Şimdi Ara

TTNet Tivibu [ ANA KONU ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.937
Cevap
4
Favori
284.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu internet üzerinden izlenmiyor mu ? ozaman sınırsız bi tarifemiz olmasi şart.
    fiyatlandirmasi ne olursa olsun isterse 1 tl. sonucta 45 tl fatura + 10 sabit telefon ücretinide içine ekleyin.
    bu tv'den karsiligi alinabiliyorsa ne mutlu
  • Çıkmadan konuşmak için
    şuan erken o kadarı ödeyen 1 lirayıda öder zaten.
    amaç burda farklı pahalı kanalları gelecek olması o yüzden bu fiyata değer mi değer.
    şuan için kanalları tam detaylı bilmiyoruz 55 kadar kanal var ama 40-50 kanal daha gelecek o yüzden şuanlık.
    kanalları bilmiyoruz.Eğer süper kanallar gelirse ayda 1 liraya TTnet ipsi olan heryerden izleyebileceğiz anlamıda katalım lütfen.
    Uydu kanallarını vaad ediyor şuan ve şuanlık uyduda olan bir bölüm kanalı göreceğiz ve 1 mbit kalitesini gördünüz
    yani 8 mbit kullananlarda daha kaliteli olacaktır.

DreamBox ı heryere taşıyamazsın ama bunu taşıyabilirsin.
    ayrıca sanki 300-500 kanal izliyoruz oda ayrı bir mesele
    uydu ile kıyas yapmayalım.4 kanal birden izleme bu uyduda varmı ki
    ayrıca Web tv sadece pcde izleniyor kıyas yapılacak bir yanı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 11 Ocak 2010; 2:30:58 >

• arkadaşlar çok yakında geliyor.buradan bilgi paylaşımı yapamıyorum.yalnız şu şekilde belirteyim kimse ekranda pixelleri saymayacak .takılma donma olmadan pc üzerinden webtv yi tv de ise ip tv hizmetini full hd olarak izleyebileceksiniz.ip ve web tv için çağrı merkezi var.her türlü bilgi için ;

444 49 53 yani 444 izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: souledge

arkadaşlar çok yakında geliyor.buradan bilgi paylaşımı yapamıyorum.yalnız şu şekilde belirteyim kimse ekranda pixelleri saymayacak .takılma donma olmadan pc üzerinden webtv yi tv de ise ip tv hizmetini full hd olarak izleyebileceksiniz.ip ve web tv için çağrı merkezi var.her türlü bilgi için ;

444 49 53 yani 444 izle

biraz daha özelliklerini gösterirsen resimlerle sorun olmaz.
    mesela 4 kanal birden açmayı
    böyle güzel nimetlerini.
    sonuçta tanıtmak suç değildir herhalde
    hem iştah kabartır hemde güzel reklam olur.
    burdan kimse telefon açıpda bilgi almaz zor anca resimlerle gösterince anlıyorlar güzelliklerini.

• tarifelerde bi değişiklik olmayacak sa boşuna zahmet etmesinler ttnet yaptığı reklamlarla kendini rezil etmiş olur (aslında reklamın başlığı "en illet internet ttnet" olsa daha yerinde olur)
    çoğu kişinin bu saçmalıklarla ilgilendiğini zannetmiyorum kullanıcının istediği sorunsuz hızların yükselmesi
    insanın inanası da gelmiyo ya ttnetin faydalı bişeyler yapacağına zamanla görcez. gerçi hz. isa gökten iner ama bu ttnet değişmez gibii neyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslantug7 -- 11 Ocak 2010; 6:39:11 >
  • Benzeri bir sistemi incelemiştim ve bu sistem için minumum hız ve kota iyileştirilmesi gerekir,yeni bir indirimin eli kulağındadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sskye

tarifelerde bi değişiklik olmayacak sa boşuna zahmet etmesinler ttnet yaptığı reklamlarla kendini rezil etmiş olur (aslında reklamın başlığı "en illet internet ttnet" olsa daha yerinde olur)
    çoğu kişinin bu saçmalıklarla ilgilendiğini zannetmiyorum kullanıcının istediği sorunsuz hızların yükselmesi
    insanın inanası da gelmiyo ya ttnetin faydalı bişeyler yapacağına zamanla görcez. gerçi hz. isa gökten iner ama bu ttnet değişmez gibii neyse...

+1

neymiş Tv sanki çok tv meraklısıyız izlesem ne olcak izlemesem önemli olan internet hızlarının yükselmesi 2006 dan beri 1mbit alem 10mbit kullanıyor aynı fıyata tabi 10mbit derken gerçek 10mbit basediyorum 10mbit e kadar dan değil bu ttnet göz boyamak için 100mbit e kadar bile yapar 8mbit olduğu gıbı en fazla 2-3 mbit alırız olacağına bak sen

• yani 15 ocakta üyeliklerimi açacaklar? bari bi deneme süresi olsun, görmeden niye üye olacak dimi
  • Bahsedilen media player şu şekilde
     TTNet Tivibu [ ANA KONU ]

Kullanımı çok basit bakalım az kaldı ayın 15ine
  • bence ttnetin elle tutulur tek güzel hizmeti. çıksın anında alacam.

@KillerEnergy

15 ocak ta açılacağı kesin mi hocam? kaynağınız nedir?
  • 15 0cakda açılması gerekiyor.
    müşteri hizmetleri ve TT çalışanlarından alıntı.

Deneme yaptıracaklardır herhalde.
  • peki web tv yi izlerkenki harcanan veri kotaya dahil mi yoksa hariç mi?Benim için en can alıcı nokta bu eğer kotaya dahil değilse hemen alırım.
  • Hem kota yı nasıl halldecekler.Önce kotları kaldırsınlar.Hemde acaba bu dandik 1mbit ile nasıl izleyeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr . Shirt™ -- 12 Ocak 2010; 20:09:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Shirt

Hem kota hemde acaba bu dandik 1mbit ile nasıl izleyecez

Dediklerine göre yıkarıdaki ekran görüntüleri 1Mbit ile elde edilmiş görüntüler.
  • iyi güzel hoş insan biraz umutlanıyor ama bunlar sadece göz boymadan ibaret yukarda 40milyon doalr yatırımdan bahsedildi sen bunu altyapıya ayırp fiber döşesen buna gerekbile kalmaz.
    Ben verdigim parayı sonuna kadar haram ediyorum . Süper online zaten fiber döşüyor iyi kötü bişeyler yapıyor ama telekom mevcut altyapıya bir çöpbile eklemiyor neden yapsınki kendi ülkesi degil ucuza aldı telekomu mevcut altyapıyla yiyor yiyebildigi kadar.Zaten şöyle bir bkarsanız verdigi hizmetlere vitamin müzik indir gibi gereksiz şeyler gözle görülür bişey yok.
    Çok klasik oldu ama olay bundan ibaret hangi ülkede görülmüşki kotalı internet .
    Olumlu bakmak istiyorum ama balık baştan kokar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revix -- 12 Ocak 2010; 18:21:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Shirt

Hem kota yı nasıl halldecekler.Önce kotları kaldırsınlar.Hemde acaba bu dandik 1mbit ile nasıl izleyeceğiz.

Şuan için kotaya işleniyor.
    ama daha sonra kotaya işlenmeyecek şekilde ayarlanacakmış
    bu mümkünmüş yani.Fakat şuan için aştığınız kota miktarını ücretini ödemek zorundasınız.
    Yukaradaki görüntüler i gördüseniz Skytürk 1 mbit ile alınmış gerçekten hoş.
    Pikselli değil görüntü.

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

peki web tv yi izlerkenki harcanan veri kotaya dahil mi yoksa hariç mi?Benim için en can alıcı nokta bu eğer kotaya dahil değilse hemen alırım.

quote:

Orijinalden alıntı: revix

iyi güzel hoş insan biraz umutlanıyor ama bunlar sadece göz boymadan ibaret yukarda 40milyon doalr yatırımdan bahsedildi sen bunu altyapıya ayırp fiber döşesen buna gerekbile kalmaz.
    Ben verdigim parayı sonuna kadar haram ediyorum . Süper online zaten fiber döşüyor iyi kötü bişeyler yapıyor ama telekom mevcut altyapıya bir çöpbile eklemiyor neden yapsınki kendi ülkesi degil ucuza aldı telekomu mevcut altyapıyla yiyor yiyebildigi kadar.Zaten şöyle bir bkarsanız verdigi hizmetlere vitamin müzik indir gibi gereksiz şeyler gözle görülür bişey yok.
    Çok klasik oldu ama olay bundan ibaret hangi ülkede görülmüşki kotalı internet .
    Olumlu bakmak istiyorum ama balık baştan kokar.

Bence TTnetin en doğru ve en hayırlı hizmeti açıkcası.
    En azından Gereksiz bir hizmet değil bence.Birde beğendiğim TTnet müzik hizmeti var.
    Ayrıca kotalı internet başka ülkelerdede mevcut sadece sınırsız ı daha çok ön plana çekildiği için
    böyle bir hizmet yok gibi gibi görünüyor.Niye altyapı kursun ki ne güzel sömürüyor işte
    Bizde elimiz mahkum kullanıyoruz.
    Aslında Fiber optik kablo çalışmaları var ama yavaş yavaş yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 13 Ocak 2010; 2:04:51 >

• Silverlight ile yapmaları çok hoş olmuş,

Application içine fiyatları koymuşlar:

<Package ID="Paket 1" Description="TV Kanalları Ayda sadece 5 TL"/>
    <Package ID="Paket 2" Description="TV Kanalları + SVoD Ayda sadece 10 TL"/>
    <Package ID="Paket 3" Description="TV Kanalları + SVoD Ayda sadece 15 TL"/>
    <Package ID="Paket 4" Description="TV Kanalları + SVoD Ayda sadece 25 TL"/>
    <Package ID="Paket 5" Description="TV Kanalları + SVoD Ayda sadece 135 TL"/>
    <Package ID="Paket 6" Description="TV Kanalları + SVoD Ayda sadece 45 TL"/>
    <Package ID="Paket 7" Description="TV Kanalları + SVoD Ayda sadece 20 TL"/>
    <Package ID="Paket 8" Description="TV Kanalları + SVoD Ayda sadece 100 TL"/>

Bu tip paketler olucak büyük ihtimalle. Paketler sanırım ayda kaç tane video on demand yapılabileceğine göre fiyatlandırılıyor.

• Eğer bu paket fiyatları olacaksa sınırsızlar için bedava sözleri boşa çıkmıyor mu??? İkincisi temel kanallar için 5 TL hem kotanın gidecek olması hem de bir kaç kanal için fazla geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

Eğer bu paket fiyatları olacaksa sınırsızlar için bedava sözleri boşa çıkmıyor mu??? İkincisi temel kanallar için 5 TL hem kotanın gidecek olması hem de bir kaç kanal için fazla geldi bana

Bedava olacak diye birşey yoktu zaten.
    ama o fiyatlar gerçek değildir.
    Bana bizzat telefon ile arayıp
    Standart paket 1 lira
    Plus paket 3.99 Svod dahil

quote:

Orijinalden alıntı: waxxi

Silverlight ile yapmaları çok hoş olmuş,

Application içine fiyatları koymuşlar:

<Package ID="Paket 1" Description="TV Kanalları Ayda sadece 5 TL"/>
    <Package ID="Paket 2" Description="TV Kanalları + SVoD Ayda sadece 10 TL"/>
    <Package ID="Paket 3" Description="TV Kanalları + SVoD Ayda sadece 15 TL"/>
    <Package ID="Paket 4" Description="TV Kanalları + SVoD Ayda sadece 25 TL"/>
    <Package ID="Paket 5" Description="TV Kanalları + SVoD Ayda sadece 135 TL"/>
    <Package ID="Paket 6" Description="TV Kanalları + SVoD Ayda sadece 45 TL"/>
    <Package ID="Paket 7" Description="TV Kanalları + SVoD Ayda sadece 20 TL"/>
    <Package ID="Paket 8" Description="TV Kanalları + SVoD Ayda sadece 100 TL"/>

Bu tip paketler olucak büyük ihtimalle. Paketler sanırım ayda kaç tane video on demand yapılabileceğine göre fiyatlandırılıyor.

Böyle birşey yoktur yalan yanlış şeyler ile bilgilendirmeyelim insanları.
    Aldığınız yerden resim ekleyin.
    Böyle açıklamalar yok böyle bir şey olursa kimsenin almayacağını biliyorlar

Not:Evet son a doğru yaklaşıyoruz webden izleme bölümünde ki değişikler gözümüze ilk çarpan yer orası
    15 inde açılacağını doğrular gibi görünüyor.Ama zaten öyle olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 13 Ocak 2010; 23:51:13 >

• bende takip ediyorm sürekli. zamanında test test ile kullananlardanım ttnetin su ana kadarki en iyi hizmet olacakmıs gibime geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnypc -- 14 Ocak 2010; 2:17:16 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.