Şimdi Ara

TTNet Tivibu [ ANA KONU ] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.937
Cevap
4
Favori
284.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Duman oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

2 şubat oldu nerde bu webtv killer

TTNET yetiştiremediyse killer ne yapsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

koysun ağırlığını gençlere sözüm var başlatın şunu desin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

koysun ağırlığını gençlere sözüm var başlatın şunu desin

Killer yok ki, gelsin bakalım, belki konuya el atar

• Daha başlamaz ama
    yeni kanallar eklenecek yetiştiremediler sanırım.
    neyse deneme gibi birşey olacak arkadaşlar sizlere
    o yüzden bu konuda ne zaman başlarsa başlasın deneyebileceksiniz.
    yani benimde yapacağım birşey yok bende test edenlerden biriyim
    yani artık şunu başlatın diyecek halimiz yok
    programda güncelleştirmeler yapılıyor stabil bir versiyon olsun diye.
    çok bekletiyorlar ama yapacak birşey yok lansman tarihi belli değil yani.
    Birde kaç kullanıcı kaldırıyor kaldırmıyor bunu deneyecekler yani.
    sistemi açtıklarında çökme gibi bir durum oluyor mu diyerekten bütün kullanıcıları aynı anda
    sisteme sokuyorlar takılma donma oluyor mu diye deniyorlar ama olan bişi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerEnergy

Daha başlamaz ama
    yeni kanallar eklenecek yetiştiremediler sanırım.
    neyse deneme gibi birşey olacak arkadaşlar sizlere
    o yüzden bu konuda ne zaman başlarsa başlasın deneyebileceksiniz.
    yani benimde yapacağım birşey yok bende test edenlerden biriyim
    yani artık şunu başlatın diyecek halimiz yok
    programda güncelleştirmeler yapılıyor stabil bir versiyon olsun diye.
    çok bekletiyorlar ama yapacak birşey yok lansman tarihi belli değil yani.
    Birde kaç kullanıcı kaldırıyor kaldırmıyor bunu deneyecekler yani.
    sistemi açtıklarında çökme gibi bir durum oluyor mu diyerekten bütün kullanıcıları aynı anda
    sisteme sokuyorlar takılma donma oluyor mu diye deniyorlar ama olan bişi yok.

Aslında bunu test olarak 1 ay gibi bi süre ücretsiz yapacaklar ki, öyle test olur.
    ücretli olarak hizmet vermeye başladığında her hangi bir sıkıntı yaşamasınlar...

Sorun çıktığında, hem para veriyoruz hemze rezil oluyoruz demeyelim....

• Kef14 mesajımda belirttim ama sanırım okumuyorsun tam
    ne diyeyim ki sana okumadan yazma lütfen.
    bu konuda açılıncığa kadar sessiz kalacam artık çünkü yazsam bile okunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 2 Şubat 2010; 22:17:21 >
  • quote:

Kef14 mesajımda belirttim ama sanırım okumuyorsun tam

hocam takılıyoruz sadece yanlış anlama ,
    tabiki sen açın deyince açacak halleri yok

bu konuda en net bilgileri sen verdiğin için sözlerini dikkatle takip etmeye çalışıyorum.

• bırakın KillerEnergy arkadaşımızı ttnet müşteri hizmetlerinde calışan kişilerin bile bilgisi yok konuyla ilgili KillerEnergy elinden gelenden fazlasını yaptı wetv den görüntüler bile yayınladı kaldıki bunu ttnetin yapması gerekirdi ama adamlar oralı değil...
  • quote:

Kef14 mesajımda belirttim ama sanırım okumuyorsun tam

Valla okudum, okumadan yazmadım,

siz; deneme gibi birşey olacak arkadaşlar sizlere, o yüzden bu konuda ne zaman başlarsa başlasın deneyebileceksiniz.

Bende; Aslında bunu test olarak 1 ay gibi bi süre ücretsiz yapacaklar ki, öyle test olur. dedim.

yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın derim....

• Bakalım TTnet'in bu atılımı nasıl olacak?
  • haha bu olaya gülmekten başka bişey yapamaıyorum kullanıcıların cogu 1m bit limtili tarifeyle youtube daki en düşük 360 daki videoları bile takılarak izlerken internetten kaliteli tv işi biraz< acınası gibi duruyor
  • Daha hizmeti gormeden yorum yapiyorsun. Adam test etmis denemis guzel yorumlar var kullananlardan hala gelmis bik bik soyleniyorsun. Yapsinlar alternatiflerde bizde daha kalitelisini alalim. 2010 yilindayiz hala keciorende ankarada kablo tv yok. Fiber optik yok. ne diyorsun sen kardesim. Alternatif goster onu alalim. gunumuzde silverlight teknolojisiyle hizin mukemmel olmasada kaliteli yayin aliyorsun. Sanirim tt gelecek son guncellemeyi bekliyor silverlightin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kujo

Daha hizmeti gormeden yorum yapiyorsun. Adam test etmis denemis guzel yorumlar var kullananlardan hala gelmis bik bik soyleniyorsun. Yapsinlar alternatiflerde bizde daha kalitelisini alalim. 2010 yilindayiz hala keciorende ankarada kablo tv yok. Fiber optik yok. ne diyorsun sen kardesim. Alternatif goster onu alalim. gunumuzde silverlight teknolojisiyle hizin mukemmel olmasada kaliteli yayin aliyorsun. Sanirim tt gelecek son guncellemeyi bekliyor silverlightin.

Test eden kişi sayısı bin-ikibin yarın herkes kullanmaya kalkarsa altyapı kaldıracak mı bunu? Her ilden birkaç kişiyle tabiiki hızlı olur ama yarın herkes izlediğinde sistem dayanamaz.
  • iptv de her santrale kanallar sürekli indirilecek. Biz santralden çekeceğiz. O yüzden internet bağlantısı bizi çok etkilemez. Hızımız düşükse bu sefer program ona göre kalite alacak santralden.

Webtv için bu yöntem mi kullanılacak acaba?
    Hala bir santralde 1000 kişi webtv izlerse 1000 defa internetten çekileceğini mi düşünüyorsunuz?

Sanırım teknik bilgi eksikliğimiz var. Benim de ....
  • iptv ile uğraşacaklarına şu yurtdışı çıkışlarını arttırsınlar en az 2 kat.
    ayrıca kazık fiyatlarını da indirsinler.
  • @bilgehankalkan
    Doğru söylüyorsun arkadaşım kısacık sürede forumda 7. sayfaya ulaşan bu konu hakkında servis sağlayıcı bir de 1 TL'ye 78 kanal izlemez misiniz? tarzında cezbedici reklamını yaparsa milletin çoğu bu servisten yararlanmak için başvuru yapacağı kesin ancak avea olayında olduğu gibi (hatırlarsanız şu 67 TL lik tarifede milletim sonuna kadar konuşup 112 yi aratmaz etmişti.) ilk günler bu sistemin kaldıramaması gibi durumlarla karşılaşmamız da muhtemel bu inşallah vatandaşın tam anlamıyla keyif alacağı bir servis olur. Hepimizin dileği bu yönde kolay gelsin
  • fiyat meselesi noldu lütfen pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Tuna#

fiyat meselesi noldu lütfen pm

pm lik bir olay yok normal tv 1TL, yayını geri sarmayı sağlayan özellikli olan vb. de 3.99 yani 4TL.

quote:

Orijinalinden alıntı: pphammer
    iptv de her santrale kanallar sürekli indirilecek. Biz santralden çekeceğiz. O yüzden internet bağlantısı bizi çok etkilemez. Hızımız düşükse bu sefer program ona göre kalite alacak santralden.

Webtv için bu yöntem mi kullanılacak acaba?
    Hala bir santralde 1000 kişi webtv izlerse 1000 defa internetten çekileceğini mi düşünüyorsunuz?

Sanırım teknik bilgi eksikliğimiz var. Benim de ....

Santralden alınacaksa bile bu sefer santralde arıca olacak ve normal internet erşimi de kesilecek. Kesilmemesi için Türk Telekom webtv(yada tivibu) için ayrı bir santral kuracak(Turkcell'in mobil tv için yaptığı yeni erişim noktası gibi.) Böyle de olsa altyapının herkesin kullanması durumunda çökeceğine adım gibi eminim.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.