Şimdi Ara

TTNet Tivibu [ ANA KONU ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.937
Cevap
4
Favori
284.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox 360'da iptv'yi izleme fırsatı buldum.İngiliz Skytv yayın yapıyor.3 tane görüntü seçeneği var.Low,normal,high.İçlerinde sadece low 1mb ile kesintisiz izlenebiliyor.Ona da izlemek denebilirse.Çözünürülük epey düşük olduğundan pikseller sayılabiliyor.Highda görüntü çok tatmin edici fakat çok fazla buffering yapıyor.Bunun için en azından 4 mb bağlantı gerekir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

Web Tv'nin geldiğini varsayalım. Görüntü kalitesi ne olacak, evdeki lcd'ye görüntüyü nasıl aktarıcaz? Bu görüntüyü aktarırken yine bir kayıp olucak bu nasıl önlenecek? Bir dünya soru işareti var daha şimdiden.

Web tv Tv ye bağlanma diye bir şey söz konusu değil sadece tv out çıkışı olanlar bağlanır.
    ama web tv sd görüntü veriyor ve kesinlikle tavsiye edilmez lcd tvye bağlanması
    bilgisayarda izlenmek için yapıldı Web tv.IPTV ise bu televizyonda izlenmek için yapıldı işte
    o yüzden televizyonda izlemek için IPTVyi bekleyin.

Televizyon(Web Tv,IPTV)
    Telefon(Wirofon şuanlık)
    İNTERNET(şuanlık 3g)

quote:

Orijinalden alıntı: OTinGO

Televizyon + Telefon + İnternet = EVET !
    Televizyon (IP Tv mi-Web Tv mi?)
    Telefon (Cep mi-Sabit hat mı?)
    İnternet (ADSL mi-3G mi?)
    TTNet ne gibi bir yenilik yapacak bakalım.Umutlar boşa çıkmaz umarım..

Xbox 360 daki IPTV farklı o yüzden bizim kullanacağımız IPTV de farklı.
    Web tv Değil dikkatinizi çekeyim IPTV diyorum.
    IPTV için TTnet bize 5-8 mbit arası bağlantı sağlayacakmış
    Tek çözünürlük olacak IPTV de Sd görüntü ve takılmadan izlenecekmiş.
    büyük ihtimalle böyle olursa şahane olacaktır
    belki xbox 360 IPTV platformuna göre değildir microsoft silverlight ı getireceğine göre.

quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

Xbox 360'da iptv'yi izleme fırsatı buldum.İngiliz Skytv yayın yapıyor.3 tane görüntü seçeneği var.Low,normal,high.İçlerinde sadece low 1mb ile kesintisiz izlenebiliyor.Ona da izlemek denebilirse.Çözünürülük epey düşük olduğundan pikseller sayılabiliyor.Highda görüntü çok tatmin edici fakat çok fazla buffering yapıyor.Bunun için en azından 4 mb bağlantı gerekir diye düşünüyorum.

Son açıklama Web tv haftaya başlıyormuş Tarih 15 ocak hadi hayırlı olsun herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 8 Ocak 2010; 21:48:28 >

• telekom llig maçları için trt den desteğini çekti.
    Bunun anlamı iptv ve webtv için lig maçları çok zor.
    İptv nin yaygınlaması lig olmadan çok yavaş olur.

Saygılar.
  • telefon hizmetide başlıyor herhalde bugun telekom aradı hesaplı hat vardı bizde tarıfe olarak 15 ocakta bıttıyor dedı yenı tarıfelerızden bırını secebılırsınız dedı kesınleşmış oldu 15 olcakta başlıyor inş hızlar da yükselır 16 ocakta 1tb harddısc alcaktım
  • ttnet evet denilen hizmet triple play örnekleri başta yunanistan vs. tüm avrupa da var.. sitelere bakıp inceleyebilirsiniz... TR için airties kutu olacak 2 USB ve bir ethernet girişi var USB üzerinden wireless dongle ile kablosuz hale gelebiliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccandan

telefon hizmetide başlıyor herhalde bugun telekom aradı hesaplı hat vardı bizde tarıfe olarak 15 ocakta bıttıyor dedı yenı tarıfelerızden bırını secebılırsınız dedı kesınleşmış oldu 15 olcakta başlıyor inş hızlar da yükselır 16 ocakta 1tb harddısc alcaktım

15 ocak sadece Web tv başlıyacak tarife ile ilgili bir olay değil
    sanal operatör olacak TTnet o yüzden tarifeyle bir ilgisi yok
    15 ocakda Web tv geliyor.

Trt Yayın hakkını alamaz zaten bunu defalarca söyledik
    Digitürkte kalması daha iyi olacaktır açıkcası ama TTnet ihale almasada devam edecek
    40 milyon $ yatırım yapıldığı için o yüzden şuan için Web tv izleyelimde maç yayını olmasada olur.
    Web tvye iyi kanallar gelecektir ama

• Hızların artmasını tüm kullanıcılar gibi ben de istiyorum ancak 8 mbps'ye kadar NetLimitsiz tarifede bile 15 GB kota ayıran servis sağlayıcı hızları genel olarak arttıracağı hususunda şüphelerim var ki hızların artacağı hususunda servis sağlayıcının böyle bir taahhütü de yok. ayrıca Web TV'nin kullanacağı SilverLight Teknolojisi mevcut hızınla doğru orantılı görüntü sunacağı için vatandaş görüntüyü takılmadan izleyecek ancak kalite o kadar net olmayacaktır. Bu nedenle genel anlamda hız arttırımı olacağı kanaatinde değilim ki halen altyapı çalışmaları devam etmekte... Keşke herkesin en temel hızı 2 mbps olsa...Ancak dediğim gibi bu imkansıza yakın bir seçenek gibi geliyor bana bilmem anlatabildim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

Hızların artmasını tüm kullanıcılar gibi ben de istiyorum ancak 8 mbps'ye kadar NetLimitsiz tarifede bile 15 GB kota ayıran servis sağlayıcı hızları genel olarak arttıracağı hususunda şüphelerim var ki hızların artacağı hususunda servis sağlayıcının böyle bir taahhütü de yok. ayrıca Web TV'nin kullanacağı SilverLight Teknolojisi mevcut hızınla doğru orantılı görüntü sunacağı için vatandaş görüntüyü takılmadan izleyecek ancak kalite o kadar net olmayacaktır. Bu nedenle genel anlamda hız arttırımı olacağı kanaatinde değilim ki halen altyapı çalışmaları devam etmekte... Keşke herkesin en temel hızı 2 mbps olsa...Ancak dediğim gibi bu imkansıza yakın bir seçenek gibi geliyor bana bilmem anlatabildim mi?

Kalite yine iyi olacak fakat biraz daha sesten görüntüden çok hafif bir belirginliği olacaktır.
    8 mbit şuan için bende düşmüyor tam 4.5 aydır bende düşen eden yok.
    TTnet 15 gb kotası koyup düşürmesinin sebebi 1 mbit kullanan insanlardan şikayet gelmişti.
    Altyapıyı düzeltince biraz daha düzelme gösterdi bu bant genişliğini o kadar zorladı ki bizim halk
    normal olarak 4-5 milyon aboneden 2 milyonu geçse TTnetin işi biter o yüzden o kota miktarı koyuldu.
    bence mantıklı zaten altyapın kötüse normal olarak onu koyması doğaldı.Bakır kabloyla bu işi yapıyorlar. bunuda belirteyim.
    Hızlar zamanla 16 mbit bile olacaktır artık bunu görüp çalışmaya başladılar bundan sonra inşallah kullanıcılar kazanacak.
    Durup seyretmeye devam ederse Superonline yavaş yavaş geliyor zaten.

• @KillerEnergy
    Bu görüntü farkını test etme imkanınız oldu mu ? Proje içinde yer alıyorum demiştiniz yanılmıyorsam. Belki size de bu test kullanıcılara yönelik şifre v.s verilmiştir...???
  • Malesef şifre alamadık.
    makul düzeyde kaliteli olacaktır.Hıza bağlı o konuda test edemem zaten sadece 8 mbit kullanıyorum.
    evet TTnet dostu projesinde yer alıyoruz telefondan arayıp bilgilendiriyorlar.
    müşteriye test kullanıcısı olması için teklif edilmez nedeni belli bir sorun çıksa o sorun düzeltilmezse biz o sorunu biliyor olacağız
    müşteri ye test ettirmezler yani neden çok

Şöyle bir örnek vereyim belirginlik konusunda
    Hani Youtube a giriyoruz HD oluyor aşağıda tıklıyoruz video daha şahane görüntü veriyor aynen bunun gibi olacak ama
    hiç bir yere basmadan hıza bağlı olacak yani 1 mbit ile herhalde youtubedaki videolar gibi olabilir.
    8 mbit ideal hız olacaktır bu işde.

Daha çok bilgi için 15 ocağı bekleyelim herhalde bize deneme sürüşü yaptıracaklardır.
    15 ocakdan öncede çıkabilir bu web tv öyle bir şey atılmış ama.
    Bende merakla bekliyorum umalımda kalite şahane olsun.
    Altyapı sağlam olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 9 Ocak 2010; 6:27:54 >

• Arkadaşlar IPTv bu, yan blokta fiber kablo döşeyen eleman var telekomun çalışanı, o söylemişti 2010'da başlayacak demişti.
  • Myzen tv Web tv platformuna eklenmiştir.....

http://www.myzen.tv/
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocobongo

Myzen tv Web tv platformuna eklenmiştir.....

http://www.myzen.tv/

güzel kanala benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: aMaNté

Arkadaşlar IPTv bu, yan blokta fiber kablo döşeyen eleman var telekomun çalışanı, o söylemişti 2010'da başlayacak demişti.

IPTV geleeğini biliyoruz zaten ama şuan Web tv daha önce çıkacak
  • Ttnet fiber döşüyor mu arkadaşlar son günlerde görmekteyim şu fiber optik aracını
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1389mo

Ttnet fiber döşüyor mu arkadaşlar son günlerde görmekteyim şu fiber optik aracını

Fiber optik aracı yazması fiber optik döşenmesi anlamına gelmez diğer altyapılarda bu araçla döşenebilir ama artık bakır kablo döşemiyorlardır fiber ağırlıklıdır.
  • sanki çok hızlı internet veriyorlarda birde webtv çıktı 1mb ile pikselleri sayarakmı izleyeceğiz webtv yi
  • Ttnet ilk once bazi yerlere birakin 8mbiti 2mbit bile veremezken boyle sacma sapan milletin gozunu boyamasin
  • Yorumlar çok ilginç bence gerekli
    Tv yi heryerden izleyebiliriz artık.
    TV bulacaz diye bir dert olmaz
    TVyi takip etmeyede gerek kalmayacak bence
    yorum yazmadan önce bir daha düşünmelisiniz.
    TTnet ipsi üzerinden her yerde izleyebileceksiniz bu tvyi
    o yüzden güzel bence.
    Yeni gelen kanallarda tematik kanallar olacakmış.
    şuan 55 kanal mevcut.
    90-100 kanal olacak toplamda
    belkide daha sonra 200 e bile çıkabilir bu altyapıya bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 10 Ocak 2010; 0:28:44 >

• 1 mbit bağlantıda mükemmel hız ,donma yok , yaklaşık 50kanal ve uydudaki birçok paralı kanal daha ne olsun ..korkum herkese verilirse kanallarda yavaşlama olacağı :(( ücret tv için 1tl , tv+ekstra servisler içinm 4tl

TTNet Tivibu [ ANA KONU ]
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.