Şimdi Ara

TTNet Tivibu [ ANA KONU ] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.937
Cevap
4
Favori
284.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes takmış bir at gözlüğü nasıl olur da bu yatırımları kötülerim nasıl olur da türk telekoma 2 laf çarparım kral olurum egomu tatmin ederim diye uğraşıyor. Arkadaş 8 mbit internet hızım var ve çatır çatır gayet net dvdrip formatından bile daha net şekilde izleyebiliyorum neredeyse tv'yi. Nedir sorununuz anlamıyorum ki. Bir kere de beğenin şu hizmeti bir kere de karalamayın. Daha iyisini yapabiliyorsanız siz yapın hadi yapamadınız öneride bulunun o kadar teknik bilginiz varsa. (tt çalışanı falan değilim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

Herkes takmış bir at gözlüğü nasıl olur da bu yatırımları kötülerim nasıl olur da türk telekoma 2 laf çarparım kral olurum egomu tatmin ederim diye uğraşıyor. Arkadaş 8 mbit internet hızım var ve çatır çatır gayet net dvdrip formatından bile daha net şekilde izleyebiliyorum neredeyse tv'yi. Nedir sorununuz anlamıyorum ki. Bir kere de beğenin şu hizmeti bir kere de karalamayın. Daha iyisini yapabiliyorsanız siz yapın hadi yapamadınız öneride bulunun o kadar teknik bilginiz varsa. (tt çalışanı falan değilim)

Bende denemeden önce kötüdür felan diyordum ama kullanınca öyle olmadığını anladım.
  • 1 liraya da sana Discovery ve National Geographic'i kimse vermez. Emin ol veren olsa buna en başta digital platformlar karşı çıkar onun dışında millet genel olarak bu hizmetten memnun TTNET bu katma değerden çok iyi kar edeceğe benziyor herkese hayırlı ve uğurlu olsun. Sabırsız aboneler bir nebze olsun durumun ne olduğunu anlamış gibi duruyor
  • merhaba

superonline fiber internet ile giriş yapılamıyor fiber ile izleyebilen varmı acaba ?
  • TTnet harici izleyemezsin.

@Sniper82

Platform parayı verdikden sonra isterse bedava verir.
    kanal ile anlaşması yeterli sadece kim karışır.
    Rekabet ortamı sonuçta ayrıca biri TV den değil bilgisayar üzerinden veriyor.
  • proxy vs izleme yöntemi olurmu acaba
  • TTnet ip ile girebilirsin sadece onuda bulabilirsen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: frtn

proxy vs izleme yöntemi olurmu acaba

Sistem yarın oturduğunda çıkabilir. Bilgisayar kurtları onu da çözer merak etme sen.
  • çözülecek birşey yok TTnet ipsi bulan girer.
    ama çoğu kişi kullanacağı için yasadışı olur sakat olur o işte.
    ayrıca adam şifre nasıl alacak oda mantık dışı yani arkadaşından aldı diyelim.
    Sadece tek şifreden giriş yapılıyor bu şifreye özel yetki verildiği için çoğu kişi giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 7 Şubat 2010; 19:39:15 >
  • Valla ben de ilk duyduğumda olmaz bu iş demiştim ama silverlight gerçekten iyi iş çıkarıyor.
    KillerEnergy, şifre konusunda endişelerini anlıyorum ve böyle alenen sağda solda yer almasını ben de doğru bulmuyorum ama sonuçta bu bir test yayını.Yani kimse halihazırda para ödenerek alınabilen bir hizmeti bedava kullanmaya çalışıyor değil,paralı yayın başladığı zaman böyle birşey yapılırsa haklısın.
    Biraz daha rahat ol bence,gerilme.
    Bize lazımsın, sayende herkesten önce bilgi sahibi oluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobita -- 7 Şubat 2010; 19:54:59 >
  • Ben ondan bahsetmiyorum ki
    Diğer Adsl sahipleri (smile,Biri,Superonline vb.) şirketler yararlanamıyor.
    bilgehankalkan çözerler demişte bende dedim ip işini çözse bile
    üyelik satın alması gerekir yani kullanıcı adı ve şifre temin edemez
    yani demek istediğim bu hizmet açıldığında bunu diğer adsl sahipleri kullanamaz imkanı yok.
    ip işi çözülebilirde servisi satın alması gerekecek nasıl alacak ? o ip sahibi veya adsl sahibi ücret ödemek zorunda kalacak.
    Ben şuanki illegal şifreden bahsetmiyordum yani Bu arada şifreyi ben vermedim ben birşey yapmadım
    şifreyi bir kullanıcı paylaşmış siteden.

• quote:

Orijinalden alıntı: KillerEnergy

Ben ondan bahsetmiyorum ki
    Diğer Adsl sahipleri (smile,Biri,Superonline vb.) şirketler yararlanamıyor.
    bilgehankalkan çözerler demişte bende dedim ip işini çözse bile
    üyelik satın alması gerekir yani kullanıcı adı ve şifre temin edemez
    yani demek istediğim bu hizmet açıldığında bunu diğer adsl sahipleri kullanamaz imkanı yok.
    ip işi çözülebilirde servisi satın alması gerekecek nasıl alacak ? o ip sahibi veya adsl sahibi ücret ödemek zorunda kalacak.
    Ben şuanki illegal şifreden bahsetmiyordum yani Bu arada şifreyi ben vermedim ben birşey yapmadım
    şifreyi bir kullanıcı paylaşmış siteden.

Aslında paylaşan kullanıcı bulunur büyük ihtimal,tespit edilmiştirde zaten :) Bi yaptırım uygularlar
    Bu arada hocam verdiğin bilgiler gerçekten çok işimize yaradı yalnız şu Motors TV paylaşmısın acaba bu kanal platform'da var mı ? Varsa eğer altyazı,dublaj veya orijinal dil gibi şeçeneklerin hangisiyle veriliyor. Şimdiden cevaplar için teşekürler

• Motors tv ingilizce yayin yapiyor, altyazi yok.
    Sadece shorts tv de altyazi var Turkce.
    CNN Int, Al Jazirre, SAT 1 TV 5 (fr) gibi kanallar orjinal dilinde.
  • Arkadaşlar bende Webtv yi denemek istiyorum.
    Üyelik sistemi başladımı?
    kendim deneme görüntüsü olarak nerden izliyebilirim?
    sağolun
  • Bakalım inşallah güzel bir şey olurda,pc başında tv den mahrum kalmadan,arada dizileri takip ederiz.
  • TTNETİN yaptigi en iyi ve en basarili bir iş
  • beyler kullanıcı adı ve şifre bilen varsa pm atabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fastdriver.

Hani çok yakındaydı hala çıkmadı

Boşver geç çıkması iyidir.
    Sorunlu filan çıkartıp yine ve daha çok TTnet kendinden nefret ettirmek istemiyor.
    ve fahiş fiyatlara tabiiki en önemli şey
  • bilgisayarın başından kalkmıyorum paso izliyorum ttnet kırk yılın başı iyi iş çıkarttın
  • Ben kotalı kullanıcıyım,kota olayını çözer,fiyatı bahsedilen seviyelerde tutar ve gerçek yayında da testteki performansı sürdürebilirlerse tereddütsüz geçerim.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.