Şimdi Ara

TTNet'ten Vodafone Geçiş Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
6.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şöyle bir şey var ttekomda tanıdığım var bizim buranın hat değerlerini kontrol ettirdim 82 mbit e kadar alt yapı desteği var dedi o.

Sözleşmeleri yaptık, daha vodafone aktif olmadı şuan ttnet aktif onu kullanıyorum ayın 29 unda başvurduk , geçen hafta sözleşme imzalandı yarın bir hafta olacak alt yapı kontrolü falan diyorlar :)
  • gulluborek G kullanıcısına yanıt
    onalr ne kadar 82mbite destek var deseler onlar tutmuyor inan. en garanti dslamın sizin eve yakın olması. yoksa diğer faktörler hat kalitesi, sinyal kalitesi, modem vs çok fazla oynayabiliyor.
  • Valla çok yakın tanıdığım gördüğü değeri söyledi kendisi :) mh ise 29 mb demişti :) şu küçük santral hemen binanın altında diğer büyük ise 200 mt yukarımızda :)
  • 200m iyi bir değer çok rahat 60mbit alrısınız + 4mbit upload da cabası. bende geçmeyi düşünüyorum vodafona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 11 Kasım 2015; 14:57:37 >
  • geçmek mesele değilde işler nedense çok yavaş sözleşmeyi imzalayalı 1 hafta oldu
  • bence yoğunlar, arada bir çok faktör var ttnet başlı başına en büyük sorun. işi yavaşlatıyor olabilir.
  • şuan ttnet kapanmadığı için sorun yok 1 günlük bir kesintide sorun olmaz benim için
  • PowerPC kullanıcısına yanıt
    Vodafone ile görüştüm. Hala aktivasyon aşamasında diyor. Ama hızım yükseldi, modemde sizin ayarlar var dedim. Çifte faturalandırma olmasın dedim. Hayır olmaz hattınız aktif değil dedi. İnşallah kelek bir durum olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vaskin77 kullanıcısına yanıt
    hattın aktif değil ne demek bunlar adamı hasta eder. kullanıcı adın ve şifren dslam daki portuna tanımlanmış. benim bir tanıdığıma bunlar ttnet kullanıcı adı şifre devre dışı kaldığı halde 1 aylık fazladan fatura gönderdiler (bazen ttnet kullanıcı adı ve yeni iss kullanıc adı aynı anda aktif olabiliyor) ve kimse suçu üzerine almıyor. iki iss arasında iletişim kopukluğu yüzünden kabak senin başına patlamasın.

icabında konuşmalarını kaydet ttneti ara, benim aboneliğim sonlanmış mı diye sor. zaten normalde geçişe kadar olan kullanımı senden alırlar eğer o aya ait faturayı ödemediysen. ödediysen kullanamadığın günlerin ücret iadesini iste.

normal şartlar altında vodafonun sana sms olarak kullanıcı ve şifreyi gönderdiği an geçiş tamamlanır işte o gün ttnetteki son vodafona daki ilk günün olur ve fatura ona göre hesaplanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 11 Kasım 2015; 18:18:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerPC

hattın aktif değil ne demek bunlar adamı hasta eder. kullanıcı adın ve şifren dslam daki portuna tanımlanmış. benim bir tanıdığıma bunlar ttnet kullanıcı adı şifre devre dışı kaldığı halde 1 aylık fazladan fatura gönderdiler (bazen ttnet kullanıcı adı ve yeni iss kullanıc adı aynı anda aktif olabiliyor) ve kimse suçu üzerine almıyor. iki iss arasında iletişim kopukluğu yüzünden kabak senin başına patlamasın.

icabında konuşmalarını kaydet ttneti ara, benim aboneliğim sonlanmış mı diye sor. zaten normalde geçişe kadar olan kullanımı senden alırlar eğer o aya ait faturayı ödemediysen. ödediysen kullanamadığın günlerin ücret iadesini iste.

normal şartlar altında vodafonun sana sms olarak kullanıcı ve şifreyi gönderdiği an geçiş tamamlanır işte o gün ttnetteki son vodafona daki ilk günün olur ve fatura ona göre hesaplanır.

Benim de aynı aktivasyonum tamamlanmış mı? ama ttnet iptal olmadan diğer porta takamazlar diye düşünüyorum.

• Bende ttnet kullaniyorum 16bite kadar.

Vodafone supernete Cumartesi basvurdum.

Bugun persembe telefonla direk arayinca alt yapi testleri suruyor diyor.

Baglaninca ttneti iptal ettiricem.

Birde ben direk vodafone bayinden basvuru yaptim kurye ile sozlesme beklemicem modem baglanmadan once geliyormu yoksa bekliyormuyux onuda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu takip
  • alt yapı kontrolümüz halen sürmekte :D
  • Ben 20 Ekim tarihinden beri Vodafone'a geçmeye çalışıyorum. 3. kez kurye ile görüşüp Pazartesi tekrar imzalamak üzere abonelik sözleşmesini getireceklermiş. Var olan kullandığım İSS Binet 50 Mbit AL-SAT VDSL2'den Vodafone Net'e geçiş otomatik yapılamıyormuş. Bana direk kendi elimle iptal ettirdi bu dengesizler interneti. Şuan 2 Gündür evde internet yok. Alttarafı modeme sinyal verecekler 25 gün oldu. Sürekli sözleşme iptali yaptılar.

Resmi forumlarındaki şikayet konum burada: Vodafone Forum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 14 Kasım 2015; 22:12:44 >

• Az önce ttnet sinyali kesildi, adsl ışığı tekrar aktif yanmaya başlayınca modeme vodafone bilgilerini girdim. internete erişebildim, fakat mh yi aradığımda sistem otomatik olarak alt yapı kontrolünüz yapılıyor diye belirtiyor.
  • Siz fibere mi başvurdunuz? Modem arayüzü, speedtest ss'i vermeniz mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 16 Kasım 2015; 4:40:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eak101

Siz fibere mi başvurdunuz? Modem arayüzü, speedtest ss'i vermeniz mümkün mü?

Merhaba evet fibere başvurdum, fakat şuanki modemim fiber destekli değil, bunların işi belli olmaz diye daha modemi almamıştım... şuanlık 10 mbit görüyorum.

Bağlantı ile iglil iyileştirme talebinde bulunacaktım, müşteri hizmetleri bizden sinyal almanız imkansız dedi. Onlara göre daha benim internetim ttnette ama ben çoktan 5gb download bile yaptım :)

İlgili verileri aldıktan sonra sizinle ss ve modem bilgilerini paylaşayım.
  • 3 haftadır başvurmaya çalışıyorum. Günde 2-3 kez müşteri hiz. aramama rağmen aktivasyon aşamasında bekliceksiniz deniliyor. İnsanı aptal yerine koymaktan başka birşey değil. Ben Goonet'ten Binet'e geçiş yaparken 2 günde işlem tamamlandı. Vodafone Binet'te ki Al-Sat VDSL2 bağlantımın geçişini sağlayamadı. Altyapı şekli farklı olduğu için Türk Telekom tarafından geçişi sağlayamadık dediler. Kendim bizzat aboneliğimi iptal ettim. 1 haftadan beri evde internetim yok. Müşteri memnuniyeti sıfır hesapta kurumsal firmayız diye geçiniyolar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 19 Kasım 2015; 12:38:46 >
  • 16 kasım 2015 telefon ile Vodafone başvuru yaptım hala Altyapıyı kontrol edecekler.Yahu TTNET geçsem 2 günde bağlarlardı, ne biçim bir hizmet daha şimdiden bu kadar yavaşlarsa yarın bir gün bağlandığında düşünemiyorum bunları...
  • Hocam bugun oglen modemde dsl isigi sabit yanmaya basladi kullanici bilgilerimi girip yeniden baslattim defalarca ama modemde ip alamiyorum.. Siz boyle bi durumla karsilastiniz mi hic daha once? Musteri hiz. aradim kadin hala aktif olmamis sms bekleyin diyo utanmadan. 3 haftadır pesinden kosturuyolar insana kopek muamelesi yapiyolar resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 20 Kasım 2015; 16:54:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.