Şimdi Ara

TTNet Tivibu [ ANA KONU ] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.937
Cevap
4
Favori
284.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün ve şu an 31 ocak gecesi gibi bize hızda ve ping sürelerinde dünya rekorları kırdıran fecabook u 15 dakikada açamadığımız bu memlekette web tv başlasa ne başlamasa ney soruyorum arkadaşlar hizmet yerine hava alıyoz. ttnete
  • bu ttnet hiç ümidim kalmadı az daha olsa vardı ama bulunduğum yerde tek internet adsl üzerinden alıyorum ona muhtacım şuan o yüzden ümit vardı.Artık bitti sen istediğin kadar webtv iptv yap koy vergiyi kim alır bence artık ttnet tüketici dur demesi lazım ve uydunet süperonline biraz hızlanmalı en uygun onlar hizmet veriyor bu ülkede 10mbit e 49tl verende var 1mbit 49 veren de var burda adsl kullanıcıları büyük keriz durumuna düşürülüyor.
  • Bu konuda yapabileceğimiz birşey yok Superonline da sadece sitelere yapıyor.
    aslında apartmanlarada gelebilir fakat kendileri siteleri kullanmak istiyorlar.
    Ne diyeyim kullanmak için mecburuz gibi birşey.
    umarım fiyat aynı kalır bu servisde gerçekten kaliteli bir servis ve TTnetin en iyi işi.
    üzücü gerçekten. çokta sevmiştim bu web tvyi umarım sorun çözülür.
  • Hadi be Ttnet elemanısın diye övdür bune kardeşim ya bikere super online sadece sitelere değill apartmanlara bile yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Shirt

Hadi be Ttnet elemanısın diye övdür bune kardeşim ya bikere super online sadece sitelere değill apartmanlara bile yapıyor.

Yanılıyor olmayasın ? Daha geçen aradım apartmanlara fiberoptik hizmetleri yok sadece adsl hizmetleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıLGıM

quote:

Hadi be Ttnet elemanısın diye övdür bune kardeşim ya bikere super online sadece sitelere değill apartmanlara bile yapıyor.

Yanılıyor olmayasın ? Daha geçen aradım apartmanlara fiberoptik hizmetleri yok sadece adsl hizmetleri var.

30-40 daireli aptarmanda oturursan var. Şuan hizmet verdikleri bazı yerler sadece 1 aptartmandan oluşmaktadır. Sadece adı site diye geçiyor.

• apartmanlara veriyorlar daha geçen gün arkadaşımın apartmanına geldiler kartviziti bıraktılar arayın bağlayalım demişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: romulus70

quote:

quote:

30-40 daireli aptarmanda oturursan var. Şuan hizmet verdikleri bazı yerler sadece 1 aptartmandan oluşmaktadır. Sadece adı site diye geçiyor.

34 Daireli bir apartmanda oturuyorum ben genel olarak site olarak geçmiyo burası. Ama burda'da hiç fiberoptik kablo çalışması yapıldığını görmedim , ilk önce kablolar döşendikten sonramı geliyo adamlar apartmanlara ? Şöle bir durum var bizim apartman geneli emekliler ve çalışanlardan oluşuyo bu hizmet gelirse eğer kesin istemezler :) En fazla kaç dairenin baş vurması gerekiyo ?

• quote:

Yanlış biliyorsun apartmanlara filan yaptıkları yok.
    Nerde TTnin altyapısı yoksa oraya götürüyorlar.
    ne övgüsü ayrıca TTnin en iyi hizmeti tartşmasız açıkcası
    Sende TTyi sevmiyor olabilirsin elin mahkum insanlar gibi kullanıyorsun şık servisler güzel uygulamalar.
    bekliyoruz bu kadar paraya normal olarak ayrıca TT çalışanı filanda değilim illa övgü yağdırınca TTnet çalışanı filan mı olmak lazım.
    Turkcell konusundada 3G konularına bak hangi TT çalışanı Turkcellidir.
    Saçma yorumlar yapacağımıza biraz bakının bakalım neler oluyor daha dün bu konuyla ilgilenmeyen insanlar bir anda
    ve alakalı çıkıyor sevmiyor olabilirsin illa gelipte yorum yapma güzel bir servis görüntüler şahane ama sana anlatmak zor
    bir daha yorum yapmazsan çok iyi olur tartışma çıkmasını istemiyorum eğer ilgilisen sende gelir yorum yaparsın eleştirebilirsinde
    ona karışmam saygı duyarımda üzerime çamur atmayı bırak.
    2 tane mesaj atmışsın hepsi olumsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 31 Ocak 2010; 23:43:29 >

• süperonline apt yapıyor arkadaşım süperonline sitesinden izmir bornovaya bakarsan apt görebiliriz ayrıca izmir e narlıdere boydan boya izmir Net adı altında(bunda inanmayanlar süperonline bana attığı mail i gösterebilirim)

ama daha hızlı yayılması gerek hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccandan

süperonline apt yapıyor arkadaşım süperonline sitesinden izmir bornovaya bakarsan apt görebiliriz ayrıca izmir e narlıdere boydan boya izmir Net adı altında(bunda inanmayanlar süperonline bana attığı mail i gösterebilirim)

Fiber İnternet hizmeti Türkiye'de hızla yaygınlaşmaktadır.
    Oturduğunuz yerleşim alanı fiber altyapı bulunan bölgeler içerisinde ise; 444 222 0 Superonline Müşteri Hizmetlerini arayarak veya online başvurarak abonelik sürecinizi başlatabilirsiniz.

Diyor sitelerinde yani apartman bile olsa bağlamaları için oturduğum yerde alt yapılarının olması lazım. Onun dışında oturduğum bölge İzmir/Buca'da fiberoptik internet kullanan siteler var ama bu bölgeler bize uzak. Bizim dememiz ile gelip kablo döşüyolarsa sokaklara hemen arıyalım yani. 2-3 Defa aradım Bucaya bağlı Evka-1'de fiberoptik yok dedi telefondaki eleman. Karışık bir durum yani yoksa bende isterim 10 megabit veya 100 megabit net ile bağlanmayı.

• Onlar sitelere bağlı apartmanlar
    narlıderede boydan boya yaptısa bize yapmadı herhalde.Balçovada bile yokmuş daha.
    Hepsi sitelere yapıldı daha hızlı ilerlemesi lazım bu TTden kurtulmak için ama
    Ben tabii 2 mbit fazlasını alacağım benim için çokda fazla önemli değil
    100 mbit yada 20 mbit filan alacak değilim yine en ucuz sınırsız neyse onu alacağım.
    o yüzden şuan 2 mbit az alıyorum tabiiki gelmesini isterim ama 2 mbit için gelse bile değiştirmem.
    bana yetiyor zaten ne yapar o zaman TTnet indirir fiyatı heryere yayılırsa neyse dediğim gibi superonlinemış
    omuş bumuş beni ilgilendirmiyor apartmanlar sitelere bağlıysa Superonline istek üzerine onlarada yapıyor.
    zaten benim 100 mbit filan almayacağım için olsa ne olacak olmasa ne olacak beni ilgilendirmez.
    konuyu karıştırmayalım ayrıca bana sordu diye cevap verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 1 Şubat 2010; 0:25:25 >
  • quote:

quote:

süperonline apt yapıyor arkadaşım süperonline sitesinden izmir bornovaya bakarsan apt görebiliriz ayrıca izmir e narlıdere boydan boya izmir Net adı altında(bunda inanmayanlar süperonline bana attığı mail i gösterebilirim)

Oturduğunuz yerleşim alanı fiber altyapı bulunan bölgeler içerisinde ise; 444 222 0 Superonline Müşteri Hizmetlerini arayarak veya online başvurarak abonelik sürecinizi başlatabilirsiniz.

Diyor sitelerinde yani apartman bile olsa bağlamaları için oturduğum yerde alt yapılarının olması lazım. Onun dışında oturduğum bölge İzmir/Buca'da fiberoptik internet kullanan siteler var ama bu bölgeler bize uzak. Bizim dememiz ile gelip kablo döşüyolarsa sokaklara hemen arıyalım yani. 2-3 Defa aradım Bucaya bağlı Evka-1'de fiberoptik yok dedi telefondaki eleman. Karışık bir durum yani yoksa bende isterim 10 megabit veya 100 megabit net ile bağlanmayı.

tabiki altyapısı olması lazım 1 kişi istiyor diye yollar kazılacak kablolar döşenecek apartman kablolama sistemi yapılcak böyle birşey olmaz tabikide apartmanlara bağlamak için bellirli bir kullanıcı olması gerekiyor. Yani apartmanınız daire sayısı 30-40 arasındaysa yönetici superonline ile temas geçiyor superonline uygun görürse kazılar calışmalar başlıyor.

• quote:

quote:

quote:

tabiki altyapısı olması lazım 1 kişi istiyor diye yollar kazılacak kablolar döşenecek apartman kablolama sistemi yapılcak böyle birşey olmaz tabikide apartmanlara bağlamak için bellirli bir kullanıcı olması gerekiyor. Yani apartmanınız daire sayısı 30-40 arasındaysa yönetici superonline ile temas geçiyor superonline uygun görürse kazılar calışmalar başlıyor.

Ozaman iş yönetimi ve apartmanı ikna etmekte sanırım. Yönetici neysede apartman sakinlerini ikna etmek işin zor kısmı :) 10 Liralık asansör tamir ücretini ödemeyen insanlar internet lafını duyunca korkar :) Apartmanda kaç kişi internet kullanıyo bilmiyom ama çoğu ttnetir kesin sabit hat şartı olmadığını söylersek belki ikna olurlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KillerEnergy

Onlar sitelere bağlı apartmanlar
    narlıderede boydan boya yaptısa bize yapmadı herhalde.Balçovada bile yokmuş daha.
    Hepsi sitelere yapıldı daha hızlı ilerlemesi lazım bu TTden kurtulmak için ama
    Ben tabii 2 mbit fazlasını alacağım benim için çokda fazla önemli değil
    100 mbit yada 20 mbit filan alacak değilim yine en ucuz sınırsız neyse onu alacağım.
    o yüzden şuan 2 mbit az alıyorum tabiiki gelmesini isterim ama 2 mbit için gelse bile değiştirmem.
    bana yetiyor zaten ne yapar o zaman TTnet indirir fiyatı heryere yayılırsa neyse dediğim gibi superonlinemış
    omuş bumuş beni ilgilendirmiyor apartmanlar sitelere bağlıysa Superonline istek üzerine onlarada yapıyor.
    zaten benim 100 mbit filan almayacağım için olsa ne olacak olmasa ne olacak beni ilgilendirmez.
    konuyu karıştırmayalım ayrıca bana sordu diye cevap verdim.

Önce poligondaki arkadaşıma kapısını çalıp kartvizit bıraktılar poligonda bir site varmı bilmiyorum bağlı olmasından varsada benim bilgisizliğim ayrıca üçkuyularda oturan arkadaşımada gelmiş camı orda oturuyor orda bir site bence yok ayıca neden illa site olayınada takılmışız anlamış değilim süperonline bile site ve apartman diye ayırıyor onlara bağı bir ibare yok
    herkesin internet anlıyışı farklıdır kimiside 512 yeter kimisine 100mbit yetmez bu görecelidir
    ayırca heryere yayılınca tam rekabet olucaktir ttnet 100mbit yada 20-10mbit tam iyi şekilde vereceğinden şüpeliyim adamlar 8mbit doğru veremiyorlar + fiyatlar kazık bkz: 10mbit super : 49 1mbit ttnet 49 tabi rekabet için fiyatlar düşecektir ama ttnet kaliteside ordada.

• Benim için dediğim gibi şuan 8 mbit hızı tam ve stabil alıyorum şuan sorun yok
    oldu superonline 20 mbit i 49 a çekti bunu heryere verdi diyelim o zaman geçeriz
    bana ucuz internet gerek o yüzden problem değil şuan
    Kendileri bana Sitelere verdiklerini apartmanlarda oturanlarda sitelerin yakınlarındasa verebileceklerini söylediler.
    bizim önerimiz 5 apartman birleşmekti ama yapmadılar neyse konu uzadı ve karıştı konumuz Web tv neyse.
    Pm üzerinden konuşabiliriz istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 1 Şubat 2010; 1:09:39 >
  • böyle tartışmaları seviyorum tam tadında bencede burası webtv için açılmış bir konu superonline döndü burada kapatıyorum superonline muhabbetini sorusu varsa süperonline bölümüne açın
  • quote:

böyle tartışmaları seviyorum tam tadında bencede burası webtv için açılmış bir konu superonline döndü burada kapatıyorum superonline muhabbetini sorusu varsa süperonline bölümüne açın

buda iyimiş

neyse Web tv şubatta hizmetde.
    Vergi konusunda birşey yok daha pek durgun ortalık bilmiyorum neler olacak
    büyük ihtimalle vergiyi alamayacaklar çünkü ulaştırma bakanlığıda karşı çıkmış.
    bakalım Lansmanı bekliyoruz neler olacak
    Yanlız herşey 1 liraya göre hazır yani zaten bunu 1 liraya vermeyi kafa koymuşlardı.
    Sitedeki bilgiler fiyat listesi hepsi 1 lira herşey dahil diğeri plus paket 3.99TL
    önceden kalkan bir vergiyi yeniden uygulamayı geçirmesi zaten saçmalıktır.
    bu arada belirteyim Bunu TTnet yapmıyor maliye bakanlığı istiyor ama zor çünkü kendi ağızlarıyla
    bu tip şeylerden vergi almayacaklarını söylemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 1 Şubat 2010; 1:34:48 >

• başka sitede yöneticilik yaptığım için ordan kalmış konuyu kapatıyorum fln

bu arada 1tl fazla olsun almam 1tl sonrasi kazıklamaya girer
  • quote:

başka sitede yöneticilik yaptığım için ordan kalmış konuyu kapatıyorum fln

bu arada 1tl fazla olsun almam 1tl sonrasi kazıklamaya girer

Ben olacağını sanmıyorum maliye bakanlığının hatası zamanında vergi alsalarmış bunlardan
    iyikide alınmıyor ne bu ya herşeye vergi Neyse dediğim gibi TTnet den lansmanı bekleyelim hadi hayırlısı şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 1 Şubat 2010; 2:32:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.