Şimdi Ara

TTNET SUPERONLİNE TAŞIMA VE 1500TL'lik mahduriyet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese selamlar büyük bi sıkıntım var ve sizden yardım bekliyorum...
    ttnetdeki bağlantı hızından dolayı sürekli sıkıntı yaşıyorum diye internetimi süperonline taşıdım 24 ay teminatım bitmesine 12,5 ay kala geçiş yaptım.Geçiş yapmadan önce TTNET müsteri temsilcisiyle konuşduğumda yaklaşık 12 aylık bi cayma bedeli çıkacağını söylediler onunda büyük kısmını süperonline geçtiğim için orası ödeyecekti ama başıma gelmeyen kalmadı.süperonline geçiş sağlandı fakat ttnet internetimi kapattıktran sonra geçiş hakkında başka bir sıkıntı yaşanmayacağı söyleyen müşteri temsilciliği TVBU VE EV TELEFONUMUda kapattılar.Cihazları sözde 1 hafta içinde geri iade etmediğim için ayrıca cezai işlem uygulancağını söylendi.(fakat cihazları 2 kez teslim ettiğim halde kendileri almadı.3 haftada anca çözdük sıkıntıyı teslim aldılare şimdi de 1390tl ceza cıkardılar.TVBU VE EV TELEFONUDU BANA SORMADAN İPTAL EDİP CEZA işllemi uyguladılar sebebide internet ile beraber oldugu içinmiş.neden bana bu konuda bilgi verilmedi deyice şikayet formu yapalım dediler ne yapmalıyım arkadaşlar

• BTK ŞİKAYET ET ,ama 12 ayın indirim farkını, cayma bedeli olarak alırlar gibi geliyor bana.
  • hakem heyetine ve btk ya şikayet et..
    kullamdığın ayların indiirm fiyatını senden alır da almadına o kadar yapacağını sanmıyorum..
    paket olarak tivibu da dahilde kapanır.. ev telefonu da kampanyalı aldıysanız onuda kapatır hepsi tek fatura ise birlikte old. için komple gider..
    sizin hatanız sadece tt giderek sadece neti kapatmak istiyorum dememeniz olmuş.. kendilerine bırakırsanız ne kadar çok borç çıkarmak için ne kadar illegallik varsa yapıyor..

bide şu tvibu yu kullananlara hayretim net var bu kadsr tv prog. bağlı olmayın extre para vermeyin açın netten izleyin yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle başınızdan geçen olayı detaylı şekilde BTK'ya şikayet olarak yazın sonra TTnet'in cevabını bekleyin.Halen çözüm olmuyorsa BTK'daki şikayetinizle beraber tüketici hakem heyetine başvurun.

Ürünleri 2 kez iade etmenize rağmen bilinçli şekilde kabul etmediklerinide söyleyin.

Ürün iadesine dair yolladığınız kargoların faturaları duruyorsa onlarla beraber tüketici hakem heyetine gidin.Yok attıysanız kargo şubelerinden tekrar çıktısını isteyin neden iade olduğuna dair bilgide alın.
  • tüketici hakem heyetine başvurun.

ürün iadeleri konusunda hakkınızı arayın.

ayrıca, 12 ay kullandıysanız 1 yıl taahhüt fazlası için 24 ay taahhütler yasal olarak yasak. o yüzden o kadar ücret ödemeniz imkansız.

12 aylık süreyi tamamlamadan geçiş yaptıysanız 12 ay boyunca yapılan indirimler toplamı + bağlantı ücreti vs gibi ücretler yansır ama bu kadar ücret yansıtılmaz.

Dediğim gibi Tüketici Hakem Heyeti yolu görünüyor size...
  • Ayrıca, çıkarılan faturanın resmini buradan paylaşırsanız daha sağlıklı yardımcı olunur.
  • Soickan S kullanıcısına yanıt
     TTNET SUPERONLİNE TAŞIMA VE 1500TL'lik mahduriyet

dün akşam TTNeT MÜŞTERİ temsilcilerinden birisi ile tekrar konuştum ve diğer 10 tanesini saymazsak baya yardımcı oldu.gelen 1390 tl faturadan 490 cihaz ücretinin düşüreceğini söyledi ve geçiş sürecinde bana 12 aylık cayma bedeli cezası dışında bir ceza çıkmayacağını söylediklerini dile getirdiğimi ama bu konuda bana TVBU ve EV Telefonumunu kapanacağı hakkında kimsenin bilgi vermediğini söyledim...Bir şikayet formu düzenlendi bakalım ne olacak...
    ABİ BÖYLE BİRŞEY olabilir mi interneti taşıyorum süperonlina ama TTnet üzerinden TVBU ve telefonuda kullandığım için bana hiçbir bilgi verilmeden herşey iptal ediliyor.ULan insan hiç söylemez mi beyfendi internetizi taşımak istiyorsunuz ama ttnet üzerinden tvBu ve telefon hattınızda kullanıyorsunuz o zaman hepsi iptal olacak diye ki özellikle soruldu herhangibir başka bi cezai bir işlem ve sıkıntı olmayacak demi diye (ses kayıtları dahi var)...Lanet olsun detirtti artık ayıp ya kendi menfaatleri için bin bir türlü yalan söylüyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tivibu değil de (hiç kullanmadım ama internet bağlantısından sağlanan bir hizmet diye biliyorum yani interneti kapatınca o hizmetin de kapatılmış sayılması normal) ev telefonu kapatmaları saçma ve bir o kadar kendilerine ters olmuş çünkü telefon aboneliği ayrı birşey Telekom'un her türlü işleminde müdürlüğüne gidin internetle ilgili birşey konuşurken telefonu sorun sizi başka masaya yönlendirirler, müşteri hizmetlerini ararken ev telefonu için 3'e 5'e neyse internet için başka birşeye basarsın, yetkiliyle konuşsan internet problemiyle ilgili bi de telefonla ilgili birşey sorayım desen bizim onu görüntüleyemeye yetkimiz yok bir daha arayın onun için derler.

Böyle bir durumda nasıl ev telefonunu da hiçbir şey söylemeden kesiyorlar anlamadım.
  • ev telefonunun da kapatma sebebi Alo NeT telefon paketini kullandığım içinmiş...8 ) YA SADECE adamlara geçiş işlemi için sizi aradığımda her hangibir cezai işlem olacakmı diye sorduğumda 12 aylık cayma bedeli dışında yok neden diyorsunuz interneti kapatırsanız TVBU ve TElefonunuzda iptal edilecektir diye bilgi vermeniz gerekmezmiydi dediğim zaman verilmiş olmalıydı diye söylüyorlar ama onun haricinde ise hiç birşey yapmıyorlar...şikayet formu oluşturalım diyorlar tamam ses kayıtlarını istiyorum araştırmasını ki orada haksız olduklarını biliyorlar çünkü hiç bie cezai işlem veya sıkıntı olmayacak dediler ama ses kayıtları dışında herşeyi söylüyorlar asıl şikayet amacı yok (ses kayıtları)....
  • Keske iptal etmeden once buraya yazsaydiniz. Cunku on iki ay bittikten sonra herhangi bir ceza odemeden aboneliginizi iptal ettirebiliyorsunuz yeni yasaya gore.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, 11,5 ay boyunca verilen indirimler alınır. Ttnet de kalsaydın vereceğin cayma bedelinden daha az paran giderdi üstüne interneti kullanmış olurdun. Şimdi ise cayma bedeli + süperonline'a ödeme yapacaksın. İlk 1-2 ay içinde taahhüt bozulabilir ama taahhüt süresinin ortalarında interneti taşımak çok doğru değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.