Şimdi Ara

TTNet Tivibu [ ANA KONU ] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.937
Cevap
4
Favori
284.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HD-GaMeR

nat geo dsmartta var ben izliyorum o kadar abartılacak bir kanal değilki dostum ama güzel programları var o ayrı :)

kacıncı kanalda yaw? discovery olmasn o
  • na zaman başlıyo arkadaşlar?
  • bu hizmeti ttnet kullanıcıları dısında kullanamıyacakmıyız. illa ttnet üyesi olmak mı lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumcu3

bu hizmeti ttnet kullanıcıları dısında kullanamıyacakmıyız. illa ttnet üyesi olmak mı lazım.

e yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumcu3

bu hizmeti ttnet kullanıcıları dısında kullanamıyacakmıyız. illa ttnet üyesi olmak mı lazım.

Belki vitamin gibi bütün issler satar. Superonline'nın kullanacağını sanmıyorum çünkü kendi hizmeti var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mac

quote:

nat geo dsmartta var ben izliyorum o kadar abartılacak bir kanal değilki dostum ama güzel programları var o ayrı :)

pardon yaa discavery idi o doğru arada bir seyrediyorum inanılmaz kurtuluş felan aklımda kalmış :)
  • quote:

quote:

quote:

pardon yaa discavery idi o doğru arada bir seyrediyorum inanılmaz kurtuluş felan aklımda kalmış :)

Discovery'nin programlarını çok seviyorum umarım olur. Birde motosiklet yapan adamlar felan vardı, nasıl yapılır diye bir program ve Bering Boğazındaki yengeç avlarını anlatan bir program vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

quote:

quote:

Discovery'nin programlarını çok seviyorum umarım olur. Birde motosiklet yapan adamlar felan vardı, nasıl yapılır diye bir program ve Bering Boğazındaki yengeç avlarını anlatan bir program vardı.

motorclar occ
    nasl yaplr how its made :D
    bering bogazndaki yengec avcıları ise ölümcül av idi ama benim favorim inanılmaz kurtulş brainiac bir anda yerle bir ve austin stevensin prgramı:)

• Şuan Test amaçlı ilk bize açıldı hiç takılmadan izleniyor arkadaşlar.
    Dediğim gibi bir projede yer alıyoruz sorunlarını ve yorumlayalım diye ilk önce bize açıldı çok kaliteli
    gerçekten. çok kısa bir süre sonra sizlere açılacak.
    çoklu ekran olayı süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 20 Ocak 2010; 19:22:52 >
  • Yeni SS ler isteriz Killer
  • ss beliyoruz
  • Çoklu Ekranı koyuyorum.

TTNet Tivibu [ ANA KONU ]
  • hocam bağlantı hızınız kaç ? çoklu ekranda görüntüler takılıyormu ? hangi kanallar var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccandan -- 20 Ocak 2010; 18:17:36 >
  • İnşAllah ttnet bu sefer güzel bir olaya imza atıcak bakalım nasıl olacak merakla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccandan

hocam bağlantı hızınız kaç ? çoklu ekranda görüntüler takılıyormu ? hangi kanallar var ?

Benim net kablosuz olduğu için kopuyor kabloyu takıp bağlanınca sorun olmuyor.
    bilmiyorum belki tek bendendir bu kablosuz olayı kasma yapıyor ama o kadarda çok değil açıyor yani
    kanallar ı tek tek yazamam ama uydudaki ulusal kanallar. + Cmusic,Trace tv,CNBC amerika,Shorts TV(kısa film kanalı)
    bir kaç daha yabancı kanal mevcut şimdilik test ediyoruz işte.Yakında açılacak sizede artık tarih vermiyorum ama belli gibi
    2 ay filan değil hemde.

8 mbit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 20 Ocak 2010; 19:32:08 >

• Darısı başımıza beklemeye devam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerEnergy

Şuan Test amaçlı ilk bize açıldı hiç takılmadan izleniyor arkadaşlar.
    Dediğim gibi bir projede yer alıyoruz sorunlarını ve yorumlayalım diye ilk önce bize açıldı çok kaliteli
    gerçekten. çok kısa bir süre sizlere açılacak.
    çoklu ekran olayı süper

Burayı anlıyamadım

• yeni mesajımı oku eskisi aceleye geldi
    sonrayı eklemeyi unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 20 Ocak 2010; 19:19:21 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_37133555/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37133555

konunun neden kapatıldıgı konusunda admin ile görüşmeme ragmen kilit açılmamıştır yorum sizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerEnergy

yeni mesajımı oku eskisi aceleye geldi
    sonrayı eklemeyi unutmuşum.

Umram bu sefer tutar
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.