Şimdi Ara

TTNet Tivibu [ ANA KONU ] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.937
Cevap
4
Favori
284.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uydunet ile izledim nasıl olduki bu sadece ttnet içindi ?
  • ccandan oda güzel.
    Aynı firma gibi zaten onlar ipleri bir kontrol et IP sağlıyor olabilir TT.
    neyse aLTuu PNG alırsan görüntüyü
    kaliteli olur.Hocanın galiba 8 mbit.
    veya 16 olabilir ama 8 gibi duruyor.
    Benden bir resim.

TTNet Tivibu [ ANA KONU ]

• Buda benden. Sıcak sıcak.

• not:uydunet ip si türktelekom ondan webtv çalışıyor.
  • TT IP tahsis ediyormuş o zaman.
    Fakat tabii herkeste olacak diye birşey yok şans işi artık biraz neyse.
    şanslı ccandan
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerEnergy

Sorun yok aLTuu birde resimleri minik koymaya çalışalım.

Emekli1961 aman hocam bize yeter Bu Web tv sakin
    Baya bir heyecana kapılmışa benziyorsunç
    herhalde şaşırdın sende TTnet nasıl olurda böyle birşey yapar diye.

Valla doğruyu söylemek gerekirse evet hakikaten bu kadar beklemiyodum.Killer hocam çok iyi tahmin etmişsin görüntü PNG ve 8 mbit.Altuu hocamın da sorusunu cevaplamış olayım böylece..

• Hiç bu kadarını bekliyordum
  • yahu su resim eklmeyi bırakın cocuk gibi sanki hiç görmedigimiz kanallar.Kalite diye koyuyorsanız suan max 768*576 çözünürlükte veriyor yurdum kanlları tv kartından biliyorum dvb kalitesinde yayın veremiyecegi kesinde bakalım görelim ama su resim eklemeyi bıraım artık neyin havasındasınız anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emekli1961

Valla doğruyu söylemek gerekirse evet hakikaten bu kadar beklemiyodum.Killer hocam çok iyi tahmin etmişsin görüntü PNG ve 8 mbit.Altuu hocamın da sorusunu cevaplamış olayım böylece..

Evet en başarılı Servisi olacak gibide Devlet bu uygulamalardan Vergi istiyormuş
    iletişim hizmeti sayıyorlar bu hizmeti fiyatıda aynı kalırsa şahane olacakda vergi gelirse bilemiyorum artık.
    işleri zorlaşacak.1 Tl değilde olacak 2-3 lira.Önümüzdeki günlerde göreceğiz neler olacak bunuda söylemeden edemeyeceğim çünkü
    insanlar tepki gösterebilir 1 liraydı ne oldu diye ama TTnet ve ulaştırma bakanlığı maliye bakanlığını sıkıştırıyor.
    Sorun çıkmazsa şuan için mart başı gibi görünüyor geç kalınma sebebi hem hiç birşey hazır değil hemde vergi talep etmesi yüzünden
    askıya aldılar hizmeti.

@revix

Kimse hava filan atmıyor arkadaşım.
    olay a yanlış yönden bakıyorsun.Amaç Servisin kaliteli mi değil mi olduğunu göstermek.
    yani belkide adam TV kartı takmak ile uğraşmayıp bunu alacak sadece yani amaç hava değil servisin kaliteli olduğunu göstermek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 10 Şubat 2010; 9:36:52 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emekli1961

Evet en başarılı Servisi olacak gibide Devlet bu uygulamalardan Vergi istiyormuş
    iletişim hizmeti sayıyorlar bu hizmeti fiyatıda aynı kalırsa şahane olacakda vergi gelirse bilemiyorum artık.
    işleri zorlaşacak.1 Tl değilde olacak 2-3 lira.Önümüzdeki günlerde göreceğiz neler olacak bunuda söylemeden edemeyeceğim çünkü
    insanlar tepki gösterebilir 1 liraydı ne oldu diye ama TTnet ve ulaştırma bakanlığı maliye bakanlığını sıkıştırıyor.
    Sorun çıkmazsa şuan için mart başı gibi görünüyor geç kalınma sebebi hem hiç birşey hazır değil hemde vergi talep etmesi yüzünden
    askıya aldılar hizmeti.

@revix

Kimse hava filan atmıyor arkadaşım.
    olay a yanlış yönden bakıyorsun.Amaç Servisin kaliteli mi değil mi olduğunu göstermek.
    yani belkide adam TV kartı takmak ile uğraşmayıp bunu alacak sadece yani amaç hava değil servisin kaliteli olduğunu göstermek.

Devlette haklı aslında, bu hizmet bir TV hizmeti biz TV aldığımızda vergisini ödüyorsak buna da ödememiz lazım.

@revix

Program çıksın vidyosunu ekleyeceğim merak etme.

• Devlet zaten hep haklı şirketler hep haksız.
    neyse siyasete girmeyelim ama bir tane haksız oldukları konu yok işin ilginci.

Bu arada şikayet edilen EPG bilgileri için hazırlıklar başlamış .Tüm EPG bilgileri kaldırılmış.
    Dün bir tane daha geribildirim yapmıştım sonunda ilgileniyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 10 Şubat 2010; 14:31:00 >
  • quote:

Devlet zaten hep haklı şirketler hep haksız.
    neyse siyasete girmeyelim ama bir tane haksız oldukları konu yok işin ilginci.

Şirket derken TTnet'in sahibi arapları kasdediyorsan verdikleri vergi az bile. Ölü fiyatına aldılar halen eski altyapıyı kullanıyorlar sadece kâr yapıyorlar, hiçbir masraf yapmadan paranın gözünü oyuyorlar.
  • TTnet olsun diğer şirketler olsun bunun bir önemi yok.
    Bütün şirketlerden çok Vergi alıyorlar isterse arap olsun ister türk olsun bu uygulama hepsine geçerli
    genel olarak söyledim zaten buda ister istemez olan bizim cebimizi yansıyor böyle olunca diğer ülkelerden geri kalıyoruz.
    örnek 3G.neyse

Bir başka bir bilgi.

Bu arada şikayet edilen EPG bilgileri için hazırlıklar başlamış .Tüm EPG bilgileri kaldırılmış.
  • quote:

TTnet olsun diğer şirketler olsun bunun bir önemi yok.
    Bütün şirketlerden çok Vergi alıyorlar isterse arap olsun ister türk olsun bu uygulama hepsine geçerli
    genel olarak söyledim zaten buda ister istemez olan bizim cebimizi yansıyor böyle olunca diğer ülkelerden geri kalıyoruz.
    örnek 3G.neyse

Bir başka bir bilgi.

Türkiye genelinde ne kadar kullanıcı var, geribildirimlerinize cevap hemen geliyor mu?

• Birde Shorts TV'nin yayın formatı ne? 16:9'da kilolu gözüküyor, 4:3'te ince gözüküyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Türkiye genelinde ne kadar kullanıcı var, geribildirimlerinize cevap hemen geliyor mu?

Gelen bir cevap olmuyor.Çünkü sistem öyle çalışmıyor.
    Geribildirim yaptığın bir mesaj ekranı var oraya yazıyorsun daha sonrada
    o bölüm düzeltildiğinde anlıyorsun ama pek çok kişi bunu kullanmıyordur bile.
    en son dün geribildirim yaptım ilgilenmediler çünkü
    şimdi tamamen kalkmış EPG bilgileri buda benim yaptığım geribildirimi doğrular açıkcası.
    Kullanıcı sayısını net bilmiyorum.Herhalde TT çalışanlarınıda hesaba katarsak.
    baya bir kullanıcı mevcut.

Shorts Tv 4:3 de çalışıyor normal olarak.
    ama 16:9 da bazı filmler güzel olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 10 Şubat 2010; 14:49:53 >

• arkadaşlar,tivibu son 2 gündür çok sık takılıyo veya donuyor.sistemde bi çalışmamı var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.bulut66

arkadaşlar,tivibu son 2 gündür çok sık takılıyo veya donuyor.sistemde bi çalışmamı var acaba?

Evet arada yayın'da olmuyor.
  • Arkadaşlar program güncellediğinde bir uyarı geliyor mu yoksa webtv'nin sitesinden arada indirip kuralım mı? Version falanda yazmıyor çünkü hiç bir yerde...
  • Bende ki sürüm numarası 2.0.0.3'müş, yeni versiyon çıkarsa buradan haber verin lütfen...

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.