Şimdi Ara

TTNet'ten Vodafone Geçiş Hakkında (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
6.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeni binaya geçtik TTnet kampanyaları pahalı geldi, 63 TL yalın kullanmıyorum.

Aynı ücrete yeni bağlantı göremedim.
    Turtnet / Superonline / TTnet veya Vodafone kullanacağım..
    endişem hizmet kalitesi ve ping sorunu. Son zamanlarda TTnette 3MB olmasına rağmen ping sorunları vardı, 2-3 ay öncesine kadar yoktu bu sorun.
    Ümraniye/Çekmeköy tarafında vodafone hizmeti nasıl ? Turknet hakkında fikri olan ?

Geçiş noktasında kararsızım.
  • eak101 kullanıcısına yanıt
    Bunu neye danayarak belirtiyorsunuz hocam? 31.206.xx.xx benim ipim :) internetim vodafone de ama onlara göre onlarda değil :) hattım yalına geçecekmiş te onun alt yapı calısmalarını yapıyorlarmış bir evrak daha imzalayıp gönderdik.
  • gulluborek G kullanıcısına yanıt
    10.xx'li modemin internetsizken varsayılan olarak atadığı wan ip'sini kastettim hocam. ISS aktivasyonu tamamlamadığı sürece modeme girili kullanıcı adı ve şifre işe yaramaz ip alıp internete çıkmak için.
  • Kendi başımdan geçenleri yazayım, geçmek isteyen varsa bilgisi olsun.
    Ttnet'teyken yalın internete geçmek istedim ama ana merkezinden başvuru yapmama rağmen geçirmemişlerdi. Vodafone'da 120 TL'ye kadar olan taahhüt bozma cezasını karşıladığından 2 ay kala ttnet taahütümü bozup Vodafone yalın internete geçtim. Tüm ceza borcumu karşılıyordu,2 ay daha beklemenin anlamı yoktu. Telefonla başvuru yaptığım gün başvuru belgelerini getirdiler, imzaladım, gittiler. Yaklaşık 10 gün sonra falan vodafone yalın internete geçtim. Hızım 13 mbps olarak geldi, yine iyi bence. Buradaki alt yapı ne kadar kaldırıyorsa o kadar geliyor. 2 sokak ötedeki arkadaşım ttnet kullanıyor, 16 mbps'e kadar olan paketten ama ona hız sadece 8 mbps olarak gidiyor. Neyse ben başvuru yaparken kullanmadığım ev telefonumunda kapanmasını da istemiştim. İnternet geçişi sağlanmasına rağmen telefonum kapanmamıştı. Aradım neden kapanmadı diye, kayıt oluşturdular. Ertesi gün telefon hattım kapandı. Yani tüm işlemlerim 2 hafta gibi bir süre içinde bitti.

Özet olarak;
    Eskiden TTnet'e 45 TL veriyordum ve 8 mbps hız alıyordum. Ayrıca ev telefonu faturası da olduğundan toplamda her ay 70 tl veriyordum. Hatta taahüt bittikten sonra sözde bana özel olarak sadece 50 TL'ye 8 mbps hız vereceklerini söyledi TTnet ama kabul etmedim. Yani 2 ay sonra benden 75 TL çıkacaktı.
    Şimdi ev telefonum kapandı. Vodafone yalınnet için 50 TL ödüyorum ve hızım 13 mbps. Ayrıca adil kullanım kotası 10 GB daha yüksek Vodafone'da.

Sonuç;
    Daha hızlı bir interneti 25 TL daha az ödeyerek kullanıyorum.

• Evet arkadaşlar daha önce bu foruma yazmıştım. Şimdi son durumu paylaşmak istedim. 17 Ekimden 02 Aralığa kadar Vodafone net tarife geçişimi gerçekleştirmeyi BAŞARAMADI. 1,5 ayı geçti. Tahhüdüm biter bitmez yeniden taahüt verip indirimden faydalanmak istememe rağmen 2 adet kampanyasız faturayı ödettiler. Bugün aradım tekrar. 10 larca görüşme yapmama rağmen hala bana işleminiz devam ediyor dediler :-) 1,5 ayda fatura tarifemi değiştirememişler. Bende Turk-Neti aradım. Kurye geldi. Evrakları imzaladım. 6 senenin üzerine Vodafone-net zorla kendisini bıraktırdı bana. Baya zor bişe talep etmişim meğer. Taahüdüm bitti yeniden taahüt verdim. olay bu kadar. Ama kasten mi yapıyorlar, taktikmi anlamadım kampanyasız zamlı 2 faturayı ödettirdiler. Bıraksam 3. zamlı faturada benim olacak ve hala aradığımda işlemleriniz devam ediyor diyeceklerdi herhalde. Birde bana işlemleri hızlandırmak için kayıt oluşturayım mı diye soruyor müşteri temsilcisi, yok acele etmeyin diyecektim 1,5 ay 2 fatura geçmiş ben ödemeye devam ederim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.