Şimdi Ara

ttnet sitesi fiber var diyor müşteri temsilcisi yok diyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gugukkuşu

quote:

O site çoğu yerde var diyor zaten dostum. telekom ofisine git diyolar zaten onlar daha iyi bildiği için..

İyi de dostum olmayan yerlerde bir hizmet var diyen bir firmaya güvenip neden ofisine gidiyim ki ? Veri tabanını güncelemek zor bir iş mi ? Varsa vardır, yoksa yoktur.

Ben çağrı merkezini aradım geçen hattınız fibernete uygun değildir ama hipernet ile yüksek hızlar kullanabiirsiniz diyolar.

Dalga mı geçiyor bu Mh? Fiberneti bile alamayan hat, Hipernet'i nasıl alacakmış?

Abi Vdsl2 yaa

Fibernetde Vdsl2 ama.

Bilmiyoruki. Hattınızı fibernet ile sorguluyorum dedi desteklemiyor dedi. Birde hipernet ile sorgulayalım dedi hipernete uygun olduğunu en yakın türk telekom ofisine giderek işlemimi gerçekleştirebilisin falan filan dedi..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gugukkuşu

quote:

O site çoğu yerde var diyor zaten dostum. telekom ofisine git diyolar zaten onlar daha iyi bildiği için..

İyi de dostum olmayan yerlerde bir hizmet var diyen bir firmaya güvenip neden ofisine gidiyim ki ? Veri tabanını güncelemek zor bir iş mi ? Varsa vardır, yoksa yoktur.

Ben çağrı merkezini aradım geçen hattınız fibernete uygun değildir ama hipernet ile yüksek hızlar kullanabiirsiniz diyolar.

Dalga mı geçiyor bu Mh? Fiberneti bile alamayan hat, Hipernet'i nasıl alacakmış?

Abi Vdsl2 yaa

Fibernetde Vdsl2 ama.

Bilmiyoruki. Hattınızı fibernet ile sorguluyorum dedi desteklemiyor dedi. Birde hipernet ile sorgulayalım dedi hipernete uygun olduğunu en yakın türk telekom ofisine giderek işlemimi gerçekleştirebilisin falan filan dedi..

Seri olarak saçmalamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlam karmaşası yaratan bir şirket, kafası karışmış müşteriler... Dafa kötüsü olamaz halk daha iyi sömürülemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.