Şimdi Ara

TTNet Tivibu [ ANA KONU ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.937
Cevap
4
Favori
284.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cocobongo

TTnet birşey başlatıyorsa yandık demektir

Eyw eline sağlık :D
  • IPTV için uyumlu modem gerekiyor değil mi?
  • IPTV olduğu kesin mi bu EVET'in...
  • Ya bu aptal telekom tv ye filan uğraşacağına, gitsinde internet altyapısını geliştirsin, hızları artırsın, fiyatları indirsin, kotaları kaldırsın filan. Sanane tv den filan . İyi kötü herkesin tv hizmeti aldığı firmalar var, teledünyadır, digiturk,d-smart vs gayet güzel hizmetler sunuyorlar zaten. Telekom da kendine düşen görevi yerine getirip, dünya standartlarında kaliteli hizmet sunmak için çalışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erai

Ya bu aptal telekom tv ye filan uğraşacağına, gitsinde internet altyapısını geliştirsin, hızları artırsın, fiyatları indirsin, kotaları kaldırsın filan. Sanane tv den filan . İyi kötü herkesin tv hizmeti aldığı firmalar var, teledünyadır, digiturk,d-smart vs gayet güzel hizmetler sunuyorlar zaten. Telekom da kendine düşen görevi yerine getirip, dünya standartlarında kaliteli hizmet sunmak için çalışsın

Katılıyorum hızları artırsalar veya fiyatları düşürseler çok daha iyi olur.
  • Evet bugün aradılar fakat çok erken saat olduğu için çok fazla birşey anlayamadım.
    Web tv hakkında bilgilendireceğiz dediler TTnet dostu projesinde olduğumuz için sanırım ilk bizi aradılar.
    Bende uyku sersemliğinden bir şey anlayamadım ama sordum Fiyat nedir gerçek 1 lira dedi benim söylediğim gibi
    3.99 lirayada 1 hafta kaçırdığınız diziler olacak dedi aslında şu kotaya yansıyacak mı filan demeyi unuttum.
    ama aradıklarına göre sınırsızların kotasına yansısada hız düşümü olmayacak sanırım zaten 4.5 aydır düşen eden yok.
    Sonra lansman günü ne zaman demeyide unuttum ama aradıklarına göre bu hafta içinde başlayacaktır.
    ayrıca bana dedi önerileriniz var mı bende dedim.
    çünkü o kadar karışık konuştuki ne diyeceğimi şaşırdım.Bana istediğinizi sorabilirsiniz demesine rağmen kafa karışıklığı yüzünden
    bir çok soruyuda soramadım Birde bu TTnetMüzik ücretsiz veriliyor buda öyle verilecek mi demeyi unuttum ama büyük ihtimalle verilmeyecek
    çünkü Bana tanıtıyor fiyatını söylüyordu yani ücretsiz gibi bir şey olması mümkün görünmüyor.Kusura bakmayın çok merak edilen sorular vardı ama uyku sersemliğinden soramadım ama web tvyi çıkınca bütün sorulara cevap bulabileceğiz.

Arkadaşlar Bir kaç eklemede yapayım en azından bilmeyenlere Web tv Normal uydular gibi değil yani
    Epg bilgileri filan onlar normal fakat 4 kanal birden izleme kütüphane olması bekleniyor bu iptv gibi kütüphanesi olursa TTnet Videodaki filmleri ve dizileri ücretsiz izleyeceksiniz hemde çok güzel bir kalitede.

Ayrıca keşke Hd kanallarda olsaydı ama Web tv çıkınca Hd kanallarıda önericem çünkü Silverlight teknolojisi olduğu için HD
    kanallarda izleyebiliriz çünkü hıza bağlı kalitesi şekilleniyor ve takılmadan izleyebiliriz belki uygulanamıyordur ama olsa şahane olmaz mı

Not: bu ip tv değil Web tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 14 Ocak 2010; 19:33:15 >

• Bu web tv Turkcell Süper Lig ihalesiylede ilişkili olabilir mi? malum TTelekom'unda ihaleye girme ihtimali çok yüksek.şöyle olabilir;TTelekom,TRT ile ortak ihaleyi alırsa hem tvden hemde web tv den maç yayınları verilebilir.
  • Aslında IPTV den düşünülüyor maç yayını ama IPTV hazır olmadığı için vermiyorlar.
    Bu yıl verilmesi bekleniyor.Evet TRT ile ortak olarak maç ihalesine girecekler
    alınması durumunda bedava yayınlanacakmış maçlar ne kadar doğrusa artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.bulut66

Bu web tv Turkcell Süper Lig ihalesiylede ilişkili olabilir mi? malum TTelekom'unda ihaleye girme ihtimali çok yüksek.şöyle olabilir;TTelekom,TRT ile ortak ihaleyi alırsa hem tvden hemde web tv den maç yayınları verilebilir.

http://www.ttfutbol.com/

İhale alınırsa Süper Lig maçları da bu site üzerinden yayınlanacak diye biliyorum. Türkiye Kupası maçlarını yayınlıyorlar zaten.

• öyle bir şey yok
    ama olabilirde maçlar IPTV hazır olursa bu platrformdan yayınlanacak.
    TFF Yeni platform arıyormuş yayınlanacak.
    o yüzden sıcak bakıyorlar bu platform a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 5 Ocak 2010; 15:01:06 >
  • @ KillerEnergy

Üstad 2 sorum olacak sana

1- webtv yayın başlama tarihini söylediler mi ?

2- Test yayınına başladıklarında National Geograpic vardı. Sonradan kaldırdılar. Ben belgesel kanalları için almayı düşünüyorum. Hangi belgesel kanalları olacak bu konuda bilgin var mı?
  • - Yakında başlıyor mu ZAMLAR?
    - Evet
  • İnş başlar kısa sürede çok güzel bir uygulama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: out

@ KillerEnergy

2- Test yayınına başladıklarında National Geograpic vardı. Sonradan kaldırdılar. Ben belgesel kanalları için almayı düşünüyorum. Hangi belgesel kanalları olacak bu konuda bilgin var mı?

Vallahi inan sormayı unuttum telefonla aradılar erken saat olduğu için uyku sersemi
    hatta bir ara adama şunu dedim anlattı ardından''Evet benden ne istiyorsunuz''
    yani o kadar kafam karışıktı o an
    sonra dedi merak ettiğiniz soru varsa sorabilirsiniz yani o kadar çok soru vardı ki merak edilen onca soruyu soramadım.
    ben dedim size dönerim diyip kapattım.
    neyse ama beni aradıklarına göre 1 hafta içinde kesin başlıyor ki artık uzatmazlar reklamı bu kadar.
    başlama tarihi o kadarda önemli değil zaten hemen kullanabileceğiz.
    2. sorunada gelirsek bu konuda 2 farklı belgesel kanalı hazırlığında olduğunu duydum ben natinal geo.
    hemde discovery gelmesi bekleniyor ki bunlar olursa herkes hayli hayli alacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: KillerEnergy

quote:

Orijinalden alıntı: out

@ KillerEnergy

Vallahi inan sormayı unuttum telefonla aradılar erken saat olduğu için uyku sersemi
    hatta bir ara adama şunu dedim anlattı ardından''Evet benden ne istiyorsunuz''
    yani o kadar kafam karışıktı o an
    sonra dedi merak ettiğiniz soru varsa sorabilirsiniz yani o kadar çok soru vardı ki merak edilen onca soruyu soramadım.
    ben dedim size dönerim diyip kapattım.
    neyse ama beni aradıklarına göre 1 hafta içinde kesin başlıyor ki artık uzatmazlar reklamı bu kadar.
    başlama tarihi o kadarda önemli değil zaten hemen kullanabileceğiz.
    2. sorunada gelirsek bu konuda 2 farklı belgesel kanalı hazırlığında olduğunu duydum ben natinal geo.
    hemde discovery gelmesi bekleniyor ki bunlar olursa herkes hayli hayli alacaktır.

Teşekkürler

• Hem dünyanın en yavaş internetine en yüksek ücretini öde hem de böyle tv uygulamalarına extra para öde neden para ödeyecekmişiz ki buna şimdiye kadar aldıklarına saysınlar
  • Linux işletim sistemleri malesef bu hizmetten yararlanamıyor (microsoft silverlight yazılımı nedeniyle) TTNET yetkililerinin bu soruna bir çare bulmaları lazım. Buradan ilgililere duyrulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

Linux işletim sistemleri malesef bu hizmetten yararlanamıyor (microsoft silverlight yazılımı nedeniyle) TTNET yetkililerinin bu soruna bir çare bulmaları lazım. Buradan ilgililere duyrulur

Silverlight Linux için de çalışır durumda..http://www.mono-project.com/Moonlight

• FireFox'a eklenti olarak kurdum ancak sonuç değişmedi. Pardus üzerinde silverlight teknolojisi ile gösterilen videoları açıyor ancak TTNET'in web sayfasını ziyaret ettiğimde kullanıcı adı ve şifreyi isteyen bölüm normal Windowsta gelirken bunda gelmiyor. Ekran öylece kalıyor. Bi çözüm getirirler umarım
  • FireFox da öyle bir hata mevcut bendede IE de açıyor sadece Web tv sayfası.
    FireFox için düzeltilmesi gerekli sanırım.Bu konuda çıkınca öneri atarım şuan bir çıksın zaten ben program üzerinden izleyeceğim
    Web sayfası üzerinden az sayıda kanal verilecek böylede kötü bir yanı var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.