Şimdi Ara

TTNet Tivibu [ ANA KONU ] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.937
Cevap
4
Favori
284.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ccandan

quote:

Orijinalden alıntı: by_mac

quote:

Orijinalden alıntı: HD-GaMeR

dün akşam ttnet müşteri hizmetlerini aradım webtv hakkında bilgi aldım şuanda sadece ttnet calışanları kullanıyyormuş webtv yi en erken 2 ay icinde de normal müşterilere acılacakmış öyle dedi eleman .ayrıca canlı yaında yayını durddurup geri alabilecekmişiz falan filen :)

Evet bu iddaalara KillerEnergy tarafından bi yanıt bekliyoruz

Peki en erken 2 ay sonra ise bana niye 1 hafta önce telefon açtılar hizmeti tanıttılar.
    Daha dün açtım dedim ne zaman açılır tarih ve saat belli değil internet sitesinden açıklama yapıcaz dediler
    en geç 2 ay sonra diyoruz tam 2 ay sonra açılırsa şubatta martta elimizde olur.
    15 inde olayı şöyle çıktı ilk TT çalışanlarından sonra müşteri hizmetlerinden sonra ise bende paketler açıldı.
    Kimsede paketler görünmüyor işin ilginci böylelikle bu anlam doğru olarak çıktı.
    2 ay sonra açılacak 1 hafta önce niye tanıttılar bana
    o zaman şunu diyebiliriz ki bizim Türkiyede yine doğru düzgün birşey olduğu yok.
    hiç bir şirket 1 hafta önce tanıttığını 2 ay sonra hizmete açmaz bekleyip görelim

• Başlasa artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerEnergy

quote:

Orijinalden alıntı: ccandan

quote:

Orijinalden alıntı: by_mac

quote:

Orijinalden alıntı: HD-GaMeR

dün akşam ttnet müşteri hizmetlerini aradım webtv hakkında bilgi aldım şuanda sadece ttnet calışanları kullanıyyormuş webtv yi en erken 2 ay icinde de normal müşterilere acılacakmış öyle dedi eleman .ayrıca canlı yaında yayını durddurup geri alabilecekmişiz falan filen :)

Evet bu iddaalara KillerEnergy tarafından bi yanıt bekliyoruz

Peki en erken 2 ay sonra ise bana niye 1 hafta önce telefon açtılar hizmeti tanıttılar.
    Daha dün açtım dedim ne zaman açılır tarih ve saat belli değil internet sitesinden açıklama yapıcaz dediler
    en geç 2 ay sonra diyoruz tam 2 ay sonra açılırsa şubatta martta elimizde olur.
    15 inde olayı şöyle çıktı ilk TT çalışanlarından sonra müşteri hizmetlerinden sonra ise bende paketler açıldı.
    Kimsede paketler görünmüyor işin ilginci böylelikle bu anlam doğru olarak çıktı.
    2 ay sonra açılacak 1 hafta önce niye tanıttılar bana
    o zaman şunu diyebiliriz ki bizim Türkiyede yine doğru düzgün birşey olduğu yok.
    hiç bir şirket 1 hafta önce tanıttığını 2 ay sonra hizmete açmaz bekleyip görelim

Bari bu 2 ayda bizim evin hattını yenileselerde 8Mbit hızda izlesek Web TV yi.

• quote:

Orijinalden alıntı: atobaba

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Nerede Web Tv?Bir şeyde denildiği zamanda yapılsa...

iyide ttnet bi açıklama yapmadıki 15inde diye? yaptıda benmi görmedim.

O da doğru, ama buradakiler hep 15'i diyordu ve TTnet'i aradım felan diyorlardı o yüzden.

Eğer futbol ihalesini alsalardı, bugün büyük bir basın toplantısıyla açıklarlardı. Şu an yas durumundalar. Bir kaç gün sonra sular durulunca bir açıklama gelir.

Bence en mantıklı tahmin seninki...

• Web tv Futbol ihalesine bağlı değillerdiki zaten her türlü açacaklardı.
    IPTVden bahsetmiyoruz Web tv lütfen dikkat edelim
    IPTV yi belkide 2 ay sonra açıklayacaklar onuda bilemiyoruz.
    Niye büyük bir basın toplantısıyla web tv yi tanıtsın ki gereksiz
    IPTV çıkarsa onu tanıtır bekleyip göreceğiz.
    ama Gerçek birşey varsa oda Futbol ihalesine bağlı değildi Web TV ye bağlı değil ki ihale.
    IPTV ye bağlıydı ondanda vazgeçebilirler ama Web tv işi TTnet servisi olduğu için gelecek.
    TTnet Genel müdürü Tahsin Yılmaz açıklama yapmıştı bundan aylar önce Katma değer servislerini getireceklerini söylemişlerdi.
    Yani IPTVden önce zaten web tv gelecek.
    Konuyu başka yerlere çekmeyelim bekleyip görelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 16 Ocak 2010; 1:43:37 >
  • web tv ile ilgili bir kacsoru soru sordum telefonda görevli elemana
    1. ne zaman acılacak
    2. şuanda beta aşamasında olduğunu biliyoruz bazı kişi veya kişilerce izlenebiliyor bende beta testlerine katılabilirmiyim.
    3.görüntü kalitesi nasıl olucak. mesela bende hd tv mevcut 8mbit internetimde var nasıl bir görüntü alırım.
    4.canlı yayınlarda ne gibi özellikler olucak
    cevaplar
    1.en erken 2 ay sonra müşterilerimize acılacakdır .
    2.beta testleri sadece ttnet calışanları girip izleyebilirler müşterilerimiz beta testinden faydalanamaz ..
    3. hd yani yüksek cözünürlüklü tvniz ve 8 mbit internetiniz olduğu icin yatınları en iyi kalitede izlemeniz mümkün olacak ama biraz sabretmeniz gerekecek
    4.örnek vermek gerekirse bir macı izlerken durdurup geri alabileceksiniz.bunların haricindede güzel şeyler ar ama cıkmadan söylemek zor tabi bekleyip görmek lazım...

olay bundan ibaret arkadaşlar bende beta testlerine katılmak istedim ama adama küfür etsem o kadar zoruna gitmezdi heralde :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HD-GaMeR -- 16 Ocak 2010; 2:13:42 >

• Ne diyelim o zaman hayırlısı herkese
    sabırla beklemeye çalışacağız.

Bir TT çalışanından alıntı 1280 X 800
    o yüzden biraz kötü görünebilir.

TTNet Tivibu [ ANA KONU ]

Herhalde kanallarla anlaşmalar imzalanıyor.Güzel Tematik kanallar geleceğini hissediyorum eğer bu zaman konusunda
    Bir şeyler vaad etmeli Tek üzüldüğüm konu zamanı başka bir sorunu yok.

• bakalım ttnette calışan tanıdıklarlada konuşucam onların kesin tarihle ilgili bilgileri varmı yokmu nabız yoklıyım :)
  • Hadi bakalım kesin tarihde verilmiyor.
    Bence 15inde açılacaktı baktılar kanal sayısı az açmadılar bence olabilir.
    CNBC ile anlaşılmış çünkü en son
  • quote:

Hadi bakalım kesin tarihde verilmiyor.
    Bence 15inde açılacaktı baktılar kanal sayısı az açmadılar bence olabilir.
    CNBC ile anlaşılmış çünkü en son

hadi bakalim sabirsizikla beklyioruz
  • İnşallah kotadan gitmo olayını da hallederler.
    @KillerEnergy
    Kardeş nerden buldun o tt çalışanını, bize birkaç ekran görüntüsü daha verse olmaz mı?
  • kota sorununu halletmezlerse fazla tutacağını zannetmiyorum ama aksi olursa müşteri konusunda patlama yaşarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.bulut66

kota sorununu halletmezlerse fazla tutacağını zannetmiyorum ama aksi olursa müşteri konusunda patlama yaşarlar

ekstra ücret alınan bir servis 'i kotaya bağlamaları çok mantıksız...
  • Malesef şuanlık kotadan gidiyormuş
    zaten programını indirincede Sadece sınırsız kullanıcıları kullansın diyor.lisans sözleşmesinde
    ama daha sonra halledilecekmiş bu sorunda protokol farklıymış kullandıkları ve kota sorununu çözeceklermiş büyük ihtimalle.
    sonuçta sadece sınırsızlar için olacağını sanmıyorum.
  • Birkaç ay sonra benim kotadan bu kadar gitmemesi lazımdı sadece WebTV kullanıyorum başka da bişeye bakmıyorum. Babam beni kesecek... sözlerini duyar gibiyim
  • Kotadan giderse kullanmazsın olur biter
    zorlamıyorlar ki sizi
  • quote:

Kotadan giderse kullanmazsın olur biter
    zorlamıyorlar ki sizi

TTnet zaten yüzyılda bir güzel hizmet yapıyor onu da kullanamayacak mıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehankalkan -- 16 Ocak 2010; 18:36:17 >
  • Şuan için kullanamıyacaksın.
    neyse bir hizmete girsinde onuda düşünürüz o zaman.
    tek sınırsızlar için yapmıyacaklardır.
    Limitli kullanıcısı fazla herhalde ayarlıyacaklardır daha sonra.
  • Bence kotalılar için fiyatı artırırlar kotadan düşmeyecekse fiyatı 1 TL ise 5 TL yaparlar. Vitamin gibi bütün issler de satar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehankalkan -- 16 Ocak 2010; 18:38:16 >
  • webtv kullananlardan birisi 1 saatligine verse de sifreyi baksak yayin kalite hız dıonma vs... nasil diye.
    sonra sifresini degistirsin.

cnbc, kanald ve diger bazi kanallar zaten internetten seyrediliyor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.