Şimdi Ara

TTNet Tivibu [ ANA KONU ] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.937
Cevap
4
Favori
284.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yada tam beklemiyorsunuz çünkü görüntünün güzel olması açısından tam beklenmesi gerekiyor.
    anca ayarlıyor hıza bağlı olduğu için neyse dediğim gibi ayrıca kanalların tam gözükmemesi olayı
    için çoklu ekranı kullanabilirsiniz.
  • Burdan film falan kiralasak nolur baya kiralayan olmuş
  • Başınıza iş gelmesinde
    TT nin sorunu beni ilgilendirmez ama dediğim gibi
    Fazla para gelirse üzülmeyin.
  • Film hizmeti henüz tam oturmamış. Eski filmler var. Hizmet başladığında filmin DVD'si çıkar çıkmaz burda da çıkması lazım ki benin o filme verdiğim para değsin. Tahminim var birde; TTnet Oyunda sadece flash oyunlar değil DVD oyunlar da var. Belki yakında steam gibi bu oyunlar da online satın alınıp indirilebilir. Bir masaüstü uygulamsıyla da karşılıklı oynama olabilir.
  • güncel şifre varsa özelden yarımcı olurmusunuz ?
    lütfen
  • eskiden tv izlerken anlık olarak 400 le çıkıyor ortalama 200 lerde falan izliyordum..şimdi ortalama 70-80 arası..haliyle biraz kötü tabikide..

hız sorunum yok..az önce 700 kb ile dosya indirdim yani..acaba bunun bu kadar düşük olmasının sebebi ne
  • Serverdaki herhangi bir çalışmada böyle göstermiş olabilir.
    Tabii ki yoğunluk bu saatte olmayacağı için az bir ihtimal veriyorum herhangi bir çalışmadanda olabilir yani.
    veya başka birşey.
  • 8 mbitle gayet güzel görüntü alıyorum,bu arada kanal geçişleri çok hızlı,gerçekten çok hızlı.
  • Bende 8 mbit ile çok başarılı bir yayın alıyorum. Çok beğendim açıkçası. TV başka odadaydı. Arasıra tv için çıkıyorduk odadan. Şimdi herhalde odadan çıkmayacağız :)
  • Artık pc başından kimse kalkmaz.
  • Bende 8mbitim görüntü gayet güzel DVD formatına eşdeğer sayılır. Ancak bir sorunum var. Laptopumda evin her yerinde dolaşmama rağmen kablosuz olarak en iyi şekilde alıyorum ve hiç kalite kaybı ve donma olmuyor. Ama ethernetten bağlı masaüstü bilgisayarım da kalite bir düşüyor bir yükseliyor ve arada donmalar yaşıyorum bunun sebebi nedir? Laptop dediğim de netbook atom işlemcili. masaüstüm ise dual core işlemci. Sebebi nedir arkadaşlar? Hızımda bir sorun yok testlerde hep tam 8 alıyorum ikisinden de denememe rağmen. Acaba Kaspersky ile ilgisi olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Bende 8mbitim görüntü gayet güzel DVD formatına eşdeğer sayılır. Ancak bir sorunum var. Laptopumda evin her yerinde dolaşmama rağmen kablosuz olarak en iyi şekilde alıyorum ve hiç kalite kaybı ve donma olmuyor. Ama ethernetten bağlı masaüstü bilgisayarım da kalite bir düşüyor bir yükseliyor ve arada donmalar yaşıyorum bunun sebebi nedir? Laptop dediğim de netbook atom işlemcili. masaüstüm ise dual core işlemci. Sebebi nedir arkadaşlar? Hızımda bir sorun yok testlerde hep tam 8 alıyorum ikisinden de denememe rağmen. Acaba Kaspersky ile ilgisi olabilir mi?

Netbook'u ethernete bağlayınca nasıl oluyor? Antivirüs belki olabilir.
  • @[C_a_N_e_R]
    Antivirüs ve Herhangi bir şey neti zorluyor olabilir.
    Netlimiter ile kontrol edip hangi programın internetten veri çektiğine bak
    böyle bulursun sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Bende 8mbitim görüntü gayet güzel DVD formatına eşdeğer sayılır. Ancak bir sorunum var. Laptopumda evin her yerinde dolaşmama rağmen kablosuz olarak en iyi şekilde alıyorum ve hiç kalite kaybı ve donma olmuyor. Ama ethernetten bağlı masaüstü bilgisayarım da kalite bir düşüyor bir yükseliyor ve arada donmalar yaşıyorum bunun sebebi nedir? Laptop dediğim de netbook atom işlemcili. masaüstüm ise dual core işlemci. Sebebi nedir arkadaşlar? Hızımda bir sorun yok testlerde hep tam 8 alıyorum ikisinden de denememe rağmen. Acaba Kaspersky ile ilgisi olabilir mi?

Netbook'u ethernete bağlayınca nasıl oluyor? Antivirüs belki olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: KillerEnergy

@[C_a_N_e_R]
    Antivirüs ve Herhangi bir şey neti zorluyor olabilir.
    Netlimiter ile kontrol edip hangi programın internetten veri çektiğine bak
    böyle bulursun sanırım.

Teşekkürler arkadaşlar şimdi kontrol edicem hepsini umarım çözümü buluruz.

• ben bugun denedim 1mbitte göre goruntu cok iyi yanlız Tivibu TV Player programın arayuzu berbat piyasada bir sürü program var ama en kotusu budur heralde daha kullanışlı bir arayuz hazırlayana bilir. ama şunu söylemek lazım ttnet ilkdefa bir işi kaliteli yapmış :D

vdsl olanlar hd kalitesinde izleyebilicekmiş...
  • bende kalite çok düşük
    8mbit internet var ama 1mbitini kullanıyor??
  • quote:

Orijinalden alıntı: AL[e]N

ben bugun denedim 1mbitte göre goruntu cok iyi yanlız Tivibu TV Player programın arayuzu berbat piyasada bir sürü program var ama en kotusu budur heralde daha kullanışlı bir arayuz hazırlayana bilir. ama şunu söylemek lazım ttnet ilkdefa bir işi kaliteli yapmış :D

vdsl olanlar hd kalitesinde izleyebilicekmiş...

HD kalitesi için önce o kanalların HD yayın yapması lazım. Oradaki kanallardan sadece 1-2'si HD'dir o da yabancı kanallar ve platform kanalları(Kanal D HD, Star HD). Lütfen kulaktan dolma haberlere önem vermeyelim.

@e_capkan
    Bu sende olan bir sorun değil. Belki senin olduğun serverde yoğunluk çok olduğu içindir. Eğer server yoğun olmasa da o programın çekeceği en fazla 3-4 Mbit çünkü verilecek son kalite belli.

• Arkadaşlar Diğer merak edilen ise

IPTV arayüzü.

Arkadaşlar buda IPTV işte Resimler Alıntıdır.
    o yüzden deniyormusun filan diyen olursa diye diyorum.
    Arayüzü hiç beğenmedim şık değil.
    Kablolu tv gibi kumandası var pek güzel değil.
    ama yinede bu platform hayırlısı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

HD kalitesi için önce o kanalların HD yayın yapması lazım. Oradaki kanallardan sadece 1-2'si HD'dir o da yabancı kanallar ve platform kanalları(Kanal D HD, Star HD). Lütfen kulaktan dolma haberlere önem vermeyelim.

ben bütün kanalları kastemedim zaten hd yayın yapan kanal bir elin parmagını bile bulmuyor..

milliyetin haberinde okudum

http://www.milliyet.com.tr/ttnet-ayda-1-liraya-78-kanal-getiriyor/ekonomi/haberdetay/26.01.2010/1190733/default.htm

Milliyetki Haberden alıntı

- 8 Mbit üzerinden standart yayınların kaliteli izlenmesi mümkün olacak.
    -TTNet’in VDSL hizmetiyle de 16 Mbit ve 32 Mbit üzerinden HD kalitesinde yayın alınabilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL[e]N -- 15 Şubat 2010; 0:38:38 >

• iphone da kullanılacak diye bir yazı görmüştüm ama forumdan kaldırılmış.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.