Şimdi Ara

TTNet Tivibu [ ANA KONU ] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.937
Cevap
4
Favori
284.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yavuzsv

Neden iptal etsinler. İstedikleri yoğunluk testini yapıyorlardır zaten. Telekom kendi verseydi şifreleri yoğunluk testi daha güzel olurdu bence. Eğer fiyatı gerçekten birkaç lira olursa almamak hata olur. Gerçekten çok güzel bir çalışma. Bu test kullanıcı adı ve şifresiyle bazı özellikler kapalı olduğu halde gelen yorumlara bakılırsa herkes memnun. Diğer servis sağlayıcılarda bu özellik olmazsa çok kan kaybederler diye düşünüyorum.

Yoğunluk testi filan değil arkadaşım TTnet çalışanlarından biri yasadışı nete düşürmüş.
    Böyle şeyler yasak Telif hakları yasası var gereken yerlere bildirmezlerse başlarına iş açar TT.
    Eğer TTnet tarafından bir açıklama olsaydı neysede böyle bir açıklama yok.

@mimofdm
    şifre kullanıcı adı kesinlikle istemeyin verilmeyecek verenleri ise TT ye şikayet edeceğim çünkü konu
    tamamen kapanacak sizin yüzünüzden geçen seferde öyle oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 6 Şubat 2010; 17:53:10 >

• suan kullanmaya basladim gercekten cok guzel merak ettigim icin girdim acilsin kullanmaya devam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Blr -- 6 Şubat 2010; 18:07:52 >
  • Ya ne sabırsız milletiz ya adamlar hizmete sunduğu zaman ortaya çıkacak zaten. Takın uyduyu kaliteli yayını izleyin o da olmadı mı bi ton televizyon izlleten site var. Sabırsızlanmaya gerek yok.
  • En sonunda olan konuya olacak o kadar bilgi paylaşıyoruz yasadışı şifrelerle kapatıracaklar konuyu.
  • Bu şifre olayı dün akşam saat 19:00-20:00 gibi duyuruldu yanılmıyorsam ancak TTNET neden aradan geçen 24 saat boyunca hiçbir işlem yapmadı. Ya da yapılan şikayetleri neden dinlemedi. Test amaçlı olma ihtimali de yok değil
  • Gercekten 1mb ile cok rahat 0 takilma ile guzel bir goruntu alabiliyorm arkadaslarin dedigi kadar varmis 1 YTL gibi fiyatlarda olursa kesin almayi dusunuyorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

Bu şifre olayı dün akşam saat 19:00-20:00 gibi duyuruldu yanılmıyorsam ancak TTNET neden aradan geçen 24 saat boyunca hiçbir işlem yapmadı. Ya da yapılan şikayetleri neden dinlemedi. Test amaçlı olma ihtimali de yok değil

test amaçlı değil araştırdım biri dağıtıp tüm yorumlarını konudan kaldırmış
    kaçmış yani aynısını tüm forumlarda yapmış. uyuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerEnergy

quote:

Bu şifre olayı dün akşam saat 19:00-20:00 gibi duyuruldu yanılmıyorsam ancak TTNET neden aradan geçen 24 saat boyunca hiçbir işlem yapmadı. Ya da yapılan şikayetleri neden dinlemedi. Test amaçlı olma ihtimali de yok değil

yanliz adam nekdar forum varsa yazmis hepsinide tek tek kaldirmis :D

• ben görüntü kalitesini beğenmedim işin açıkcası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Blr

quote:

quote:

yanliz adam nekdar forum varsa yazmis hepsinide tek tek kaldirmis :D

Ben bu işin TTnet tarafından bilinçli yapıldığını düşünüyorum. Yarın hizmet başladıktan 1 ay sonra felan bu hesap kapatılır, beğenen alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sky27

ben görüntü kalitesini beğenmedim işin açıkcası...

4 ila 8 mbit ile deneyin
    bence takılmaması ve kalitesi çok iyi piksellenme yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 6 Şubat 2010; 19:12:59 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sky27

ben görüntü kalitesini beğenmedim işin açıkcası...

4 ila 8 mbit ile deneyin

Görüntü kalitesi gayet iyi. Uydu gibi olması beklenemez zaten. Ben IP TV yide kullanıyorum. O bundan daha net izleniyor PC de. Tabi yaklaşık 3.3 Mbit bağlantı yiyor.

• Şifre verenlerin TTnet başına iş açarmış falan filan bunlar boş iş, hiç bir şey yapamaz TT.
  • smile adsl kullanıyorum program açılmıyor
    nasıl ttnet kullanıcısı gibi gösterebilirim?
  • @bilgehankalkan

Hayır bilinçli birşey değil.
    açıldığında zaten 1 ay ücretsiz olacak bas bas bağırıyorum olacak diye malesef okumaya tenezzül etmiyorsunuz
    bir çok servis kapalımış o şifrede ücretsiz olacak plus paket herşey dahil açıldığında 1 ay.

Ben artık tamamen çekiliyorum bu konudan açılıncada servis hakkında hiç bir yorumum olmayacak.
    Ben gerekli paylaşımlarımı yaptım.umarımokuyan olmuştur iyi forumlar
  • 1mbit ike pixelleri sayıyorum bu kaliteye para vermem ben
  • quote:

4 ila 8 mbit ile deneyin

8 mbit hızım gerçi 3-4 gündür çok kötü internet ama düzelsin o zaman bakarız...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yavuzsv

Neden iptal etsinler. İstedikleri yoğunluk testini yapıyorlardır zaten. Telekom kendi verseydi şifreleri yoğunluk testi daha güzel olurdu bence. Eğer fiyatı gerçekten birkaç lira olursa almamak hata olur. Gerçekten çok güzel bir çalışma. Bu test kullanıcı adı ve şifresiyle bazı özellikler kapalı olduğu halde gelen yorumlara bakılırsa herkes memnun. Diğer servis sağlayıcılarda bu özellik olmazsa çok kan kaybederler diye düşünüyorum.

şifre kullanıcı adı kesinlikle istemeyin verilmeyecek verenleri ise TT ye şikayet edeceğim çünkü konu
    tamamen kapanacak sizin yüzünüzden geçen seferde öyle oldu.

niye şikayet ediyorsun arkadaşım açılana kadar kullanıyoruz işte ne var? biraz da biz test edelim sonra nası olsa kaparlar tutup da şikayet etmenin anlamı nedir?

• Bende bi deneme amacli baktim, goruntu cok iyi degil su an icin, yani yakin cekimlerde cok kotulesiyor yayinlar.
    Ama sanirim onlemini alirlar. IP TV kadar net goruntu olmasada camur gibi goruntuyude izlemem ben acikcasi.

Menu duzeni, kanal gecisleri gayet guzel ama 1-2 duzenleme yapmalari gerek kanal desgistirme sirasinda listeleme icin.

Ayrica bir yerde 1 marta kadar ucretsiz demis, zaten 6 subat, nasil 1 ay ucretsiz izleyecegiz ki?
  • Ayrıca epg bilgileri de yanlış gösteriyor.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.