Şimdi Ara

TTNet Tivibu [ ANA KONU ] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.937
Cevap
4
Favori
284.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • muhteşem,bu insanı pc bağımlısı yapar digiturk gibi.kanal geçiş hızı müthiş,yayın kalitesi müthiş. heyecanım ve merakım 1000 kat daha arttı
  • Bu şifreleri nereden aldınız birisi mi dağıtıyor yoksa siz TTnet çalışanı mısınız?
  • NatGeo yoksa bende yokum! belgesel kanalı olmayan paralı bir tv hizmeti olamaz. şimdi aman 1 lira diyenleriniz olabilir ama hiçbir ek cihaz olmadan internet üzerinden verilen bir hizmet bu. digi bile ayda 10 liraya cihaz çanak veriyor. bence ttnet e baskı yapmalı bir şekilde belgesel kanalları için...
  • Bu şifre umarım TTnet tarafından verilmiştir.
    Ben şahsen kendi hesabımla giriyorum fakat yine internete düşürüldüse şifre arkadaşlar bunu bir
    müşteri hizmetlerine sorun kafanız rahat olsun.Diğer şekilde girilen ipler yapılan işlemler logları kayıt ediliyor.
    kiralama hizmetini kullanmayın seç izle tekrar izleyi kullanın.Hadi herkes kullansın bakalım umarım herkes beğenir.
    National Geo. olmamasına bu kadar takılmayın seç izlede güzel belgeselleri koymuşlar isteyen seri halinde izleyebilir.
  • bu arada ana sayfası bu olacak ama daha açılmamış;

http://www.tivibu.com.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

bu arada ana sayfası bu olacak ama daha açılmamış;

Bizde açık bu site

kiralama servisini kullanmayın bu şifre TTnet çalışanları içinmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 6 Şubat 2010; 15:07:33 >
  •  TTNet Tivibu [ ANA KONU ]
  • Gerçekten güzel. Videosunu da ekleyeceğim şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerEnergy

quote:

Bizde açık bu site

webtv-1 ile giriş yapıp geceden beri izliyorum/z ama bi problem olmaz inş.

• Birşey paylaşmayın yeter.
    başınız derde girmesin konu altında bu şifreyi keşke paylaşmasaydı.
    arkadaş a dava açılabilir.Şifreyi 2 . kez nete düşürdüler ve TTnet ilkinde birşey yapmadı bu sefer bilemiyorum.
  • NatGeo olmamasını kafama takdığım yok. NatGeo yoksa ben almam diyorum bu kadar basit benim için. hiçbir artısı olmayan bir hizmeti almamın anlamı yok. tabi herkezin tercihi kendine. hizmeti kötülemiyorum. benim zevkimde belgesel. NatGeo yoksa ben herzaman ki gibi belgeselleri internetten torrentten indirip seyretmeye devam ederim.
  • görüntü arada bozuluyo.
    görüntü kalitesi çok kötü.
    en az 480p olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: soqo

NatGeo olmamasını kafama takdığım yok. NatGeo yoksa ben almam diyorum bu kadar basit benim için. hiçbir artısı olmayan bir hizmeti almamın anlamı yok. tabi herkezin tercihi kendine. hizmeti kötülemiyorum. benim zevkimde belgesel. NatGeo yoksa ben herzaman ki gibi belgeselleri internetten torrentten indirip seyretmeye devam ederim.

Yanlış anlamayın ama takıntılık var sanırım kanal a karşı yoksa beni ilgilendirmez
    herkesin tercihi tabii ki ama emin olun national geo. gibi türkçe kanal hazırlığı vardır ki zaten beklenen birşey buda.
    şuan yok diye ileride olmayacak diyede birşey yok bu hizmetin artısı TTnet ipsi olan heryerden 1 liraya bu hizmeti alabilmek olacaktır.

Ekleme:

Arkadaşlar konu altından kesinlikle bu şifreyi yazmayın aksi takdirde konu silinip kapanacak ve onca paylaşılan resimler gidecek.
    Emeğe yazık yani şifreyi kullanan kullansın resim filanda ekleyin eklesinde şifreyi kesinlikle paylaşılmasın.
    çok kısa bir süre sonra zaten şifreyi kapatırlar.O yüzden bu şifre TTnet çalışanlarına verilmiş.Başınız ağrımasın diye diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 6 Şubat 2010; 15:55:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

görüntü arada bozuluyo.
    görüntü kalitesi çok kötü.
    en az 480p olmalı

Eğer görüntü kalitesini belirli bir standartta yayınlarsa herkes izleyemez. Senin bağlantı hızına göre değişiyor zaten kalite. Eğer 8Mbitse güzel görüntü alabilirsin.
  • Geçenlerde Bir önerim oldu yeni dedim.
    herşey var evet peki Hd içerik olsa Kanal yerine 8 mbit ile HD içerik alabiliriz dedim.
    Bu önerim kabul edilirse HD içerik ile cıvıl cıvıl olabilir Web Tv böylelikle istediğimizi elde ederiz.
    720p HD içerik verseler bana yeter vallahi 1080p olmasına gerek bile yok.

Bir forumdan alıntı şuan yazılmış bir mesajdır.

Ayrıca bu kullanıcı adı ve şifreyi veren arkadaş hukuken suç işlemektedir. Türk Telekom'un yaptığı bu yayın üzerinde inhisari telif hakkı vardır. Şirket izin vermeden kesinlikle bu şifreler dağıtılamaz. Fikri Ve Sinai haklar Kanununa göre 1 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası vardır. Şifreyi dağıtan ve ve bu şifreyi kullanıp Türk Telekomdan habersiz yayınları izleyenler açısından bir fark yoktur.

Hele hele TTNET abonesi şahısların Ip numaralarının rahatlıkla tespit edilebileceği bir durumda.

Bence kullanmadan önce TTneti arayıp, test amaçlı olarak bu şifreyi kullanmaya izin verip vermediklerini sorun.

Bencede sorun arkadaşlar başınız ağrımasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 6 Şubat 2010; 16:04:56 >

• silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTuu -- 6 Şubat 2010; 17:20:43 >
  • quote:

quote:

quote:

Bizde açık bu site

webtv-1 ile giriş yapıp geceden beri izliyorum/z ama bi problem olmaz inş.

hizmet açılana kadar gider bu artık. açıldıktan sonra iptal ederler.

görüntü kalitesi bana göre tatmin edici. 1920x1080 çözünürlükte biraz geriden izleyince uydu tv kalitesi yakaladım valla. tv kartı almaya gerenk yok

• Akşama doğru iptal olur herhalde açılana kadar gideceğini sanmıyorum şikayet edilmiştir bile.
  • webtv-1 kullanici adimi sifremi? tam olarak ne yazdiniz?
    bende bir denemek istiyorum kapanmadan:p
  • quote:

Akşama doğru iptal olur herhalde açılana kadar gideceğini sanmıyorum şikayet edilmiştir bile.

Neden iptal etsinler. İstedikleri yoğunluk testini yapıyorlardır zaten. Telekom kendi verseydi şifreleri yoğunluk testi daha güzel olurdu bence. Eğer fiyatı gerçekten birkaç lira olursa almamak hata olur. Gerçekten çok güzel bir çalışma. Bu test kullanıcı adı ve şifresiyle bazı özellikler kapalı olduğu halde gelen yorumlara bakılırsa herkes memnun. Diğer servis sağlayıcılarda bu özellik olmazsa çok kan kaybederler diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getright211 -- 6 Şubat 2010; 17:37:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.