Şimdi Ara

ttnet sitesi fiber var diyor müşteri temsilcisi yok diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar az önce ttnet sitesinden sorgulama yaptım fiber interneti desteklediğini söylüyor ancak müşteri hizmetlerini aradım desteklemiyor diyor.

Bu nasıl bir firmadır böyle. Telekom ofisine git sor diyor. İyide sen ne işe yarıyosun orda ?

Nasıl oluyor bu işler apartman için ayrıca bir cihaz felan mı bağlıyorlar acaba ?

• Şu konunun başlangıcını inceleyin hocam TTNET'in uyguladığı fiber bağlantı çeşitleri hakkında bilgi mevcut...
    http://forum.donanimhaber.com/m_57609021/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hilikkan -- 21 Nisan 2013; 16:07:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilikkan

Şu konunun başlangıcını inceleyin hocam TTNET'in uyguladığı fiber bağlantı çeşitleri hakkında bilgi mevcut...
    http://forum.donanimhaber.com/m_57609021/tm.htm

Onu inceledim hocam. Zaten ordaki verilen linkten sorguladım. Orda var gözüküyor.

Dsmart kullanıyorum, fiberi destekliyorsa ttnete geçiyim dedim aradığıma pişman oldum.
  • O site çoğu yerde var diyor zaten dostum. telekom ofisine git diyolar zaten onlar daha iyi bildiği için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

O site çoğu yerde var diyor zaten dostum. telekom ofisine git diyolar zaten onlar daha iyi bildiği için..

İyi de dostum olmayan yerlerde bir hizmet var diyen bir firmaya güvenip neden ofisine gidiyim ki ? Veri tabanını güncelemek zor bir iş mi ? Varsa vardır, yoksa yoktur.
  • Ayni sey basima geldi benimde. Sitede var telefondan arayinca yok dendi. Sonra telekom burosuna gittim mahalledeki orda da sizde fiber yok hiper var deyince mutlu oldum ama sonra baglamaya gelicekleri gun aradilar ve hiperin de olmadigini soylediler. Ben de kalakaldim ortada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemde aksaklıklar oluyor , en net bilgiyi müdürlük ve ofisler verecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepulturgay

Ayni sey basima geldi benimde. Sitede var telefondan arayinca yok dendi. Sonra telekom burosuna gittim mahalledeki orda da sizde fiber yok hiper var deyince mutlu oldum ama sonra baglamaya gelicekleri gun aradilar ve hiperin de olmadigini soylediler. Ben de kalakaldim ortada.

Hiper farkı nedir acaba ?
  • Kampanyadaki fiyat ayni, sadece daha hizli oldugunu biliyorum o kadar.

• Aynı sistemi kullanmıyorlar mı bunlar ? Bu farklılık garip değil mi ? Ben mi fazla abartıyorum acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gugukkuşu

quote:

O site çoğu yerde var diyor zaten dostum. telekom ofisine git diyolar zaten onlar daha iyi bildiği için..

İyi de dostum olmayan yerlerde bir hizmet var diyen bir firmaya güvenip neden ofisine gidiyim ki ? Veri tabanını güncelemek zor bir iş mi ? Varsa vardır, yoksa yoktur.

Ben çağrı merkezini aradım geçen hattınız fibernete uygun değildir ama hipernet ile yüksek hızlar kullanabiirsiniz diyolar.
  • Santrala 100 m ev zaten. O zaman linkteki sorgulama bunu mu kastediyor acaba ?
  • quote:

Santrala 100 m ev zaten. O zaman linkteki sorgulama bunu mu kastediyor acaba ?

Aynen. Hipernet paketlerine geçerek 100 mbps kadar yüksek hızlar alabilirsiniz altyapının durumuna göre..
  • Hayır aynı sistemi kullanmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Hayır aynı sistemi kullanmıyorlar.

Hipernet sorgulamak için bir link var mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Hayır aynı sistemi kullanmıyorlar.

Hipernet sorgulamak için bir link var mı ?

Çağrı merkezinde söylüyolar.
  • Bende bugün haritayı gördüm sağımda yukarıda ve aşağıdaki komşu apartmanlarda var fiber alt yapısı görünyor (Arada sadece sokak var) bizim apartmanda yok görünüyor. Bir ihtimal TTNET i aradım Çalışmalar devam ediyor Şuanda Fiber yok dedi.. Fakat Hiper mevcutmuş..

Hipere başvursam burdan, Fibere geldiğinde Fibere geçsem ne gibi ücret tahsis edecekler? Yani Hiperden fibere geçiş ücretleri nelerdir?

Birde 1 Mayıs itibari ile fiberde kota artarken, Hiperde de kota artacakmı?
  • quote:

quote:

quote:

Ben çağrı merkezini aradım geçen hattınız fibernete uygun değildir ama hipernet ile yüksek hızlar kullanabiirsiniz diyolar.

Dalga mı geçiyor bu Mh? Fiberneti bile alamayan hat, Hipernet'i nasıl alacakmış?

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

quote:

quote:

Dalga mı geçiyor bu Mh? Fiberneti bile alamayan hat, Hipernet'i nasıl alacakmış?

Abi Vdsl2 yaa

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

quote:

quote:

Abi Vdsl2 yaa

Fibernetde Vdsl2 ama. Mantık hatası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 21 Nisan 2013; 23:47:25 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.