Şimdi Ara

TTNet TİVİBU EV [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.655
Cevap
56
Favori
431.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hykr0

biraz önce babamı aramışlar hiç bir taahhüt yok ayda 10 liraya istediğiniz zaman da aldığınız cihazları götürüyorsunuz iptal ediyorlar demiş. Babam da 10 lira ne ki diyerek almıs . tabiki ona cazip gelene gelen yayını dondurma veya geri sarma özelliği olması. Bir kaç yorum okudum. Ben asırı dowland manyağıyım internette vs bir yavaşlama söz konusu oluyor mu ? Birde babama demişler internette size her yerde bedava felan demişler bunu diyip duruyor bana bu nedir? Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.

Slm.
    eviniz santrale yakınsa, internetiniz iyi çalışıyorsa tivibu güzel bir hizmet.
    ben tivibudan önce net 8 hız alıyordum. Tivibudan sonra 4-6 arası alabiliyorum ancak. tivibu 4'e yakın hızı yiyor. Eğer evinize gelen internet hattı iyiyse, santrale yakınsanız ve mesela hızınız 8 ise 12 yapıyorlar. Tivibu sizden birşey çalmamış oluyor böylece. Forumda hızı 12'ye yükseltilenler var. Ama hattınız ancak 8'i alıyorsa, isteseler bile şu an için yükseltemiyorlarsa bir kısmını götürüyor. Ben buna razı oldum. Modemden alabileceğim maksimum hızı gösteren bölüme bakıyorum. 10 olarak gösteriyor şu anda. ama tabii maksimum hıza getirirlerse stabil olmaz. 15 gibi olunca, iyileştirme yaparlarsa tabii, müşteri hizmetlerini arayıp benden aldıklarını isteyeceğim. bakalım ne zaman kısmet olacak...
  • Vestel cihazımın yavaşlığı sonunda cihaz değişiminde bulunmuştum. Airties istemiştim ama motorola var diye onu getirdiler. Önce hatlarınızı iyileştirdik, değiştirmeye gerek yok. şu anda cihaz daha hızlı dediler. Ama ısrar edince cihazı taktılar. Ben işyerinde olduğum için eşimden duydum. Cihazın vestel ile hiç alakası yok, yepyeni birşey oldu diyordu.

Dün akşam eve gittiğimde motorola cihazın hızına inanamadım. Aklımın bir yerinde de tivibucular internet hattımla oynadılarsa stabil olmuş ama hızım düşmüştür düşüncesi vardı.
    Motorola set top box'la oynamayı bırakıp bilgisayarımın başına geçtim. Evet, net 6.5 olan hızımı 2 ye sabitlemişler. Ttnet teknik servisine ulaşıp durumu anlattım, uğraştırmadan yaklaşık 10 dakikalık görüşme, modem resetleme, kontrol etmeler sonrası hızım aynı seviyeye geldi.
    Sonrasında tekrar tivibuya baktım. Cihazda bir yavaşlama yok. hem 700 K indirme yapıp hem motorola cihazın hızı ile tivibunun keyfini sürdüm. Şimdilik mutluyum

Not: Tivibuya scart kablo ile bağlananlar, ayarlardan tv ayarlarına gelip scart bağlantıyı RGB'den CVBS olarak değiştirsinler. 72 ekran sony tvmde inanılmaz bir netleşme ve renklerde canlanma oldu.
  • Benim merak ettiğim konu şu Tivi bu ev abonesi olduk ilk 2 ay bedava deniyor, bedava olayına filmlerde dahilmi eski aboneler bilenler edenler cevaplarsa güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demongorgon

Benim merak ettiğim konu şu Tivi bu ev abonesi olduk ilk 2 ay bedava deniyor, bedava olayına filmlerde dahilmi eski aboneler bilenler edenler cevaplarsa güzel olur.

bedava olayı şöyle ;

tarife bedavaya geliyor. ilk ayda herşey açık oluyor sözde :) ama hd paket acık olmuyor ne hikmetse. aramıştım hd paketi acın hani herşey acıktı diye suan yapamayız onu dediler sonradan actırdım bende.

bu arada 4 5 aydır üyeyim içerik tatmin etmemeye başladı . Özellikle Belgeseller 'e hiç bir ekleme yapılmadı. Filmler de ise izlenebilecek filmler genelde paralı oluyor. Tekrar izle konusuna 10 üzerinde 9 verebilirim.

içerik dışında bi sıkıntı yok suana kadar.
  • en sonunda bende motoroladayım gerçekten fark var vestel ile
  • Tivibu ev için taahüt vermek gerekiyor mu?

Receiver'i onlar mı veriyor?

Toplam ne kadara bağlanıyor?

internet hızımızda problem oluyor mu HD kanal açıkken?

Kurulum ücreti var mı?

Cevaplayan olursa sevinirim.

edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The4841VFp -- 13 Nisan 2012; 19:55:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheForge

Tivibu ev için taahüt vermek gerekiyor mu?

Kurulum ücreti var mı?

tüm sorularını cevaplayım
    1-ister tahütlü ister tahütsüz şöyle 2 ay bedava gerikalan 10 ay 9.90 tl ama arıyorlar 2 kere aradılar full pakete geçin diye ozaman 29.90 tl
    2-reciever onlardan vestel,motorola ve airties var vestel hariç diğerlerini al çok takılma yapıyor menü geçişlerinde
    3- internet hızında problem olmuyor bende hiç olmadı
    4- kurulum ücreti yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkydansky

quote:

Kurulum ücreti var mı?

1-ister tahütlü ister tahütsüz şöyle 2 ay bedava gerikalan 10 ay 9.90 tl ama arıyorlar 2 kere aradılar full pakete geçin diye ozaman 29.90 tl
    2-reciever onlardan vestel,motorola ve airties var vestel hariç diğerlerini al çok takılma yapıyor menü geçişlerinde
    4- kurulum ücreti yok

Yani taahhüt imzalamadan alabiliyoruz öyle mi? Peki kurdurdum memnun kalmadım diyelim 2 ay sonra iptal etmek istedim. O iş nasıl oluyor? Ücret alıyorlarmı yoksa tamam diyip cihazı alıp hiçbir ücret almadan gidiyorlar mı?
  • quote:

quote:

quote:

Kurulum ücreti var mı?

4- kurulum ücreti yok

Yani taahhüt imzalamadan alabiliyoruz öyle mi? Peki kurdurdum memnun kalmadım diyelim 2 ay sonra iptal etmek istedim. O iş nasıl oluyor? Ücret alıyorlarmı yoksa tamam diyip cihazı alıp hiçbir ücret almadan gidiyorlar mı?

ozaman 40 tl mi alıyorlar öyle demişti birisi kurulum için yani geri iade edersen cihazıda geri alıyorlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kurulum ücreti var mı?

4- kurulum ücreti yok

ozaman 40 tl mi alıyorlar öyle demişti birisi kurulum için yani geri iade edersen cihazıda geri alıyorlar

Anladım.

Teşekkür ederim funkydansky.
  • 2 Ay önce üye olduğumuzda 50 ye yakın türk filmi vardı bedava.Şimdi 19 lara düştü.SinemaHemen menüsü +üyelik istiyor artık.Yabancı filmlerin sayılarındada ciddi düşüş var.Tekrar izle harici pek cazibesi kalmadı.Neden böyle yapıyorlar anlamak zor hemde rakipleri çıkmaya başladığı sırada digitürkplay+dsmart blue vs...
  • quote:

quote:

Kurulum ücreti var mı?

4- kurulum ücreti yok

beni de aradılar bir üst pakete geçin şöyle iyi böyle iyi diye. anladım ki 9.90 lık paket ağa düşürme paketiymiş. hesapları bu paketle müşteriyi çeker sonra diğer yollardan para kazanırız. kirala izleden kazanırız. üst pakete geçirerek kazanırız :)
    siz daha standart paketimin hızını tam veremiyorsunuz. üst pakete geçince hd kanalları bu hızla izleyemem. e o zaman üst paketin ne anlamı kaldı. internet hızımı artırın sonra yeniden arayın dedim. karşıdaki kalakaldı sonra peki, iyi günler deyip kapattı
  • evet aynen öyle 29.90 tl ye geçirmek istiyorlar
    bu arada tivibu dergisi nisan sayısı
    https://www.tivibu.com.tr/e-dergi/2012/nisan/tivibu-edergi_nisan_2012.pdf
  • Tivibu ile yaşadığım problemler için yaptığım konuşmalara verdiğim telefon parası tivibunun aylık ücretini geçiyor sürekli. İnternet üzerinden form doldurarak yaptığım taleplere ise ya hiç cevap gelmiyor yada gelen cevap telefonla arayın oluyor. Madem internetten yapılan bildirimler işe yaranıyor kapatın o internet üzerinden form yollama sayfasını.
    Nihayet tivibu yu kapatıp diğiweb e geçtim. Aradan haftalar geçince bir cevap geldi nihayet . Mesajı yazan şahsiyet mesajı yazmadan evvel bir baksa müşteri bilgilerine artık üye olmadığımı görüp bu kadar da saçmalmazdı belki.
  • Merhaba arkadaşlar.
    Bütün sayfaları okudum. Olumlu ve olumsuz yönleri var benim için.
    Ama şunu biliyorum. Sıkıntı yaşayacağım. Nedendir bilinmez, ne olduğunu bile bile tivibu almak üzereyim. :)
    Sanırım olumlu yönleri ağır basıyor.

Olumlu yönleri :
    durdurabilmek, devam ettirebilmek
    bir arkadaş çocuk kanalını seyreden çocuğuna kaptırmış kumandayı. Ben de kaptırmak istiyorum. :)

Olumsuz yönleri:
    Belirsizlikler. hizmetin TTNET ten olması. telefonda başka bilgi verilmesi. Gelenlerin başka bilgi vermesi. Internet hızının azalmaması gerekirken 4 Mbit meselesi.

Hikayem ise şu:
    Birgün bir alışveriş merkezinde yeni taşındığım evime tivibu başvurusu yaptım. Ses seda çıkmadı TTNET ten 10 gün. Aynı alışveriş merkezinde tekrar sorduğumda biriyle cep telefonuyla görüştürdüler. Sizi arayacaklar dediler. 1 ay geçti. Arayan soran olmadı. Ben TTNET i aradım. Test i geçti, kurulum için sizi arayacaklar dediler. 15 gün daha geçti. ben gene TTNET i aradım. Beklettiler şikayet kaydı açtılar. Şikayet ettiğim için cezalandırıldım ve TEST i geçemediği için iptal edildiğini söylediler. 1 ay sonra bir daha başvurdum. 10 gün kadar sonra testi geçemedi diyerek iptal ettiler. Aradan 2 ay daha geçti 7-8 gün önce aradılar (Bu arada ben de forumdaki başka bir arkadaş gibi Garanti Bankası ndan hediye Tivibu Web kullanıyorum - güzelmiş) Dediler ki size tivibu ev verelim, şöyle güzel, böyle iyi, hızlı, uçar kaçar vs. ballandıra ballandıra anlattılar. Son olarak ben de dedim ki "hemen istiyorum, çok sevindim, hemen bağlayalım". Peki dediler sizi arayacağız. 3 gün önce yine aradılar. Yine anllattılar. Ben de "çok harika, ne olur gelin bağlayın, beni tivibusuz bırakmayın, ben zaten bilgi işlemciyim, çok sevinirim, çocuklarım için de seviniyorum, hanım da ileri geri sarar durdurur, ne olur gelin hemen bağlayın çok sevindim" dedim. Tamam dediler sizi arayacağız. Bugün gene aradılar (Pazar pazar). Gelmek istediklerini söylediler. "Çok sevindiğimi hemen gelmelerini" söyledim. En erken pazartesi öğlen gelebileceklerini söylediler. Tamam dedim OK. Pazartesi öğlen gelin, bağlayın. Bakalım yarın ne olacak.

9.90 lık paket ucuz etin yahnisi.
    Ben bir de evden web hosting yapıyorum. Modemde port yönlendirmem vs. var. Bu ekibin getireceği modem de şifreyi verecekler mi acaba. Biz evde kablolu takılıyoruz. Modemimizde wireless hep kapalıdır. Küçüklerin sağlığı açısından. Bu gelecek modemin şifresini vermezlerse wireless ını nasıl kapatacağım. Umarım verirler. Vermezlerse gidin diyeceğim sanırım.

web sitem :www.baybil.com (bugün açtım)

Herkese sevgiler/saygılar

HP6530b notebook. VINN. Samsung Galaxy Tab 7. Asus Eee netbook.
  • istedikleri kadar kullanıcıyı tivibuya aktarıp 2 sene sonra onada "akk" koymayacakları ne malum
  • Tam

"Belirsizlik olumsuz yönü demiştim bir önceki mesajımda. Zaten başka bir sıkıntı yok. İletişim kuramıyorsunuz. İletişim kursanız da sağlıklı bir cevap alamıyorsunuz. Şu anda işte olmam gerekiyorken saat 12:00 için verdikleri randevuya henüz gelmediler. Aramadılar. 45 dakika geçmiş durumda. 4440375 i aradım. Çıkan arkadaş ekipler sahada olduğundan ulaşamadığını söyledi. Yalana bak. Teknoloji firması, çalışanlarda cep telefonu yok mu ? İsteseler ulaşırlar ama bir tuhaflar. Gelde sinir olma. Adamlar geldi mi, gitti mi, ben uyuyordum kapıda mı kaldılar, yemekteler mi, 2 saate mi gelecekler, gelmeyecekler mi ? Hiç mi planda yokum diye düşünüyor insan"

diyecektim ki, cep telefonum çaldı. Elemanın biri aradı. Müsait misiniz dedi. "Çok müsait olduğumu, ne olur gelin" dediğimi hatırlıyorum. Arkadaş da gelmeye karar verdi. Yarım saate gelecekmiş. Gelsin bakalım.

Kurulumdan sonra gece geç saatte veya yarın bir ara gelişmeleri anlatırım.

Sevgiler/Saygılar

www.baybil.com'da da konuyu anlatacağım. Benim blog um dur.
  • evet. kurulum tamamlandı. Benim için en önemli olanlar. Evden hosting yaptığım için modemin şifresini verip vermeyecekleri idi. Verdiler. Bir kısıtlama yok. Evdeki modemi değiştirdiler. desteklemediği için miş. Modem Airties geldi. Evdeki modem de Airties tı. hiç bir ayar değişikliği yapmama gerek kalmadı (IP ayarlarında vs.) Ayrıca modem geldiğinde ttnet kullanıcı adım ve şifrem kayıtlı geldi. Yani modemde hiç bir iş yapmadık. Sadece taktık çalıştı.

Gelelim Set Top Box'a. Vestel değil değil mi diye sorduğumda, Motorola marka dediler (diğer markalar çok sorun çıkarıyormuş artık sadece Motorola tercih ediyorlarmış). Üzerinde Motorola yazıyor mu dikkat etmedim, Motorola dedikleri için. ama çin malı oldğuna dikkat ettim. Bir kaç saat donma olabilir sonra düzelir dediler.

Sorun 1: Kanallar arasında geçiş yaptığınız zaman hızlı bir zapçı iseniz makine dağalıyor, görüntüler yani, kare kare rengarenk oluyor ekran. Ses de gidiyor. 1 dakikaya filan toparlanıyor. Her yiğidin harcı değil bu sistem. Hoş daha yeni bağlandı 2 ay deneme süremde bu sorun düzelebilir.

Sorun 2: HD kanalları seyretmeye kalktım. Bir an görüntü geliyor çok net (Televizyonum tüplü olmasına rağmen net daha net gibi geldi.) sonrasında HD ler çalışmadı. HD kanaldan çıkınca makine kendini 1 dakikada topralayabiliyor. 1 ve 2. sorun diye belirttiğim sorunlar sabırlı bilgi işlemcilere göre. Bütün tuşlara bu niye çalışmıyor yahu diyerekten basıp duruverirseniz. Toparlanma sürecini uzatırsınız. Bekleyin düzelsin. Bu arada 4440375 i aradım. HD lerdeki sorunu belirttim. Bağlantınız HD desteklemiyor dediler. ????

Başka sorun yok.

Türk Telekom ofisine sabit IP almaya gideceğim. O zaman bilen bir kişi bulabilirsem. Soru bombardımanına tutacağım.

Arkadaşlar iş yerinde olduğumdan uzatamıyorum ama ileriki günlerde daha açıklayıcı ve düzenli bir döküman hazırlayacağım sizlere.

Şunu da belirtmek isterim ki Türk Telekom un 2 ay deneme süresi vermesi güzel. Beğenmezseniz 2 ay sonunda cihazları iade etme şansınız var. Bana ürünlerin kutularını atmayın saklayın dediler.
  • tum yorumları okudum herkese selam öncelikle.karar verek zor gibi olumlu yönleri daha ağır basmış.Ben tivibu kullanmayı düşündüğüm odamdaki lcd tv de masa üstü pc im bağlı ve internet i bu tv de kullanıyorum.ve tüm pc işlerini.tv ye bağlı uydu alıcısını başka odaya cektik ve erkezi sistem uydu sistemi 2. kablo cekmem mümkün değil gibi lnb den.zaten coklu port ve hepsi kullanımda.hali hazırda internet bağlı tv de canlı yayın tv kanallarınıda seyredebilmek için tivibu yu araştırıyorum.yorumları okuyunca arada kaldım 3-5 ay sonra tatmin edemediği anlaşılıyor sistemin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baykanbelirdi

evet. kurulum tamamlandı. Benim için en önemli olanlar. Evden hosting yaptığım için modemin şifresini verip vermeyecekleri idi. Verdiler. Bir kısıtlama yok. Evdeki modemi değiştirdiler. desteklemediği için miş. Modem Airties geldi. Evdeki modem de Airties tı. hiç bir ayar değişikliği yapmama gerek kalmadı (IP ayarlarında vs.) Ayrıca modem geldiğinde ttnet kullanıcı adım ve şifrem kayıtlı geldi. Yani modemde hiç bir iş yapmadık. Sadece taktık çalıştı.

Gelelim Set Top Box'a. Vestel değil değil mi diye sorduğumda, Motorola marka dediler (diğer markalar çok sorun çıkarıyormuş artık sadece Motorola tercih ediyorlarmış). Üzerinde Motorola yazıyor mu dikkat etmedim, Motorola dedikleri için. ama çin malı oldğuna dikkat ettim. Bir kaç saat donma olabilir sonra düzelir dediler.

Sorun 1: Kanallar arasında geçiş yaptığınız zaman hızlı bir zapçı iseniz makine dağalıyor, görüntüler yani, kare kare rengarenk oluyor ekran. Ses de gidiyor. 1 dakikaya filan toparlanıyor. Her yiğidin harcı değil bu sistem. Hoş daha yeni bağlandı 2 ay deneme süremde bu sorun düzelebilir.

Sorun 2: HD kanalları seyretmeye kalktım. Bir an görüntü geliyor çok net (Televizyonum tüplü olmasına rağmen net daha net gibi geldi.) sonrasında HD ler çalışmadı. HD kanaldan çıkınca makine kendini 1 dakikada topralayabiliyor. 1 ve 2. sorun diye belirttiğim sorunlar sabırlı bilgi işlemcilere göre. Bütün tuşlara bu niye çalışmıyor yahu diyerekten basıp duruverirseniz. Toparlanma sürecini uzatırsınız. Bekleyin düzelsin. Bu arada 4440375 i aradım. HD lerdeki sorunu belirttim. Bağlantınız HD desteklemiyor dediler. ????

Başka sorun yok.

Türk Telekom ofisine sabit IP almaya gideceğim. O zaman bilen bir kişi bulabilirsem. Soru bombardımanına tutacağım.

Arkadaşlar iş yerinde olduğumdan uzatamıyorum ama ileriki günlerde daha açıklayıcı ve düzenli bir döküman hazırlayacağım sizlere.

Şunu da belirtmek isterim ki Türk Telekom un 2 ay deneme süresi vermesi güzel. Beğenmezseniz 2 ay sonunda cihazları iade etme şansınız var. Bana ürünlerin kutularını atmayın saklayın dediler.

2 aylık deneme süresinde hd yayınları alamıyorsunuz . acamıyorlarda . en azından bana böyle demişlerdi.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.