Şimdi Ara

TTNet Tivibu [ ANA KONU ] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.937
Cevap
4
Favori
284.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tivibu player için modemde açmamız gereken port var mıdır?
  • Port açmaya gerek yoktur.
  • Tekrar izle bölümü de güzel. kaçırdığımız programı/diziyi sonradan izleyebiliyoruz. hem de reklamlarını ileri sardırarak zaman kazanarak.
  • ttnet mail yollamış gösterdiğiniz ilgiye teşşekkür ederik diye nerden bildiler ki kullandığımı ip den bulmuşlar heralde. yakında başlayacağız diyorlar.
  • Türkiyeye verdiği internet kaliteli ile bu platform iş görmez.. bu gibi şeyler için sağlam internet lazım. En iyisi dijital bir tv kartı alıp devam etmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AL[e]N

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

HD kalitesi için önce o kanalların HD yayın yapması lazım. Oradaki kanallardan sadece 1-2'si HD'dir o da yabancı kanallar ve platform kanalları(Kanal D HD, Star HD). Lütfen kulaktan dolma haberlere önem vermeyelim.

ben bütün kanalları kastemedim zaten hd yayın yapan kanal bir elin parmagını bile bulmuyor..

milliyetin haberinde okudum

http://www.milliyet.com.tr/ttnet-ayda-1-liraya-78-kanal-getiriyor/ekonomi/haberdetay/26.01.2010/1190733/default.htm

Milliyetki Haberden alıntı

- 8 Mbit üzerinden standart yayınların kaliteli izlenmesi mümkün olacak.
    -TTNet’in VDSL hizmetiyle de 16 Mbit ve 32 Mbit üzerinden HD kalitesinde yayın alınabilecek.

Demek ki daha sonra HD kanallarla da anlaşma yapacak ama şuanda yok ve dediğim Doğan Grubu'na ait kanallarında HD vereceğini sanmıyorum ama yabancı kanallar verir.

quote:

Orijinalden alıntı: Styric

Türkiyeye verdiği internet kaliteli ile bu platform iş görmez.. bu gibi şeyler için sağlam internet lazım. En iyisi dijital bir tv kartı alıp devam etmek.

Sistemi daha kullanmadınız sanırım. İnternetiniz 1Mbit bile olsa kaliteli ve duraklamasız yayın alabileceksiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AL[e]N

quote:

HD kalitesi için önce o kanalların HD yayın yapması lazım. Oradaki kanallardan sadece 1-2'si HD'dir o da yabancı kanallar ve platform kanalları(Kanal D HD, Star HD). Lütfen kulaktan dolma haberlere önem vermeyelim.

ben bütün kanalları kastemedim zaten hd yayın yapan kanal bir elin parmagını bile bulmuyor..

milliyetin haberinde okudum

http://www.milliyet.com.tr/ttnet-ayda-1-liraya-78-kanal-getiriyor/ekonomi/haberdetay/26.01.2010/1190733/default.htm

Milliyetki Haberden alıntı

- 8 Mbit üzerinden standart yayınların kaliteli izlenmesi mümkün olacak.
    -TTNet’in VDSL hizmetiyle de 16 Mbit ve 32 Mbit üzerinden HD kalitesinde yayın alınabilecek.

Demek ki daha sonra HD kanallarla da anlaşma yapacak ama şuanda yok ve dediğim Doğan Grubu'na ait kanallarında HD vereceğini sanmıyorum ama yabancı kanallar verir.

quote:

Türkiyeye verdiği internet kaliteli ile bu platform iş görmez.. bu gibi şeyler için sağlam internet lazım. En iyisi dijital bir tv kartı alıp devam etmek.

Sistemi daha kullanmadınız sanırım. İnternetiniz 1Mbit bile olsa kaliteli ve duraklamasız yayın alabileceksiniz.

Denedim kullandım arkadaşım, sistem güzel ama türkiyede ki net cacık, keşke ben yanılıyor olsam.. sağlıcakla. :) ama hiç yoktan iyidir mantığı ile iyi tutar. Bizi böyle sömürmüyorlar mı zaten..

• Görüntü kalitesini pek beğenmedim.
  • quote:

Denedim kullandım arkadaşım, sistem güzel ama türkiyede ki net cacık, keşke ben yanılıyor olsam.. sağlıcakla. :) ama hiç yoktan iyidir mantığı ile iyi tutar. Bizi böyle sömürmüyorlar mı zaten..

8 Mbit e geçebilirsiniz.Fakat Hattınız kaldırmazsa yinede tatmin edici görüntü alabilirsiniz.
    Hiç yokdan mantığı ile değil Avrupa ülkelerde zaten servis sağlayıcı böyle bir internetten TV satışı yapmakda.
    yani 5-6 euro ya tv alıyorsun.TTnet de aynı işlemi türkiyede uygulamak istiyor ama tüm kanallara 1 lira yaparak.
    Fakat daha sonra HD kanallar veya dizi kanalları gelebilir.Çünkü paketin ismi Standart paket Gold paket çıkması muhtemel.
    amaç burda zaten berbat olan internet hızıyla TV izletmek görüntü çok beğenilmesede tatmin edici bir görüntü oluşuyor.

• 8 mpbs kullanıyorum zaten arkadaşım. görüntü tatmin edici zaten ona birşey demedim ki.
    Sen türkiyede ki internetin stabil olduğuna mı inanıyorsun ? kullandığın net sabit bir şekilde durmuyor ki görüntü kaliteside iyi olsun. 8 mbps kullanıyorum ama sadee ilk bir ay hakkını verdi. Şimdi? 2 mbps den bir farkı yok benim için..
    Hat zayıflama problemi var şu an evet ama durduk yere çıktı nasıl oldu onuda anlamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styric -- 15 Şubat 2010; 22:04:15 >
  • Ben 8 mbiti tam alıyorum ve stabil sorunum olsa zaten yazardım.
    Adamlar zaten belirtmiş ''8 mbit e Kadar'' illa o hızıda vaat edecek anlamında değil neyse konuyu karıştırmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 15 Şubat 2010; 21:54:29 >
  • Ayrıca Türkiye'deki tek webden tv izleme platformu bu değil. Ücretsiz olarak Media Center'dan NTV, NTV Spor, CNBCE kanalları izlenebiliyor ama kalitesi web tv kadar değil 2Mbitte.
  • Kalitesi idare eder çok iç açıcı değil 2Mbit'te. Ne zaman hizmete gircek acaba birde o IP tv hizmetide TTNetinmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

Kalitesi idare eder çok iç açıcı değil 2Mbit'te. Ne zaman hizmete gircek acaba birde o IP tv hizmetide TTNetinmi?

Evet TTnet'in. Menülerden belli değil mi zaten?(Web TV'ye benziyor.)
  • Şubat ayının ortasındayız resmi olarak halen başlamadı dimi???? Bir de bu dağıtılan şifrelerden ötürü faturalamada bir sıkıntı yaşanabilir mi düşündünüz mü hiç??
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

Şubat ayının ortasındayız resmi olarak halen başlamadı dimi???? Bir de bu dağıtılan şifrelerden ötürü faturalamada bir sıkıntı yaşanabilir mi düşündünüz mü hiç??

Bunu bende merak ediyorum açıkcası şifreler nasıl dağıtılıyor sorun olmasın.
  • ya bunu nasıl izliyorsunuz?
    kullanıcı adı ve şifremiz adsl şifremiz mi? yoksa ayrı bir kullanıcı ve şifre mi alıyoruz? alıyorsak nereden?
  • şifreyi sildim yasal degilmiş.......

KillerEnergy

konu kapanmayacak.............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL[e]N -- 16 Şubat 2010; 8:34:37 >
  • Şifre istemek ve konu altından vermek yasaktır.
    şifre yasal değildir.
    Konu kapanabilir o yüzden.
  • Konu kapanmasın. Şifreyi verenler zaten düzeltmiş. Web TV Ana Konu burası olsun.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.