Şimdi Ara

TTNet Tivibu [ ANA KONU ] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.937
Cevap
4
Favori
284.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @KillerEnergy fazla beklemeyeceksiniz dediğine göre sanırım 1 şubatta başlayacak hizmet?
  • Arkadaşlar bu Silverlight'ı bir ara TRT'de kullandı ama sonra nedense sonra kaldırıldı.
    ben 1Mbit ile sorunsuz izliyordum.

onda da iki kanal izleme seçeneği vardı. bu seçenekte bile sorun çıkmıyordu.
    Bir An önce çıkmasını bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxi909

http://blog.wolkanca.com/2010/01/ttnet-tivibu.html

30 lira diyo yuh.
  • quote:

http://blog.wolkanca.com/2010/01/ttnet-tivibu.html

Aylık 30 TL demiş...
    30 Tl olursa kimse kullanmaz bunu.
  • quote:

TTNET abonelerine aylık 30TL civarı olacak fiyatı. Ben para ödemiyorum dost olduğumuz için ama 30TL gibi bir para verilmeyecek servis değil verilir.

Pehhhh sanki Sabancı'nın Koç'un yeğeni
    Biz sineğin yağını çıkarıyoruz adamın ettiği lafa bak.
  • yavv 30TL muhabbeti tüm hevesimi kaçırdı
  • 30 lira bence uydurma bir haber. 30 lira olursa kimsenin almayacağının ttnet akıl etmiştir her halde...
  • bencede 30 lira uydurma, böyle fiata kim alırki.
  • 30tl olursa webtv kesinlikle kullanmam.onun yerine lig tv açtırırım daha iyi
  • Tabi ki uydurma arkadaşlar.

Fiyatlar burada işte;

TTNet Tivibu [ ANA KONU ]
  • 1 liradiyorduk 30 lira oldu birden. 30 lira olursa 1 kişiye bile satamazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

Tabi ki uydurma arkadaşlar.

Fiyatlar burada işte;

SVOD ne demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 22 Ocak 2010; 17:35:01 >
  • kotalı kullanıcılar için kotalarda aşım olmayacağını, olsa bile bağlanan ip üzerinden webtv hizmeti kullanıldığının gösterilmesi halinde para iadesi olacağının garantisini vereceklermi acaba? kotaya dahil değil dedikten sonra kotadan kullanma ihtimali ttnet için herzaman vardır bana göre. bu ve bunun gibi örnekleri çok gördük.
  • Standart Video On Demand olabilir
    Standart Video İzle Öde...
  • quote:

Standart Video On Demand olabilir
    Standart Video İzle Öde...

evet mantıklı geliyor, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

Tabi ki uydurma arkadaşlar.

Fiyatlar burada işte;

SVOD ne demek

tam olarak bilmiyorum ama sanırım kaçırdığınız dizi yada filmlerin tekrarını vede size sunulan seçeneklerdeki film ve dizileri izleme imkanı sunan bir paket. burada tv olarak değilde seçip izlemek gibi bir seçenek olarak düşün. youtube girip video seçmek gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: soqo

quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

SVOD ne demek

tam olarak bilmiyorum ama sanırım kaçırdığınız dizi yada filmlerin tekrarını vede size sunulan seçeneklerdeki film ve dizileri izleme imkanı sunan bir paket. burada tv olarak değilde seçip izlemek gibi bir seçenek olarak düşün. youtube girip video seçmek gibi...

aynen öyle.
  • Wolkancanın yazdığı yanlıştır.
    Ben siteye üye olduğumda bile 3.98 yazıyordu plus paket bilmiyorum böyle insanları neden TTnet dostu yaparlar.
    Siteye üye olurken o fiyat ibaresini görmüştür o işine gelmiyor işte böyle insanlara geçit vermeyin.
    ''Ben para ödemiyorum dost olduğumuz için ama 30TL gibi bir para verilmeyecek servis değil verilir.''
    Bu yorumada koptum yani 30 tl verilir demiş ya ona koptum kötülemek yatıyor bunun altında.
    ilgi çekmeye çalışmış.Eğer biraz siteyi okumuş olsaydı kullanıma açılma süresini tahmni olarak tut herşeyi görmüş olurdu program a bakayım
    Bedava izleyeyim çıkayım olmuş neyse beni ilgilendirmez ama fiyat 30 lira değil 3.98 plus paket 1 hafta kaçırdığınız programlar
    diziler izleyebiliyorsunuz birde seç izle var eski yeni türk filmleri ve belgeseller var.
    1 liralık paket de sadece TVleri izleyebiliyorsunuz.

Kotalı Kullanıcılar bu servisi kullanamaz ama kullanmak isteyen kota aşım ücretini öder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 22 Ocak 2010; 21:28:41 >

• KillerEnergy "Kotalı Kullanıcılar bu servisi kullanamaz ama kullanmak isteyen kota aşım ücretini öder." demişsiniz ama sanırım bir süre sonra kotalı kullanıcılarda kotadan etkilenmeden bu servisi kullanacak. bunu okuyanlar hiçbirzaman kullanamaz gibi algılayabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.