Şimdi Ara

TTNet Tivibu [ ANA KONU ] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.937
Cevap
4
Favori
284.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kullancı adı ve şifreyi verince acılsa güzel olurdu ama o kadar basit olacağını sanmam...
  • test test'e herkes problemsiz girebiliyordu noldusa aktif değil artık :S
  • Üye olup izleyebiliyor muyuz artık? Sitede üye olma kısmı falan var. Ücreti ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihattr -- 17 Ocak 2010; 18:58:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Üye olup izleyebiliyor muyuz artık? Sitede üye olma kısmı falan var. Ücreti ne kadar?

O form TTnet çalışanları için. Biz üye olsak bile tarifeler aktif olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Üye olup izleyebiliyor muyuz artık? Sitede üye olma kısmı falan var. Ücreti ne kadar?

O form TTnet çalışanları için. Biz üye olsak bile tarifeler aktif olmuyor.

Evet, zaten üye olamadım. Bilgi için teşekkürler.
  • Önemli değil.
  • Açın artık
  • İhale alınmış olsaydı bu konunun büyük reklamı yapılacaktı ancak ihale sonrasında bir sessizlik havası var gibi geliyor bana bilmem yanılıyor muyum???
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

İhale alınmış olsaydı bu konunun büyük reklamı yapılacaktı ancak ihale sonrasında bir sessizlik havası var gibi geliyor bana bilmem yanılıyor muyum???

Kesimlikle haklısınız. İyiki almamış derim ben alsaydı tarifeye hemen geçecekti fakat 320 milyonu bizden çıkartmak için ücreti 25-30 TL civarı yapardı gibime geliyo. Böyle daha iyi oldu eğer ihaleyi alsaydı elinde koz olacaktı ve yeni kanallarla felan uğraşmayacaktı ancak şimdi yeni kanal ekleyip müşterii çekmeye çalışacak. Bu ihale bize yaradı(Digitürk kullananlara değil malesef).
  • 15 ocak diyenler bilgiyi ttnetten almışlardı ama noldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzgürTutsak

15 ocak diyenler bilgiyi ttnetten almışlardı ama noldu

Çünkü o zaman TTnet'in ihaleyi alacağına kesin gözüyle bakılıyordu. İhaleyi alamayınca bütün planlar altüst oldu. TTnet şuanda kendini toparlayıp ne yapması gerektiğine uğraşıyor. Çok kısa sürede açılacağına inanıyorum çünkü TTnet ihaleyi alsaydı bile maç yayınına 15'inde başlamayacaktı, birtakım kanalla anlaşması vardı onları yayına sokacaktı. Şuanda açmama sebebi ihaleyi kaybettikten sonra hizmeti başlattı haberleri çıkmasın diye ve üstteki sebeptir.
  • Nat geo umarım olur diğer kanalları zaten izliyorum uydudan digiturkümde var ama türksatta o yüzden nat geo izleyemiyorum bakalım açılırsa direk üye olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzgürTutsak

Nat geo umarım olur diğer kanalları zaten izliyorum uydudan digiturkümde var ama türksatta o yüzden nat geo izleyemiyorum bakalım açılırsa direk üye olurum.

Evet umarım nat geo ve discovery olur.
  • ihaleyle bir ilgisi yok bunun
    herhalde büyük kanallar ile sözleşme imzalanacak 56 adet kanal var az
    bunu herkes az olduğunu biliyor.Bir kaç sorunuda varmış bekleyip göreceğiz
    15i olayı kesinlikle bir muammaydı çünkü bende paketler açıldı kimsede görünmüyor bu arada üye olunuyor mu bilmiyorum
    hemen Ban diyecek bir şey yok yani.Hemen karalama yapalım ortaya bir iddia ederken kaynaklarımıda verdim isteyen açıp sorabilirdi daha önce güvenmek yada güvenmemek sizin elinizde
    ayrıca DTcilerede laf atılmış. DT kullananlara zam değil indirim gelecek.Siz sanıyormusunuz pahalanınca DT kullanacaklarını.
    o yüzden bu konuda atıp tutmayın.Konuyu karıştırmayın.

Son olarak tekrarlıyorum TTnet ihale olmasa bile açacaktı bu hizmeti zaten bunlar Katma değer hizmetleri
    o yüzden bu servis çıkacaktı zaten.Şimdi neyde yavaşlama olacak TTnet IPTV de yavaşlama olacaktır.
    ama şuna katılıyorum evet Web tv hizmetini başlattı diyip DTye rezil olmak istemiyorlar o sebeptende olabilir.
    Bu konunun değil IPTV nin reklamı yapılacaktı.
    ama genel olarak zaten ihale ile ilgili değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Çünkü o zaman TTnet'in ihaleyi alacağına kesin gözüyle bakılıyordu. İhaleyi alamayınca bütün planlar altüst oldu. TTnet şuanda kendini toparlayıp ne yapması gerektiğine uğraşıyor. Çok kısa sürede açılacağına inanıyorum çünkü TTnet ihaleyi alsaydı bile maç yayınına 15'inde başlamayacaktı, birtakım kanalla anlaşması vardı onları yayına sokacaktı. Şuanda açmama sebebi ihaleyi kaybettikten sonra hizmeti başlattı haberleri çıkmasın diye ve üstteki sebeptir.

Yerseniz.
  • TTnet web tv yapsa nolacak zannetmiyorum iyi bişey olabileceğini daha kaldırmıyor bile hatlar neyle 1 mb le mi izliycez tv yi vcd kalitesinde verirler artı yayını
  • daha ortada fol yok yumurta yokken ne pofpoflayıp dağlara cıkarmaya nede yuhlayıp yerin dibine sokmaya lüzum yok arkadaşlar cıkınca hepimiz neyin ne olduğunu görmüş olucaz.
  • Çıksada bi görsek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdreamss

TTnet web tv yapsa nolacak zannetmiyorum iyi bişey olabileceğini daha kaldırmıyor bile hatlar neyle 1 mb le mi izliycez tv yi vcd kalitesinde verirler artı yayını

nat geo olsun camrip yayına bile razıyım
  • nat geo dsmartta var ben izliyorum o kadar abartılacak bir kanal değilki dostum ama güzel programları var o ayrı :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.