandığını farkedebilirsiniz.

Tamam hocam teşekkürler yardım edenlere...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.