Şimdi Ara

TTNET'ten TÜRKNET'E GEÇMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12. ayda sozleşmem bitiyor bilgi almak için arattim kendimi aşırı ilgililer mahallemde 35 bit çıkıyor binaya verebilecekleri ttnetten anlamsız bir şekilde memnunum 2 senedir 1 kere müşteri hizmetlerini aramadım ama daha iyisini daha ucuza kullanmak cazip geldi bu türknetten memnun olan yok mudur acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her ne kadar forumda Turk.net'den şikayetçi olanlar olsa da
    ben Turk.net'den memnunum, herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
    üstelik taahhüt yok, memnun kalmazsanız- ki düşük ihtimal- iptal ettirebilirsiniz.

Davet kodumu kullanarak abone olursanız da hem siz hem de ben birer ay ücretsiz internet kullanabiliriz.

https://turk.net/p/EQV12VP70PXL/
  • turknet yerine netspeed e geç. turknette yoğunluk arttık netspeed de daha stabil hız alırsın
  • Denemeden bir şey söylemek zor. Kimi sorun yaşıyor kimi yaşamıyor benim gibi. Denenmeye değer bence. Çünkü daha ucuza daha hızlı ve aknsiz internet insanı cezbediyor :)
  • Herşey normal giderken Türknet çok iyi. Ama benim gibi nakil yaptırıp sorun yaşamaya başlarsan; muhatabın bant kayıtları olur. 1 ay geçti İnternet yok, hala sorunu çözmek için uğraşıyorum. Ancak iptal talebi açınca canlı bir insan aradı maalesef o da sorunu çözemedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzattım ttnetle sözleşmeyi ya 2 sene daha dursun bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ttnet'ten Superonline'a...
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.