Şimdi Ara

TTNet Tivibu [ ANA KONU ] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.937
Cevap
4
Favori
284.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uyarı geliyor.Hani ilk Başta yükleniyor diyor ya ?
    Yüklenince yeni güncelleştirme var diyip yeni dosyayı kurduruyor sana.
  • National Geo. yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zhirkov

National Geo. yok?

Biraz konuyu gezsek cevabı bulurduk.
    şuan için kaldırıldı tekrar koyulacak mı bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerEnergy

Uyarı geliyor.Hani ilk Başta yükleniyor diyor ya ?
    Yüklenince yeni güncelleştirme var diyip yeni dosyayı kurduruyor sana.

Teşekkürler, öğrendiğim iyi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerEnergy

quote:

Orijinalden alıntı: Zhirkov

National Geo. yok?

Biraz konuyu gezsek cevabı bulurduk.
    şuan için kaldırıldı tekrar koyulacak mı bilemiyorum.

Başlada var mıydı? Geribildirim hakkınızı kullanırsanız iyi olur ama ricadan çok emir gibi yazarsanız iyi olur: eğer normal tv'de izleyebileceğimiz kanallar olursa çok az kişi kullanır ama belgesel, müzik kanalları olursa işe yarar şeklinde bir geribildirim iyi olur gibime geliyor.
  • Geribildirim için öyle şeyler için kullanılmaz programda hatalar teknik yetersizlikleri
    görüp bildirmek içindir.Ben adamlara ''National Geo. yok tekrardan koyun yoksa kullanmazlar'' gibi emir ve istekte bulunamam.
    Kanallar için farklı bir yöntem kullanabilirim ama daha sonra şuanlık biraz bekleyelim çünkü kanal sayısı kademeli olarak artacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

Bende ki sürüm numarası 2.0.0.3'müş, yeni versiyon çıkarsa buradan haber verin lütfen...

TTNet Tivibu [ ANA KONU ]

Şuan için en son sürüm bu, benim şaşrıdığım nokta programın sürümünün 1 değil 2 olması. Halka açık sürüm ne olacak bakalım?
  • 1.Sürüm TTnet playerdı.
    Argelayı saymıyorum.Tivibu çıkınca arada oldukça fark vardı.
    Tema vb.
  • son 1 saattir asiri bir takilma var Tamda mac saati :) guncelleme fln yapiyorlar heralde baglantimdanda olabilir ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Blr

son 1 saattir asiri bir takilma var Tamda mac saati :) guncelleme fln yapiyorlar heralde baglantimdanda olabilir ama

TRT 1'de biraz kalite düşüklüğü var ancak yayını ben 2Mbit'le kesintisiz alabiliyorum. Sizin bölgenizde genel bir yavaşlık olabilir.
  • Epg Bilgileri geri gelmiştir.
    Ayrıca Programdaki donma takılmada kesilmiştir.
    Bilgiler Biraz daha doğruya yakın oldu gibi görünüyor.

Evet GINX TV 70 nolu kanaldan yayına girmiştir.
    Kanalın içeriği video oyun tanıtımlarıdır sanırım herkes beğenerek izleyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 11 Şubat 2010; 15:11:22 >
  • Ginxtv müthiş bu kanal tutar
  • Gigx TV sanırım oyun tanıtımlarını gösteren bir kanal. Rehber bilgilerinin gelmesi iyi olmuş ve bu kez daha doğru gösteriyor ve rehberde gezinirken birşey keşvettim seçtiğiniz bir programın saati geldiğinde kendinizi uyartabiliyorsunuz.
  • Arkadaşlar telefonuma LogMeIn kurdum, kumanda olarak kullanıyorum. Yatağım bilgisayar masamın tam karşısında, yatıyorum yatağıma orada iPhone ile bilgisayarı yönetiyorum, kanalları değiştiriyorum, uykum gelince de yataktan kalkmadan bilgisayarı kapatıyorum. Çok memnunum.

Ayrıntılı bilgi için ;https://secure.logmein.com/welcome/iphone/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTuu -- 11 Şubat 2010; 16:35:14 >
  • 1 megabitlimitsiz bağlantım var, yayını bu hızla kesintisiz izlemek mümkün olabiliyormu?
  • 1 MBit ile takılma donma olmuyordu rahatça izliyordum ancak internet sayfası açıp 2-3 site açarsam veya torrenti açarsam 9-10 dk'da bir kısa süreliğine donuyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatz -- 11 Şubat 2010; 17:18:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

Arkadaşlar telefonuma LogMeIn kurdum, kumanda olarak kullanıyorum. Yatağım bilgisayar masamın tam karşısında, yatıyorum yatağıma orada iPhone ile bilgisayarı yönetiyorum, kanalları değiştiriyorum, uykum gelince de yataktan kalkmadan bilgisayarı kapatıyorum. Çok memnunum.

Ayrıntılı bilgi için ;https://secure.logmein.com/welcome/iphone/

keyfine diyecek yok valla

• güncel bir resim 1mbit şuan takılma olmuyor(önceden oluyordu) ama görüntü dandık

TTNet Tivibu [ ANA KONU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccandan -- 11 Şubat 2010; 21:09:02 >
  • 1 mbit ile olması gereken budur zaten
    Resimi küçük koyalım.
    S image kodlaması mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 11 Şubat 2010; 21:04:39 >
  • Görüntü kalitesi 1mb ile 8mb bağlantı arasında farklımı oluyor yayının kalitesi değeri sabit değilmidir
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.